VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 755
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 3 030
  • София
Изящен точно като нея.  Mr. Green

# 3 031
Ричи каква физиономия е направил. hahaha

# 3 032
Ако на К. Не му е по сценарий- много жалко за него.

# 3 033
Обаче и Ваня не се дава. Сериозен отпор дава. И на Кулагин няма да му е лесно с нея

# 3 034
  • & I'm not the only one
Не е прав Кулагин. Ваняси има уговорка с Биг Брадър, той се натриса и пили. Направо си пъха носа в чужда работа. Нахален,прост и нарочно коментира,за да я изкара нечистоплътна. Особено смешно беше как нарочно натякна за пастата за зъби,при положение че пастата на жената е на съвсем друго място.

# 3 035
Кой знае какво е направил - има свободна стая, иска да спи на място, където няма да го тормозя и няма да му бучи лапмата (за която и Папи се изказа)

Лицемерна е, досадна е, прави се на жертва.

# 3 036
От Кулагин ще излезе чудна снаха по БГ мама стандарт. Joy Нахълтва с гръм и трясък в чуждия дом и почва да критикува и пренарежда.

# 3 037
Срам ме е да ги гледам колко са прости Ричито и Розито. Кулагин как ги излови Simple Smile

# 3 038
Ето колко им пука на Ричи и Рози за Ваня))

# 3 039
  • София
Кулагин... Прост, злобен, нагъл. Селска тетка, ама от хайлайфа. "Не съм от тях како Сийке!" Ама точно от тях е. Какво толкова, то като погледнеш и извън къщата е на почит войнствената простотия. Пък после друг ни виновен. Хак да ни е.

# 3 040
Кой знае какво е направил - има свободна стая, иска да спи на място, където няма да го тормозя и няма да му бучи лапмата (за която и Папи се изказа)

Лицемерна е, досадна е, прави се на жертва.
Абсолютно.
И това, че Ваня има уговорка с ББ,не значи,нче К. има също. ББ говори само с Ваня. Точка.

# 3 041
Аз май нещо не съм наред, обаче не мога да разбера следното - одеве Ричко отказа на Кулагин да му помогне за матрака, Рози стоеше при групичката и го обсъждаше заедно с тях, а сега си говорят, като първи приятели - все едно нищо не е станало

# 3 042
Аз малко на обратно, ама....Кулагин в началото ми харесваше, а сега с всеки епизод ми става по-противен. Откъде това желание толкова да се мести и да се натресе в чуждата стая, та и гнусно да коментира.

Роузи и Ричи се натискат, а той идва и почва да им говори за пемзи и кир.

Отвратителен е!!!!
Затова жената не го искаше в банята си.

# 3 043
Направо ужасно натурален този Кул. как може да има такова извратено възприятие.

# 3 044
Уж чете Библията, а няма душгел...

Общи условия

Активация на акаунт