VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 526
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 050
Мъже?! Вица на вечерта.Joy

# 1 051
  • софия
Добре  де! Знаеш много добре какво представляваш и ПАК ДОБРОВОЛНО влизаш в този формат,където всяка една кариера отива в коша с бясна скорост. 12 години материал за гледане имат! Толкова ли са тъпи тия хора!
Мира, Ваня , Ева от този сезон, хора, които 20, 40+ години градят кариера и имидж! Защо бе , хора!!!? Това е дъното.
Другите никой няма да ги помни и знае след година две, или не е чувал за тях до преди това......ама тия дърти и обиграни 'звИздИ'...........ставайте за резил на стари години, изтрийте всичко хубаво,което някой някога е мислил за вас......
Невиждан резил е тази година.....имам чувството ,че вътре има организирано състезание 'Кой е по-по Излагация"

# 1 052
Я, ама Кулагин можел да се държи добре и да говори с мек тон, без да обижда. Чак не мога да повярвам.

# 1 053
Плачков що така се е развикал? Много ги знае нещата, само дето се сети за тях с няколко седмици закъснение.

# 1 054
Плачков, излагация си голяма.

# 1 055
  • Испания

Гномът Ричард, но това е едно също.

Плачков се начете, май, с наливна литература.

# 1 056
Ох, Кънчев ме убива с коментари!!! Толкова е пристрастен.

Кульо щеше да ме изкефи повече, ако си беше легнал като пич и да се прави на умряла лисица. Аз ако съм да ме мятат с тоя душек, правя се че спя и толкоз 😂

# 1 057
РозмариН ме дразни точно колкото и Валентинчо

# 1 058
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Плачков е ходил с шотландска поличка, явно освен Левски е и шотландски боец, две в едно така да се каже.  Mr. Green

# 1 059
Айде коментарите...ако не ги филтрират!

# 1 060
Ама и Божана била номинирана...дума не стана за нея.
Вече съм убедена, че Куагин ще си спи у тпх тази нощ.

# 1 061
Пънчев водещ ли е изобщо? По скоро се държи като платен коментатор който трябва да плюе Кулагин през цялото време.

# 1 062
Хранова и още един коментатор не казаха и гък Simple Smile

# 1 063
Тюх, така ме е яд, че нямам Фейсбук, в едно изречение ще си изразя мисълта.Joy

# 1 064
Ама и Божана била номинирана...дума не стана за нея.
Вече съм убедена, че Куагин ще си спи у тпх тази нощ.

Сега ще поговорят след рекламите и за Божка, приятелят й ще се опита да сглоби няколко изречения.

Общи условия

Активация на акаунт