VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 090
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 1 725
Ама вие какво очаквате? Да ни дадат цялото мърдане на чаршафите ли?
bishop
Кошмари ще сънувам, мани....

# 1 726
Кулагин ви прави шолуто добре че е той👌

# 1 727
А всъщност кои са участниците, които са правили с@кс в къщата на ББ?
Здравко и Христина
Мел и Зара
Зара и Найден
...и други има, сигурно, та не е пионер Ричко.

Ухааа - това го бях забравила. То Ричко с неговите петминутки изобщо няма да се дореди до историята на ББ. Трябва да се постарае повече джуджанчо

# 1 728
Здравко и Христина
Мел и Зара
Зара и Найден

Тишо и Мел също. Както и почти всички двойки в семейния брадър.

# 1 729
  • Испания
Искам утре да чуя Гала какво ще каже, след като мъжа  И ни пожела на пукнем. Злобен козел, нещастен, страхлив и комплексиран. Дори Ричи тъпото е по забавен играч.

Кой знае за кого ще кажат, че е била предназначена репликата.

# 1 730
Ричи ми е най-анти участникът този сезон. От началото се чудя каво прави вътре.

Търси 5 минути слава, реклама, хонорарче. И той душица храни. Тъп е, но не е злобен.

# 1 731
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето той иска да говори за други неща, не за хората в къщата тя пак мели нейното 🤦🏻♀
Кой щял да каже на Кулчо какво говорил Ричко зад гърба му 🤔  Еми Пепа, как кой😄

# 1 732
  • София
Като се замисля... с какво друго може да блесне джуджето Хаяско?! Акъл няма, дар слово няма, чувство за хумор няма, блок няма, пари няма....

# 1 733
  • София
Скрит текст:
Интересно - Мира била к@ва, защото се усмихва на Наско, а Розито е чиста, момина сълзичка - нищо, че се въргаля втори път с Ричи Рич, а най-вероятно и по-далеч ще стигнат, само и само да останат възможно най-дълго вътре

Явно не правиш разлика между омъжена жена с две деца, която претендира да е по-по най, и от необвързано момиче без деца, което между другото май е най-вип в тази къща, но сега не съм я чула да се определя като много, повече и най. Това е тънката разлика. Затова еднатана е К@@ва с главно К, а другата само споменава, че има приятел, но я го има я не. Та направо си е свободна.
Нещата опират до възпитание и ценностна система, а не до "омъжена жена" и "обвързано момиче". Глупаво ми звучат такива оправдания на лекото поведение на една 33 годишна жена.

# 1 734
Искам утре да чуя Гала какво ще каже, след като мъжа  И ни пожела на пукнем. Злобен козел, нещастен, страхлив и комплексиран. Дори Ричи тъпото е по забавен играч.

Кой знае за кого ще кажат, че е била предназначена репликата.
Пак няма да е къпана, цяла нощ ще мъдри как да го защити, кокошия поглед ще е безценен.

# 1 735
И в семейния брадър имаше сексове. Ричката хич не мой са записа у рекордите на гинеса.
Много са ми гнусни такива типчета като това Ричи.
Ама и Роза... имам приятел, това ти, онова ти, мяу-мяу. Поне не дрънкай глупости, играй си играта.

# 1 736
Като се замисля... с какво друго може да блесне джуджето Хаяско?! Акъл няма, дар слово няма, чувство за хумор няма, блок няма, пари няма....
топли мекици няма....Stuck Out Tongue Winking Eye
Една голяма 0.

# 1 737
Здравко и Христина
Мел и Зара
Зара и Найден
Тишо и Мел също. Както и почти всички двойки в семейния брадър.
И Елена и Мъро май имаха някакво джиджи в една ниша на изповедалнята. Тогава беше направена по друг начин.

# 1 738
Кулагин сам каза, че скандалът с Рози не е бил постановка. Убедена бях.

# 1 739

То както се видя и уреда му хич го няма Joy

Общи условия

Активация на акаунт