VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 543
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 155
На мен украшението на К. Много ми харесва. Нощес ще се опитам да го докарам. А Папи се прави на мъдър. Не че от Стефан очаквам друго. Откъде зрителите имали наблюдения? Абе тия знаят ли къде са?

# 1 156
тОВА ПОДОБИЕ НА МЪЖ С ОПАшКАТА, КОЙ МУ Е КАЗАЛ, чЕ Е ИЗВЕСТЕН

# 1 157
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Мутрагеньо не смее да се изкаже.
А и не може.  Laughing

# 1 158
Завършиха с най-хубавият коментар!

# 1 159
Стефан като не харесва ХОрските коментари да се сърди само и единствено на брадъра.

# 1 160
Бтв направи ли ви впечатление как Мира доста високомерно дава оценки дали Ева била израстнала или не била израстнала?
Откъде-накъде ти ще преценяваш бе, Мире, от каква позиция, с какво си повече от Ева?

Стефчо, млъкни и ти, нали влезна във ВИП Брадър и знаеш, че хората си правят преценка на това, което ВИЖДАТ, а не това, което би трябвало да се подразбира!

# 1 161
Галкин се засегна.Joy

# 1 162
Циркаджията К. трябва да си ходи. Стига му толкова, наигра се. Искам да погледам малко и другите играчи, че от неговите драми ми дойде до гуша. Скучен ми е вече, прочетена книга е.

# 1 163
  • 221B Baker Street
Оххх, Стефкооо, никъде те няма, брооо!!! Айде, бегом под полата на жена си, че без нея си кръгла нула!

# 1 164
  • Брюксел / София
Ако не сте разбрали, ние сме идиоти. Нищо не разбираме, обяснено от Стефан Галкин.
А няма нужда да ни пожелава Кулагин вкъщи, защото ние не го искаме.
Те са тези, които са влезли в една къща с него, за пари, мдааа

# 1 165
  • Испания
Че ти известен ли си бенка?
Много му скочи егото и на този тестер.

Известен бил, защото сме го били гледали по екрана.

Галин пак е зачервил бузите. Напъва се да изглежда умен. Ама с това напъване само някой панталонен проблем може да си докара.

И какво прочетоха? Едно голямо НИЩО.

# 1 166
Не че от Стефан очаквам друго. Откъде зрителите имали наблюдения? Абе тия знаят ли къде са?
Остави го, чехъл нескопосан.

Мутрагеньо не смее да се изкаже.
А и не може.  Laughing
Но за сметка на това си бъркаше в носа пред цяла България.

# 1 167
Може ли само да им кажат на милите ми прочути участници каква е действителната подкрепа за Кулагин в социалните мрежи и да ги спихне както навремето Ириниту се тюхкаше и не вярваше...

# 1 168
Открехнете ме моля, каква е целта на тази сбруя на главата на Кулагин?
Проява на ексцентризъм, оригиналничене? Thinking

# 1 169
Ох, изтървах как си бърка в носа този, сигурно злато къта там, а и може тримера да е сдал багажа и космоляците да  пречат.Joy

Общи условия

Активация на акаунт