VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 739
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 580
Кулагин в пълният си блясък Grinning

Да, на такива като него им казват шоустопъри.
Тва същество никой не го понася и само им разваля купона и доброто настроение.

# 2 581
_Radi, не мисля, че е "на живо". Сигурно е минути след номинациите, но набързо скалъпено и монтирано. Но аз съм си подозрителна.

Между другото, сигурно им е забранено да ядат на друго място, освен всички заедно на масата, иначе нямам обяснение защо винаги са заедно, при положение, че не всички се харесват и/или им се яде по едно и също време...

# 2 582
Пепа малко натъжЕна нещо Joy

# 2 583
По едни килце били гюлетата май каза Кънчев, уж. Сега ако си спретнат някой масов бой, охраната докато нахлуе, ще е късно, еле ако са като Наско Grinning

Двете пиянки идИално се разбират обаче, хлъц.

Е то ако са готвили след живото, точно сега ще са успели да седнат да вечерят, винаги в сряда ги хващат на масата.

# 2 584
Ще помоля троловете да идат да епилират пътко Simple Smile
наско е на 21??!лапе тъпо.лора ше е чудесна застаряваща лелка.и ще напълнее скоро,грознотата я има Simple Smile

# 2 585
  • Испания
Жените пият повече от "мъжете".

# 2 586
Папи харесва Божана и е тъжен, че тя не му обръща внимание.

# 2 587
  • Испания
Добринка е много притихнала. Да не е изразходвала лимита си от доброта?

# 2 588
На Божка ненките, на Лора са силикон, няма да увиснат скоро 😂
Божана е отврат. А първото ми впечатление беше различно. И как боде от тоя тиган. И си професионален готвач и ядеш от тиган? Не можеш да го пресипеш в купа...грозно ми е. Айде и Наскуту и тай дере тигана. Ужаст някакъв. Не само Божана, всичките там нямат култура на хранене.

# 2 589
Лора как напсува Кулагин Flushed

# 2 590
ОфГала как точи мустака и се радва на Лора.

# 2 591
Петко, и на теб не ти поплюва, недей да лъжеш в национален ефир! Grinning

# 2 592
В сезона на МШ с Божана бях за момчето което беше срещу нея.Още тогава подозирах що за отпадък е.

# 2 593
Петко пак се прави на мъШ....Направо не ми мога го дишам. И като вземе да анализира...ми обръща перисталтиката...тъпан.

# 2 594
  • България <3
Лора хем нямало начин да я дразни Кулагин, хем само той и е в устата, Наско да стоял да я пази 😀

Общи условия

Активация на акаунт