VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 194
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 3 915
Карузо, карузооооо..мараба, банда....Joy

Ейййй...шмусеневиди....кой ми е скрил Милдето бе ???Flushed
Бива ли така, на ранина.......я някой да ми хвърли една ролка Trollface

# 3 916
Карузо Карузо. Бижка сериозно ли се  върза на акъла на кулагин и се напи толкова брутално.. То по принцип е супер нелепо тва  а в  национален ефир съвсем.  Разгледах на кульо  стари снимки, няква жалка имитация на джефри стар... Тва за дъртото гери Никол ме разби.. Много грубо беше, но и много точно. Лора наистина се беше направила на гъз

# 3 917
Ваня вчера много прекали. Не може да крещиш на един мъж "женомразец" само защото имал стари разборания, това е много тежка обида. Най-малкото всички имаме майки, баби и т.н. в живота си. Защо някоя не се опита да му обясни спокойно защо не е прав.

Да не говоря, че ако ситуацията беше обърната - някоя от жените плюеше мъжете, не само нямаше да има никакъв проблем, а щеше да се аплодира. Двойните стандарти в пълно действие..

# 3 918
Изобщо не съм агресивен човек, тъкмо обратното, но на мястото на Ваня, щях да съм плеснала К. отдавна.
Минава всякакви граници този джендър!

Знаем, знаем, тя и Ваня не е агресивна ... знаем ги тия смирените, като тебе. Innocent

# 3 919
Дадоха ли нещо, което не е за изпускане по време на живото излъчване?

# 3 920
Дадоха ли нещо, което не е за изпускане по време на живото излъчване?

Не

# 3 921
Изобщо не съм агресивен човек, тъкмо обратното, но на мястото на Ваня, щях да съм плеснала К. отдавна.
Минава всякакви граници този джендър!

Знаем, знаем, тя и Ваня не е агресивна ... знаем ги тия смирените, като тебе. Innocent
Кулагин, ти ли си?

# 3 922
Какво е станало???Излезе ми във Фейсбук че номинациите се отменят,извънредна ситуация.омг?!
Никой не знае, в понеделник Кънчо ще го каже с патос.
В "Хот-нюз" има статия ,Ваня ударила Кулагин,той пък искал да излезе от шоуто ,но пък го уговорили да остане.
Набожната Ваня да не го е шибнала с Библията?

# 3 923
  • Испания
Да понапръскам. Виждам, че има нужда.

Да ни е чистичко.

ДобрЮтро ви!

Жени Калканджиева за Розмари: По-глупава манекенка не съм срещала

https://life.dir.bg/shou/zheni-kalkandzhieva-za-rozmari-po-glupa … -ne-sam-sreshtala

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 08:54 от smileys

# 3 924
Мира: “Приемам извиненията ти защото съм с Библия в ръка и не мога да не ги приема, но не ти прощавам”
Или с др думи: “Приемам тоя милион щом толкова държиш да ми го дадеш ама не очаквай благодарност”
Заради такива религиозни разнасящи Библия намразих всички религия включително православието. Явно е че религиите не помагат на лошите хора да станат по-добри, а се ползват най-вече от тях с користни цели за манипулации, власт и облаги

# 3 925
ББ трябва да сложи като точка в регламента си забрана за криене, крадене и изобщо пипане на чужди вещи и храна.
Вече много изпростяха, разцепиха се да му крадат рибата, дадоха му сейф за храната, сега дай несесерите да му крадем.
Не успях да изгледам последните минутки от епизода снощи и не разбрах - върнаха ли му го в крайна сметка?

Понеже не могат да надделеят с думи и компенсират с ученически номерца. Все повече ме кефи Кулагин и все повече ми се иска той да победи.

На Ваня паденията продължават. Тази жена не стига, че е с диабет, но е възможно да има и някакво психическо отклонение. И не стига, че само мрънка за пусто кръвно и кръвната захар, ами и в предни епизоди ми беше направило впечатление как муа по 2 филии хляб... И после Кулагин и бил вдигнал кръвното. И той го каза същото, само че той спомена шоколади и Фафли...

И този Ричард егати гнусното парче. Може да зоба от на Кулю храната, а не може да помогне за един матрак. Типичен батка. Цял ден си помпа мускулите и като го накараш да премести едно нощно шкафче очите му се насълзяват...
И снощи как дрънкаше купата, докато се джавкаха на трапезата. Ако бях там щях да му я нахлупя на главата. Някои хора не могат две лъжици мюсли да хапнат без да дрънкат лъжицата в чинията като диви крепостни селяни. Сигурно после и се е оригнал и е пръднал, ама са ни го спестили това.
Милионер щял да става... представям си го как дрънка купите в някой изискан ресторант и си попива соса с къшей хляб.

Всичките до един са мега зле, единствен Кулагин устоява партизански на всичко и се бори сам срещу всички. Колкото и да го плюете с епитети от сорта на 'джендър', 'педал' и т.н., засега само той се държи геройски.

# 3 926
Цитат
Ваня вчера много прекали. Не може да крещиш на един мъж "женомразец" само защото имал стари разборания, това е много тежка обида. Най-малкото всички имаме майки, баби и т.н. в живота си. Защо някоя не се опита да му обясни спокойно защо не е прав.
Това момче, Ричи, не разбира от обяснения. Толкова е ограничен, та чак тъпее. Да, бих му забила два шамара с кеф, не защото е "женомразец", а защото си мисли че е нещо повече от жените. Не може да се види от страни, какъв пухльо е в действителност.

# 3 927
  • Варна
Kъркънджиева защото блести от такъв.Не сме забравили пълния й резил преди няколко години

# 3 928
Божана на колко години е? Нормално ли е за млада жена да е все с чашката в ръка?

Според мен Божана е на 37-39,на толкова изглежда.Едра,груба,амортизирана,гони 40-те.

# 3 929
  • Испания
Божана на колко години е? Нормално ли е за млада жена да е все с чашката в ръка?

Според мен Божана е на 37-39,на толкова изглежда.Едра,груба,амортизирана,гони 40-те.

На 29 е.

https://nova.bg/vipbrother/profiles/view/581/%D0%B1%D0%BE%D0%B6% … 0%BE%D0%B2%D0%B0/

Общи условия

Активация на акаунт