VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 968
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 925
Тази още малко ще се наака от кеф, каква глупачка си Божка....Joy

# 2 926
  • У Диспансера ...♥♥♥
Божка едвам се сдържа да не скочи и да помогне на Петкан 😄

# 2 927
Подмокри се, Божана...първа фенка на шефа

# 2 928
Окей, нека дам пример със себе си.
Аз уча музикална педагогика в Софийски Университет. Голяма част от моите колеги са нотно неграмотни хора.
Втората година от следването ми имахме един много сложен предмет, наречен " Симфонична Оркестрация". Сама от заглавието разбираш, че това е наистина сложна наука от музиката като цяло.

Преподавателя беше дал курсова задача за да ни оцени по предмета. Аз, разбира се, помогнах на някои от своите колеги да си я напишат.
Но ръководителя на катедрата беше разбрал по някакви съображения, че точно аз и някои други колеги сме спасили курса от изпит по предмета. Затова реши да ни даде изпит с 39 въпроса тест, от който да отговаряме на 3 въпроса и отделно задача да съберем около 20 различни музикални инструмента в 2 акорда за пиано. Което е сложно.

Аз разбира се, много се ядосах, че така рязко се е сменил начина на изпит, още повече, че нямахме време за подготовка, тъй като не бяхме изучили целия материал по тоя тест в семестъра. И написах пост на Фейсбук стената си и изразих недоволството си, че предмет като този не би трябвало да се изучава от евентуален музикален педагог. Ръководителя на катедрата ми ме заплаши с декана и из целия университет се разнесе слуха за моя пост. Аз го изтрих.

От тогава досега вече се минаха 3 години. Аз тепърва съм 4 курс и имам 11 невзети изпита при различни преподаватели в катедрата ми. Средно на семестър аз уча по 14 предмета, или 10 минимум.

Хората като мен, като Кулагин е най-добре да мълчат. Защото отворим ли си устите всички започват да ни мачкат и да ни хейтят, да ни бият или дискриминират. И ние нямаме и едно доказателство да доказваме, че тези хора злоупотребяват с властта си и че това, което ни причиняват е престъпление.

3 години по-късно аз все още не мога да си взема огромна част от изпитите. Сега предстои да дам за протоколи 550 лева на този университет и отново няма гаранция, че тази година ще завърша. Колеги от специалността ми константно ми се подиграват и ме заплашват.

Затова считам, че Кулагин е прав, но за своя собствена защита трябва да мълчи. Защото в БГ всеки различен е репресиран. От определени хора. За огромно съжаление.

# 2 929
  • Испания
Константин на Галин: "Хвърляш на грешното място".

# 2 930
Божана получи оргазъм , че Петко изхвърля... вода.
Joy

# 2 931
Като жена ме е срам да я гледам тази.

# 2 932
  • София
Божка, ама наистина ако може ще се метне при Петко Simple Smile

# 2 933
Петко ми става все по противен... жаден за победа!

# 2 934
Божана много е хлътнала по Петко. Чак " шефе" му вика.

# 2 935
  • София
Боже, какъв страшен сельо е този Петко... нямам думи. За Божана пък - съвсем.  Confused

# 2 936
Ах, Бо, само да те докопа Яна, то бива да нямаш никакви задръжки, ама това е прекалено! И неприятно за гледане.

# 2 937
Павлине бе, к'ви са тия чаршафи...ни моа чуек, по-кратичко.

# 2 938
  • София
Божана много е хлътнала по Петко.  
Хубаво, на всекиго може да се случи, ама малко от малко да се контролира. То направо е грозно за гледане.

# 2 939
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сега някой ако не е гледал, ето 😄
Утре пак ще повтори брадъра 🧐

Общи условия

Активация на акаунт