VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 864
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 505
  • София
Е, не всички във Варна ползват "чобаня" вместо "удрям". Но има хора, които  говорят така, и по мое наблюдение са такива като Наско - разни напушалки, "готини" хора, дето си говорят на чУек, маняк и т.н.

Т'ва си е маниер, къде-къде по-готино е да се каже "чобан", отколкото "удар", налЕ.

Не знам, мен ми е малко пубертетско това.

Ама приемам забележката, че да се смеем на диалекти е леко снобарско. Във всеки град има някакви диалекти-изцепки.
Аааа, не е вярно... като Насковия нЕма никъде... има пълното основание да се кандидатира за рекорд на Гинес... по най-мьиеко говорене... Persevere
А сериозно - тва момче е зверски неприятно! Rolling Eyes

# 2 506
Бееееееее...ама наистина май не се изкарват лесно пари в Дубай,затова са влезнали във ВБ.
Но не съм убедена къде е по-зле.Ше питам Моника Валериева Simple Smile
Питай и Кульо по колко изкарва там? Помня снимките му в инстаграм от терен точно като озари хоризонта като звИздЪ в черешката.

# 2 507
  • Испания
Обърнете внимание, моля, че въпросът в анкета е кого подкрепяте.

# 2 508
така омръзнаха ми оплакванията към Кулагин от една еднодневка /РОЗА./ една нонстоп пияница и кифла /ЛОРА/ от една вечно недозоволена избиващи щ хормоните м/у краката /Божа/ от една състаряваща майка Тереза ,но витаеща в объркано измерение /Ваня/ от една пропаднала с фалшива красота парцал /Мира/ от един недоказъл се на времето мътра с претенций без покритие /Петко/ от един селски бавноразвиващ бек ,който си мисли,че е мъж,но тцъ съмнявам се /Наско/ от един набеден поет ли е писател ли е и тъй не разбрах,но и две думи на възел не може върже гея /Патка Ханс/ един помашки миньор, който се доказа,че само с еднодневки ще е славата му /Роко-Ричи/ от държанката на Гълабинка ,който още не мога да разбер,защо е вътре ......тъп -скучен брадър,който толерира агресията и простотията...тъй ли един умен не се намери и да направи една ревизия на поведението на цялата топ тъпа агитка срещу Кулагин. Искам и този път да спечели Кулагин и Божана да затвори вратата зад гърба си.

# 2 509
  • Варна
В анкетата може ли да сложим опция "Никого не подкрепям"? Joy

# 2 510
usmihni mi se, не съм гледала всички Брадъри, така че не знам за "казуса Лили", прощавай, ако е било неуместно включването Grinning

# 2 511
При така номинираните лица, подкрепям Кулагин.
Сбогом етаж от блок Ричи Резидънс!!!

# 2 512
Обаче скивАхте ли как Рози излезе суха от водата? Рози победител във ВБ!
П.С. Аз вече станах от нея. Innocent

# 2 513
Бях малко заета и не гледах внимателно - причу ли ми се, или Константин каза, че Кулагин му привлича погледа? Scream Satisfied Heart Exl

# 2 514
Стори ли ми се, или Ваня като обсъждаше апетита на Ричко, той подхвърли, че неговият апетит не е по-голям от нейния? И това, ако не е кавалерско, не знам  Shocked
Много искам Божана да остане, за сметка на Ричи Рич, не мога да го търпя този селянин. Следващата искам да е Ваня, супер подмолна личност.
Аз искам Петкан,НасЙето и Мира да си излязат, ама понеже знам, че няма да ги номинират до финала и затова така са ми подредени желанията.

# 2 515
Много ще се радвам Божана да излезе, но ще е Ричард.
Ако излезе Божи, ще е по-интересно как Петко ще олекне без най-вярната му фенка, как ще се готви и кой ще готви, Лора за кого ще се закачи... И така.

Ако Ричи остане (което е малко вероятно), негативът ще е "само" да търпим още една седмица чутовната му простотия. То и това е трудно за изтрайване, де, но ще е много интересно какво ще се случи, когато (и ако) Божка излезе.

# 2 516
аз съм съжителствал с човек с поведението на Кулагин 2 години, за това и за пръв път гледам биг брадър от години насам. Поведението му беше почти идентично - намира най-слабите ти места (има някаква Божа дарба за това) и не спира да те яде до скъсване. Нещата веднъж ескалираха и го набих, ама той това си и искаше. След това нещата малко се подобриха представете си, но заяжданията си останаха разбира се. През цялото време съм треперил да не направя някоя глупост. Беше ми споделил , че е бил жестоко малтретиран от родители и съученици като съвсем малко дете и това е една от причините да е такъв. Предполагам, че и при Кулагин може да е нещо подобно.

Иначе Ричи ме изкефи как нареди женорята хаха

# 2 517
usmihni mi se, не съм гледала всички Брадъри, така че не знам за "казуса Лили", прощавай, ако е било неуместно включването Grinning
😉

# 2 518
  • София
Ричко Мекичко си заминава в понеделник при баба. Хем ще си хапне.

Той обаче излезе железен, не номинира Кулагин, за разлика от уж неразбиращото Роузи.
Язък, че тя не е на номинации.

# 2 519
Гласувах, че подкрепям Божана. Обаче...що народ е подкрепил наглеца К., ужас.
Не мога да ви разбера, честно. Какво му харесвате? Вие бихте ли се натресли на място, на което ви се казва в прав текст, че не ви искат, особено ако самите вие не харесвате този, който не ви иска там?

Общи условия

Активация на акаунт