VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 173
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 3 945
  • Варна
Карузо, Карузо! Кой ми си е намазал с кремчето, кой ми се е къпал с гелчето? За бананчето няма да питам дей ми е!

Защо ни залъгаха снощи с туй умрялото, не знам. Или са били предупредени да не коментират, или яко е играла ножицата какво да излъчват. Ако се беше случило нещо сериозно, чак пък нищо да не се разбере.Не ми изглеждаха напрегнати нещо. Пак си беше супер разхвърляно, нищо че оня ден подреждаха май посред нощите. Кулчо, ако е нарушавал правила, чак след три дни да го вадят, не ми се вярва. Освен някой да е пожелал да излиза по собствено желание, или да му е свършил договора. Само Лора не я видях снощи,  някой нещо каза май за изповедалня, да не е тя за понеделник?

В какво са уличили Кулчо, че лъже? Нещо не съм внимавала пак май...

# 3 946
Папи дори не знае за съществуването на някои от нещата в аптеките/по Петко/.

# 3 947
Кво стана със забраната да се напуска къщата на ББ, а? Или ако го изгонят няма кой да изиграе сценария на продуцентите.

Последна редакция: сб, 13 окт 2018, 11:39 от Не се сърди, човече

# 3 948

А ти как видя с какво се поддържат другите, че знаеш? Папагалчо може да лъже за тестерите на Папи. Видяхме, че умее да го прави добре, само че, за негово съжаление има камери навсякъде и го уличиха.
Ами никой не го опроверга. Папи не му показа душгел, за да му затвори устата, очевидно няма личен.
На Ваня козметиката била по земята, някак не ми се връзва да си слагам скъпите неща по земята.

# 3 949
И защо са длъжни да опровергават и да се оправдават на Кульо.Той ли е мерилото за хигиенни навици на съквартирантите?!Аз никога не бих му слязла на нивото да му се обяснявам как и с какво се къпя,какво обличам и т.н.Той е склонен да преувеличава( да не кажа лъже) за всичко и в обидите си и когато говори за "величието" си,аз не му вярвам и  на стотна от това което дърдори постоянно.

# 3 950
И защо са длъжни да опровергават и да се оправдават на Кульо.Той ли е мерилото за хигиенни навици на съквартирантите?!Аз никога не бих му слязла на нивото да му се обяснявам как и с какво се къпя,какво обличам и т.н.Той е склонен да преувеличава( да не кажа лъже) за всичко и в обидите си и когато говори за "величието" си,аз не му вярвам и  на стотна от това което дърдори постоянно.

Ами кой, ти ли? Колко пъти ще се изкъпеш с 3 тестера от по 20 милилитра, които си взел за 2 месеца?

Той само четината на главата си не може да измие с един тестер.

# 3 951
А вие защо вярвате на глупостите на Кулагин за тестерите? И в моята баня има един тестер /о, ужас!/ но това не значи, че нямам други средства за поддържане на хигиена. Джендъра намери за всеки участник да каже нещо отвратително, сякаш той е света вода ненапита и ние тук веднага дълбок анализ на този или онзи по разказите на ненормалника. Как се навря в банята на Ваня и после веднага започнаха отвратителните коментари какво имала и какво нямала там.....също като при Папи и при всеки, дръзнал да му се опълчи.

# 3 952
Ми защо да не разкаже какво има в банята на Добринка....в първите сезони имаше камери и в кенефите дори. Вярно че ББ доста поокьоравя с времето и вече не вижда всичко....та нека Кульо да изправи тази несправедливост...

# 3 953
А вие защо вярвате на глупостите на Кулагин за тестерите? И в моята баня има един тестер /о, ужас!/ но това не значи, че нямам други средства за поддържане на хигиена. Джендъра намери за всеки участник да каже нещо отвратително, сякаш той е света вода ненапита и ние тук веднага дълбок анализ на този или онзи по разказите на ненормалника. Как се навря в банята на Ваня и после веднага започнаха отвратителните коментари какво имала и какво нямала там.....също като при Папи и при всеки, дръзнал да му се опълчи.

Защото очевидно е вярно. Или според теб и Константин му е повярвал и е забравил, че има и други хигиенни средства?

# 3 954
Браво,Вал!!! Снощи показа нагледно до какво дъно могат да стигнат мизерниците около теб!! Поднесе ни го на тепсия !! ПОЗДРАВЛЕНИЯ!
Искам КУЛАГИН на финал! Никой до момента  в ББ не е успявал с такава лекота да покаже истинското  ГРОЗНО и ФАЛШИВО лице на "хай лайфа" в БГ.

# 3 955
  • Terra incognita
Папи не опроверга нападките за тестерите, така че приемаме, че е истина.

# 3 956
Снощи на уж живото Божана каза, че било 11 часа и май е време да си лягат...Нищо чудно да е запис.

# 3 957
  • густо майна Филибето
Ох, ша падна. И като се измият със скъп сапун, по-чисти ли стават? И каква е разликата в измиването с интимен гел, вместо с обикновен душ гел, ако  PH-то не ти създава проблеми?  Снобария до шия.

# 3 958
  • Terra incognita
Абе, харесвах го в началото Кулагин, но напоследък и той взе да издиша. Доста грозно обърна палачинката в скандала с Ваня, а най- ниско падна, когато взе да се сдушва с тоя, бавноразвиващия Ричко. Предпчитам да го гледам как воюва сам, вместо да дават ефирно време на тоя гол охлюв.

# 3 959

На Ваня козметиката била по земята, някак не ми се връзва да си слагам скъпите неща по земята.

Нито скъпа, нито евтина козметика слагам по земята, както твърди Кулагин, че прави Ваня, нито пък слагам нещо върху капака на коша в банята / тоалетната, както прави той самият.
Да им имам хигиената!!!

Общи условия

Активация на акаунт