VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 520
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 020
Розмари май им правеше знаци, че Стефан е на леглото си...или нещо не съм разбрала, че правя и други неща паралелно.

# 1 021
А Ева защо не се съгласи?

Ама ти вярно ли питаш? Че откъде накъде Ева ще се съгласява? Дошъл някакъв си да я притеснява и тя ще му играе по свирката, айде моля. Да се оправя. Ева е желязна, браво! Истинска звезда!
Борбата с такива индивиди е - пълен игнор и "не" на всяко тяхно искане, въпрос, молба и пр.

# 1 022
  • София
Много мразя, когато те карат да се чевстваш виновен без вина.
А ако това за кашуто и бананите е истина е много долно...

# 1 023
Какво приказват Папи и биг систър? Само аз ли чух когато Кули каза на Ваня, че ще кара на ядки и банани и дори предложи да ги дели с нея и Рози?

# 1 024
  • Ню Йорк
На Кулагин не може да му се отрече,че е един от най-добрите играчи за всички издания на риалитито досега. Върти ги като марионетки.

Защото попадна на възпитани хора. Борбата с такива като него е лесна. Пълен игнор и отговор НЕ на всеки негов въпрос, искане, молба, хленчене и пр.

Голям циркаджия, адски нагъл и напълно лишен от възможността да изпитва човешки чуства.

# 1 025
Голяма мръсница е Кульо, как го хванаха и то кой - Пепа-Ханс.Joy

# 1 026
  • Оптимист по принуда
А като открадна личната му храна, защо не я е споделил с другите блюстителки на реда?

# 1 027
  • София
УФ!!! Ваня не знае ли че прекален светец и Богу не е драг. Нейното вече на нищо не прилича....

# 1 028
Като им спрат алкохола "наказатекният" отряд какво ще прави?

Най-обичам такива герои, ако няма чашка са кръгли нули

# 1 029
Не съм знаела, че има толкова подли и злобни хора, този формат ми отвори очите, честно ви казвам, отвратена съм от злобата, липсата на състрадание

# 1 030
А като открадна личната му храна, защо не я е споделил с другите блюстителки на реда?
Изплюскал я е гадината мръсна.

Голям смях са, Пепа и той като чехльо.

# 1 031
Интервю с Кулагин от 2013:
част 1
http://www.haskovo.net/news/129739/Kulagin---stilistat-%E2%80%9E … l%E2%80%9C-Vuleva

част 2

http://www.haskovo.net/news/130074/stilist-kulagin-grimiral-sm-m … travestit-v-sveta

Последна редакция: пн, 08 окт 2018, 22:20 от sunnyV

# 1 032
Плaчков кaк се извъртя кaто ресторaнтскa пържолa. Смешник.

Евa и тя кaк отрязa Кулaгин. Тия хорa нямaт никaквa емпaтия.

Товa, което виждaм потвърждaвa мнението ми, че хорaтa сa изнaчaлно лоши и добре, че имa общество и ред, че инaче отдaвнa дa сa отървaли козите, скъсaли синджирa и т.н

Ох...лесна мишена си ти, за такива вероломни личности. Пази се, честно. Добричка си, а такива хора като К., са много страшни в реалността. Той, К., не разбира. Просто си му е вродено да е долен и манипулативен. Лош човек.

# 1 033
На Кулагин не може да му се отрече,че е един от най-добрите играчи за всички издания на риалитито досега. Върти ги като марионетки.

Защото попадна на възпитани хора. Борбата с такива като него е лесна. Пълен игнор и отговор НЕ на всеки негов въпрос, искане, молба, хленчене и пр.
Ако това са възпитани хора,не знам накъде върви България...

# 1 034
  • На южния бряг
Не мога да разбера защо и женският глас зад кадър ни настройва срещу Кулагин?

Общи условия

Активация на акаунт