VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 535
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 3 360
Е, точно- защото контрахент е Ричко. Ей затуй. А тя е хубава и класна мадама. Този охлюв се Фали, че има нужди. Оттук съм скандализирана. Просто можеше да се въздържи да дава аванси точно на това недоразумение. Иначе и на мен тя ми е най- симпатична , особено след разказа и как е живяла.

# 3 361
Тъй де....ама не видях чантата на Ричко да влиза...вке пак 2 хилки отде ще вземе да хвърли на Розка Thinking

# 3 362
  • Испания

И дали пък не ви се е случвало да допуснете човек, ей така просто за внимание.
Защото аз не знам жена, на която това да не се е случило поне 1 път в живота, дали от отчаяние, скука или нещо друго.

Да се запознаем тогава.

От какъв зор се обобщава непрекъснато!

# 3 363
Тя не ми прилича на класна дама, той - просто, ограничено, но пък амбициозно момче, толкова си може...приличат си по това, че са и двамата инфантили. Тя наистина има поведение на момиче, а не на 32 годишна жена. Да се взимат, да се пипат, хич не са ми интересни...

# 3 364
Усмихни ми се,а и останалите с мнение, че ББ е за забавление, а всъщност толкова се забавлявате,че нямате фаворит. Противоречите си Wink

А, аз фаворити за забавление в къщата си имам, даже няколко. Smiley

# 3 365
Защо да не се държи като жена? Тя е единствената, която не си е изпускала нервите, супер сдържана е.  Това че е пуснала на ричо не я прави незряла.

# 3 366
На този мачо и аз не знам бих ли удържала да не му се метна...мачо бой Joy

# 3 367
Защо да не се държи като жена? Тя е единствената, която не си е изпускала нервите, супер сдържана е.  Това че е пуснала на ричо не я прави незряла.

Незряла е заради цялото си поведение, размисли и страсти, включително и закачките с Ричи. Но това, че му е пуснала я прави друго - друга е думата и е само една. Но въпреки това, нямам нищо против нея, не предизвиква в мен омраза или нещо подобно. Но не я приемам и сериозно, разбира се, нито мога да я уважавам, еле пък да спечели любима звезда на България ...

# 3 368
То с кой друг да спи? С Ричи горе долу имат сходни разбирания, изкарват си хляба с външен вид. Не претендират за нещо особено извън това

# 3 369
  • Испания
То с кой друг да спи? С Ричи горе долу имат сходни разбирания, изкарват си хляба с външен вид. Не претендират за нещо особено извън това

Непременно трябва да спи с някого ли?

# 3 370
Защо толкова се скандализирате..нямат семейства...набори са горе долу, млади хора....какво толкова? Апропо...мекичко -кой набор е е тоз мачо?

# 3 371
  • Испания
Защо толкова се скандализирате..нямат семейства...набори са горе долу, млади хора....какво толкова? Апропо...мекичко -кой набор е е тоз мачо?

На 24 години е.

Не се скандализирам. Коментирам държанието ѝ във формата и нищо хубаво не виждам. За мен не е нито стратег, нито е умна, още по-малко - интелигентна. За мен - пак повтарям.

Като цяло в ми е все тая с кого ляга, с кого става, с кого мачка чаршафите. Проблемът е неин.

# 3 372
Малеее...той съвсем невръстен тоз мачо Joy

# 3 373
И дали пък не ви се е случвало да допуснете човек, ей така просто за внимание.
Защото аз не знам жена, на която това да не се е случило поне 1 път в живота, дали от отчаяние, скука или нещо друго.
Да се запознаем тогава.
От какъв зор се обобщава непрекъснато!

Масово е така, поздравления че не си от този отбор.

Но все пак нека имаме предвид, че да се пише във форум е едно, не всеки може на 100% пред останалите да си признае, ако някога е имал любовник или забивка, от която да го е срам после.

Всички искаме да се представим в добра светлина.

Някои коментари в темата искрено ме учудват, особено за корени, телосложение и подобни. Най-лесно е да се изказваме крайно, все едно ние сме цъфнали и вързали.

ВИП-овете се излагат най-вече с лицемерие и поведение, а не с някакви човешки нуждички. Тоя се натиснал с оня, голяма работа.
Дори говоренет зад гърба не ме изненадва толкова, защото всички го правят в живия живот. Или, за да не обобщаваме - една огрооомна маса от хората.

Това искам да акцентирам. Че не е редно да се хващаме за дребните, човешки постъпчици. И в тая къща са хора и ние, макар смело да коментираме, също не сме перфектни. Възмущението трябва да остане за истински важните неща.

# 3 374

Нека всеки един да си припомни младините си. От всички ваши любовници ли сте се гордели? И дали пък не ви се е случвало да допуснете човек, ей така просто за внимание

В национален ефир?

Общи условия

Активация на акаунт