VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 122 216
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 235
Не е най-вълнуващият епизод сега-засега. И доста бързо се наваксва с пропуснатите страници във форума.

Щях да съм по-доволна с номинации в изповедалнята, а не очи в очи. Последните са вече доста предвидими.

# 2 236
Манипулатор не знам дали е. Обаче що го взимат за балък,само тва не мога си обясня.... Хем ги прави криви и пак... Безумници.
Надсмива им се на ограничения акъл на всички,а те си мислят,че дъжд вали...

# 2 237
Днес защо пак има лайф?!

За номинацийте.

# 2 238
  • София
Според мен Ваня не се стреми към победа, просто иска да си прибере парите и в това с Кулагин са еднакви.
Всички искат да си приберат парите. Никой не е отишъл за едната чест.

# 2 239
Манипулатор не знам дали е. Обаче що го взимат за балък,само тва не мога си обясня.... Хем ги прави криви и пак... Безумници.
Надсмива им се на ограничения акъл на всички,а те си мислят,че дъжд вали...
Аз искрено се чудя те как не го разбраха това, и защо не се отказаха да го номинират.
За втори път им се казва (сега завоалирано), че зрителите го харесват.
Т'ва са вЕрно някакви умствено ограничени хора.

# 2 240
  • София
Питам се, има ли по-досадно, дуднещо същество от Вана!?  ooooh!
Тази гад си вменява ролята на превъзпитател, че е и обидена, задето Кулагин не мълчал и не търпял, незевисимо какво му причинявали останалите...  ooooh!  
Ако снаха и чете тук, да знае, че е героиня... ако я търпи тази...  Rolling Eyes

# 2 241
Според мен Ваня не се стреми към победа, просто иска да си прибере парите и в това с Кулагин са еднакви.

То друга причина не виждам- жена  на нейната възраст да влезе в подобно предаване. Ясно е, че причината са парите.

# 2 242
  • София
Кулагин е абсолютно най-наглия и безочлив човек, който съм виждала... подслушва пред изповедалнята и се хили като зелка, когато го разкриха. Никога не пада по гръб, на такъв човек изобщо не може да се разчита за нещо, неговият морал се променя спрямо ситуацията. Хич не ме интересува дали носи червило и лак за нокти, противния характер си е противен характер. От другите също няма нито един, който да ме е впечатлил, споделям мнението на останалите.

# 2 243
Петко си мяса на циганин още от мисията вчера, а днес с неговите си дрехи пак мяса на циганин, значи има някаква боя в тоз. Янчето не ми го побира акъла какво бе джанъм намери в него, освен заемите Simple Smile
Солка присмехулка си е влюбена до ушите в него, ако не беше Яна да я е налазил вече.

# 2 244
Банално тъпо ми е вече. Последната седмица не го гледам и съм убеден, че нищо съществено не пропускам. Кой изгониха в понеделник?

# 2 245
Тежестите са просто две кухи метални полусфери,заварени една за друга.

# 2 246
  • Стара Загора
Банално тъпо ми е вече. Последната седмица не го гледам и съм убеден, че нищо съществено не пропускам. Кой изгониха в понеделник?

Ева

# 2 247

То друга причина не виждам- жена  на нейната възраст да влезе в подобно предаване. Ясно е, че причината са парите.
Мекичко е там да се заговори за него и да има клиенти във фитнеса.
Папи също е с цел реклама на тъпото му творчество.
Насето и той иска слава, и някой лев разбира се.

# 2 248

Ева

Егати. Тъпо. Да, наистина има лоши черти жената, ама поне е направила много за българската музика. Егати и тъпото.

# 2 249
Сега последната мода на хейта да не е всеки да влезе и да напише колко му е скучно? Да ви поканя да си включите нещо интересно,друго не мога да направя за вас...

Общи условия

Активация на акаунт