VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 936
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 340
  • София
Моите уважения към всички фенове на Кулагин, но за мен той е пълен боклук.

# 2 341
РозмариН и тя да влезе в кадъра.
Само Караджова ще прибере лесни пари, нещастница. Twisted Evil

# 2 342
  • Испания
Всяка минута Добринка си променя мнението. Лъже, маже... Това не съм казала, онова не съм казала. Всички са чули нещо друго.

"Искам още веднъж да въ помоля...".

Пък аз ШЪ тЪ ЗАмоля да млъкнеш.

# 2 343
Розмари прихвана маниера на Ваня да дудне като навигация.
А Ваня пак се извъртя. Ела, пиле, пък после, а не. Опасявам се за кръвното и захарта ѝ

# 2 344
Не знам, обаче дайте на Петко сутиен. Има спешна нужда.

Хаха, насред натопорченото положение с багажа на Кулагин и кръвното на Ваня, това ме разсмя Simple Smile А може и чашата вино така да ми действа. Ама без вино не се търпят тия ВИП-ове, не съм виновна аз.

# 2 345
Гаври се Ваня с него. Не трябваше да се докарва дотук Кулагин, разочарована съм, не че го харевах някога, но чак жалък не исках да го виждам.
Божана ми харесва днес, което не се знае при нея колко минути ще трае, но ми харесва всеотдайността й.

# 2 346
  • София
Не знам, обаче дайте на Петко сутиен. Има спешна нужда.

Тихо, тихо, да не чуе Божана Wink

# 2 347
Рози рязко пада в очите. Ама рязко.

Някой има ли теория защо Кулагин отказа на Мира предложението той да отиде в "аквариума" на Нора?

# 2 348
Аз пък вече не понасям Ваня
Що за човек, ужасен човек

Абсолютен диктатор е Ванчето. Не знам някой връзва ли се на пасторския й тон. Иска й се да изглежда Добринка, ама се получава Злобилка.

# 2 349
Ваня му каза, че може да се премести, сега си била сменила мнението. Сега да го търпи тогава, като не може твърдо да казва " Не, неможе" , а все се прави на много добра.

# 2 350
  • София
Вана: "бла-бла-бла-бла-бла-бла-бла-бла... не, аз ви моля да се успокоите...не му вадете багажа, не правете нищо" и пак: "бла-бла-бла-бла-бла-бла-бла"  smile3515 smile3511

# 2 351
  • София

Някой има ли теория защо Кулагин отказа на Мира предложението той да отиде в "аквариума" на Нора?

Защото му е по- важно да има скандал, а не да се наспи. Хич не му вярвам на приказките, че 1 мес не е спал. Досега щеше да е оревал орталъка, ако беше така.

# 2 352
Рози рязко пада в очите. Ама рязко.

Аз нямам, но дори и не знаех, че Нора има отделна спалня, а още по-малко знаех, че Мира се е намъкнала там. Като се е нанасяла, имало ли е няколко тура на изхвърляне и повторно внасяне на багажа й? Аз май съм го изпуснала това. НасЙето да каже, или по-точно някой друг да преразкаже, че не е толкова дълъг лайфа, та той да се изказва.

# 2 353
Розмари прихвана маниера на Ваня да дудне като навигация.
Joy Joy Joy Joy
- - -
В новата разпра между Петко и Стефан, май повече ми харесва Стефан. Харесва не е точната дума, няма как да ми харесва Стефчо, но просто искам Петко и Божана да се разкарат или поне да са изнервени. А Боца я харесвах.
Сега доглеждам, та пак съм назад, до края на епизода може да си сменя мнението, то с ББ все така става.

# 2 354
Ваня сама си го направи. Сега да си мълчи и да си понася последствията.
1. Когато Кулагин я попита дали може да си смени мястото с Ева тя се съгласи. Но го направи само, защото знаеше, че Ева ще откаже
2. Когато Кулагин я попита дали може да се премести при нея тя отказа, а после го изкара от стаята, за да му каже, че ще го приеме в стаята си при определени условия.
И накрая какво - два пъти му подава ръка и двата пъти си я дръпва в последния момент. Ами извинявам се, не съм от верните фенове на Кулагин, даже хич, обаче в случая си е прав. Това нейното си е разиграване от всякъде.

Общи условия

Активация на акаунт