VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 899
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 2 985
Не е като Кулагин да му мълчи на Петко, също.
Ваня говори глупости и е смешна в опитите си да се впише в "ядрото". Лафчето с тоалетната чиния беше доста cringe. Не отива на годините и "положението" на певицата.

# 2 986
  • У Диспансера ...♥♥♥
И много ми е интересно, как ще го навре в тоалетната чиния с тия нейните болежки 😂🤔

# 2 987
Не подкрепям никой от номинираните да останат в къщата. И тримата да ги изкарват. Изобщо победител да няма тази година, всички са за гонене.

# 2 988
  • Испания

Пепа казва, че трябва да спят там където им е изписано името /това сега го излъчиха/
Кулагин му отговаря, че той /Пепа/не спи при името си... и оня млъкна.. /това днес го изядоха/ Wink

Това го излъчиха вече.

# 2 989
  • Ню Йорк
Отвратително, гнусно, дразнещо и противно човече  Sick Някой съвсем правилно беше отбелязал, че кульо е садист, аз бих добавила и социопат. Няма никаква представа за добро, зло, редно и нередно това същество. Направо е като по учебник.

Последна редакция: чт, 11 окт 2018, 21:59 от Галактическа принцеса

# 2 990
Нещо съм изпуснала 🤔 Нов трол ли имаме?

Да не би да имаш предвид мен?

Аааа виж сега, ако се припознаваш в поста ми, това си е твой проблем. 😜

# 2 991
Розмари и Ваня само в тази къща се държаха добре с Кулагин и пак и за двете намери думи да ги обиди и да се кара с тях. Божана преди помоли съквартирантите за втори шанс да му дадат, той след това за благодарност я номинира. Добро от този човек не може да се очаква. Според ситуацията манипулира дадени хора, иначе е абсолютен егоист и не го интересува никой. Винаги може да се обърне срещу теб, независимо дали си бил добър с него.Неблагодарен е.

Това е точно така. И колкото повече гледам, толкова повече се убеждавам, че Кулагин има много добре изготвена стратегия, следва я и затова е постоянен фаворит на зрителите. Имам чувството, че много внимателно е прегледал последните сезони и е разбрал какво трябва да прави

# 2 992
Наистина върви бавно обаче сезонът, особено напоследък. Скучен е, аз лично трудно се ангажирам, докато го гледам. Нека сме обективни.
Дано измислят как да увеличат малко драмата, но по естествен път.

# 2 993
Лека нощ, котарачета, до утре.
Голяма скука, нямам желание да гледам, от болежките на Ваня и мераците на Божка ще взема да вдигна кръвно, а мъжът ми явно е решил да е враждебен и е изхвърлил отварата ми барабар с костилките, които кътах за спешни случаи и мекичка нямам да се утеша, така че Hands Raised Hand

# 2 994
Ех, тая болнава лакомия, колко била страшна - в тоалетни чинии навира. Да внимава по-добре сама да не са заклещи там, с тази маса сланина и непрекъснато плюскане.

# 2 995
Напротив. Не е неблагодарен Кулагин.
Просто хората са с непостоянно отношение към него. Толкова е просто.
Взаимност му се вика.

# 2 996
  • Испания
Отвратително, гнусно, дразнещо и противно човече  Sick Някой съвсем правилно беше отбелязал, че кульо е съдист, аз бих добавила и социопат. Няма никаква представа за добро, зло, редно и нередно това същество. Направо е като по учебник.

Точно така: сЪдист, защото ще ги заведе в съда по домовата книга.

# 2 997
Нещо съм изпуснала 🤔 Нов трол ли имаме?

Да не би да имаш предвид мен?

Аааа виж сега, ако се припознаваш в поста ми, това си е твой проблем. 😜

Ами, троловете по природа са многословни. Не слагат снимка на самите себе си на профилите си и често проповядват начин на мислене, с цел да привличат вниманието на другите. Аз може би отговарям на някои от тези критерии. Затова питам. Не съм се обидил, споко.

И се извинявам, че не е по темата.

# 2 998
  • София

Пепа казва, че трябва да спят там където им е изписано името /това сега го излъчиха/
Кулагин му отговаря, че той /Пепа/не спи при името си... и оня млъкна.. /това днес го изядоха/ Wink

Това го излъчиха вече.
Именно! Но спестиха репликата на Кулагин и остана само забележката на Пепа... Wink

# 2 999
Отвратително, гнусно, дразнещо и противно човече  Sick Някой съвсем правилно беше отбелязал, че кульо е съдист, аз бих добавила и социопат. Няма никаква представа за добро, зло, редно и нередно това същество. Направо е като по учебник.

Такъв е, вече иска да съди няколко човека!

Общи условия

Активация на акаунт