VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 972
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Испания
Аз четох някъде, че на Розмарина сериозният приятел бил ....от женски пол. Може да няма нищо против закачките с Ричето Mr. Green

Да, бе! Ако е "гейка", не се брои за изневяра.

Пишат жълтурите. Никой не е показал снимка на приятелката ѝ.

# 1 711
Е, що се чудите на Роузито, ми и тя иска етаж пък Grin

# 1 712
Aхaхa, тоз Мекичко бе, пусти историк, пренaписвa историятa Брaдъровa и не стигa товa, aми и остaвa в нея. Еееех. Тaкa е, ще остaне в тв историятa кaто осмото жуже бленувaщо зa мекици, хрaлупa нa етaжи, които дa отдaвa под нaем и метящи Снежaнки с 1000 дренки джобни. Слaдък фъфлещ Мекичко и бляновете му.

# 1 713
Е, що се чудите на Роузито, ми и тя иска етаж пък Grin
То един етаж, сигурно ще е висок колкото Петко, нали той е кумира на Дон Жуан, пардон, Дон Глупан.

# 1 714
Ама Ричи твърди, че е стигнал докрай с Роузи, а ние не видяхме подобно нещо. 🤔

Напълно възможно е и двамата да са стигнали докрай, но поотделно Grinning То не им трябва много време за това - особено на него. Толкова време в изолация - 1 минута и края е дошъл Joy

# 1 715
Ричито се хвали, все едно секс не е правил от абутирентската си.
Ами може и да не е Joy

Рози също иска да спечели. Играе тя, играе...с Ричи Рич. Какво да прави, по липса на други самотни мъже в къщата...то всички останали са или женени, или не й обръщат внимание...

# 1 716
А Ричи на какъв рекорд се надява изобщо? Някой да го уведоми, че Найден и венетиния Тишо правиха секс още в първи сезон.

# 1 717
Искам утре да чуя Гала какво ще каже, след като мъжа  И ни пожела на пукнем. Злобен козел, нещастен, страхлив и комплексиран. Дори Ричи тъпото е по забавен играч.

# 1 718
А всъщност кои са участниците, които са правили с@кс в къщата на ББ?
Здравко и Христина
Мел и Зара
Зара и Найден
...и други има, сигурно, та не е пионер Ричко.

# 1 719
На Стефан кой ли му се връзва вече, жалък е, той си знае защо.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 720
  • София
Ричи ми е най-анти участникът този сезон. От началото се чудя каво прави вътре. Но от всичките му тъпи бисери, най-много ме дразни с хвалбите винаги след като "направи нещо" с Рози. След предаването ще е много горд със себе си и вероятно яко ще се хвали, че е правил секс по телевизията. А Розито, милата, е по-глупава и от него. Много се излага това момиче.

# 1 721
  • Испания
Ама вие какво очаквате? Да ни дадат цялото мърдане на чаршафите ли?

# 1 722
Интересно - Мира била к@ва, защото се усмихва на Наско, а Розито е чиста, момина сълзичка - нищо, че се въргаля втори път с Ричи Рич, а най-вероятно и по-далеч ще стигнат, само и само да останат възможно най-дълго вътре

Явно не правиш разлика между омъжена жена с две деца, която претендира да е по-по най, и от необвързано момиче без деца, което между другото май е най-вип в тази къща, но сега не съм я чула да се определя като много, повече и най. Това е тънката разлика. Затова еднатана е К@@ва с главно К, а другата само споменава, че има приятел, но я го има я не. Та направо си е свободна.

# 1 723
  • Варна
Азис ако иска да спре да грачи с тия "панаири"

# 1 724
  • в резерват
И Петканов си изкрънка от Алекс...

Общи условия

Активация на акаунт