VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 106
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 3 900
  • Испания
на РозмариН: Може ли да ми подадеш виното и да ти дам "Наздраве"?

Идилията на двама дебили.

И разбрахме, че Пепа не ползва такова! Ай честито на печелившите в непосредствена близост със супер палавия му!
Той даже не бил чувал, че имало интимен гел 😄

Той мислел, че бил само за жени.

# 3 901
Тоя Ричи ем глупав, ем егоист. Много е комплексиран.Трябва все да поучава жената(а той пък от жени какво разбира?!), да се прави на мъж...1.50 и Рози му се връзва.

# 3 902
ББ 10 пъти направи забележка на Ричи за казАх и той продължава да си го казва с грешно ударение.

# 3 903
Утре отивам при сладката аптекарка на Петко да си прося лукчета. И като доде прИмоция на гелеца, да ми запази едно кашонче Sunglasses

Лека , момичета ! Извънредно е само нашето вълнение, виайпитата си отживяха там.

# 3 904
Ричко много гадно се държи с Рози :/

Ричи е пълна трягедия. Изобщо не знае как да се държи с една жена. Освен "неразбиращата" Рози, дали изобщо има други  фенки ?

# 3 905
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма той 12 лв тоя гел, какво ми търси 50% промоции, все едно е 100 лв 😆

# 3 906
А с какво пътко си мие ненките?
Предполагам че няма пари за испанската марка BABE?
твърде е хай-енд

# 3 907
Тоя Ричи ем глупав, ем егоист. Много е комплексиран.Трябва все да поучава жената(а той пък от жени какво разбира?!), да се прави на мъж...1.50 и Рози му се връзва.

Не мисля, че му се връзва. Отстъпчива е, но си има граница. И е добре възпитана, за разлика от тъмния балкански субект, който й каза, че не е необходимо да спазва правилата, защото трябва да поставя себе си на първо място. Ах, колко типично...и банално за нашите географски ширини. Доста народ така мисли, дам.

# 3 908
Че той ако имаше пари там ли щеше да е?

# 3 909
Eх, тоя Ричи, ах тая Рози, бе! Играят си постановка по собствен сценарий, който мислят, че ги представя много куул.
І сцена  Тя, в поза на русалка, пълни джакузито, той - приготвя питиета и пъшка горко от тежката обязаност все на него да се пада да пълни формичките за лед.
ІІ сцена Двамата, на благоприлично разстояние, романтично набълбукани в пяната, се опитват да разговарят, като всеки следва собствения си сценарий и идея за добра лична презентация. Ричко ползва възможността да изкритикува вафлата, споделяйки ѝ собствената си житейска мъдрост. РозмариН, с кротка опрощаваща усмивка, декламира как да се държим в обществото. Разговор няма
Финал (цитирам Смайли): на РозмариН: Може ли да ми подадеш виното и да ти дам "Наздраве"?

# 3 910
Сега изгледах лекцията за гела.
Ние, в нашето семейство, ги сменяме. Геловете, де. Ползваме различни и като свърши един, след това купуваме друг и т.н.
Много беден асортимента на тази аптекарка! Компенсира с лукчета обаче.
...
Кулагин какво нареди върху коша в банята? Козметика някаква, нали?
Голям чистофайник! Ненагледен джендър той!

# 3 911
Ричи като се пенеше срещу Божана каза "наЩе готвачи са класи над нея.." ....,ако чух правилно.
Какво има предвид ,кои "наЩе готвачи"?

# 3 912
Лелеее, значи само да съм в Къщата, Дрисльо Кулягин ще яде такъв пердах от мен!
Посерко с посерко!

# 3 913
Изобщо не съм агресивен човек, тъкмо обратното, но на мястото на Ваня, щях да съм плеснала К. отдавна.
Минава всякакви граници този джендър!

# 3 914
Единственият спечелил до тук май излиза, че  е Ева. Бързо се спаси от съжителството си с Ваня. Изтъпаниха я там за нещо пред другарският съд, какво казала, отметнала, поомота се, ама карай , кешаутна си хонорара , и си гледа вече рахатлъка и покрай другите маскари тотално се забрави какво,  как и какво точно там беше с нея.  

Единственото, от което спечели е, че си излезе толкова рано. Някой прочете между редовете постовете за нея, схвана общото настроение на масата и я посъветваха да се изнесе навреме.
Лошото е, че остави у зрителите усещането за "готин" човек, а не мисля, че това е така.
Както и не вярвам, че разправиите в Тоника са в резултат само на чепатия и зъл, както беше определен тук, нрав на Ваня. Вярвам също, че Гого е бил един свестен човек. Не заслужаваше името му да бъде замесено в тази помия.

Общи условия

Активация на акаунт