VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 5 /07.10. - 14.10.2018/

• 121 387
  • 4 308
  •   1
Отговори
# 4 080
ИзпуснАх темата, но това, което видях одеве от Божана е едно поведение, доста тревожно за нейния приятел, в Холандия имам чувството, че е заработвала нещо, не я осъждам, даже в случая мисля, че я съжалих, ако е била такава. Дано да греша, и просто да й е шибано пиянството.

Божка твърди, че в Холандия е учила "реклама", пък и била "асистент" на някаква богата дама и изведнъж като в приказка на Братя Грим Божана влиза в ултра-модерната кухня на богатата дама, прави баница и мусака, а богатата дама започва да й дава пари и цялото време на света, за да си вихри Божка кулинарната фантазия... И така Божана си е седяла в Холандия, обикаляла пазарите и е експериментирала...
Аз съм човек, който е живял в чужбина и знам, че навън борбата е като "Сървайвър" и да ви кажа такива захаросани измислици като на Божана ми звучат цинично.
Виждала съм я в заведение Божана с нейна компания - имат самочувствие, че са много куул хипстъри над нещата, а всичко което всъщност правят е да пият, да бъдат разкрепостени и да гледат с кухите си погледи. 
Това пък е настоящият й приятел:
За него от колеги в рекламния сектор, съм чувала, че не е особено интелигентен. И всъщност май мъжът в тази връзка е Божка Simple Smile

# 4 081
Относно храната и стаята на К., той и вчера им каза
"Не си знаете цената".
Естествено преди влизането в къщата се подписват разни договори, това е било всяка година - кой за стая, кой за кошничка, излизания, храна, фризьори, гримьори, ползване на лаптоп и т.н.
Имаш условия за да влезеш - поставяш ги, щом продуцентите са се съгласили, то е нужно да ги спазват, както въпросния спазва договора си и е в къщата, няма никакви конспирации с Кулагин.

# 4 082
  • София
Много му пука някой за Божка  Simple Smile))
И между другото аз дори и да знам подробности за някой, ясно за кой де Simple Smile никога не бих ги написала в публичен форум.

# 4 083
И между другото аз дори и да знам подробности за някой, ясно за кой де Simple Smile никога не бих ги написала в публичен форум.

Къде видя подробности да издавам? Това за Холандската приказка са думи на Божана. А за приятеля й, че не е особено интелигентен, се видя и при Ники Кънчев.

# 4 084
  • София

Къде видя подробности да издавам? Това за Холандската приказка са думи на Божана. А за приятеля й, че не е особено интелигентен, се видя и при Ники Кънчев.
На приятеля на Божка, Ники изобщо не му даде думата Simple Smile)) А и Ники познавам, играла съм в Стани богат и добра сума си прибрах.

# 4 085
  • София
https://www.vbox7.com/play:ee1060fe6b

Хвалебствията за Кулагин оставям на вас, вие станахте специалисти.

# 4 086
  • Пловдив
А кой е Боби Миланов, дето Божана го обичала? Нали приятелят й е Николай.

# 4 087
Този ми прилича на Циганиньо....в линка горе. На пакистански циганиньо Flushed

# 4 088
  • Испания
А кой е Боби Миланов, дето Божана го обичала? Нали приятелят й е Николай.

Боби Миланов, ако става въпрос за същия: http://bnr.bg/post/100961855/jana-bergendorf-ot-formaciata-equin … kazvat-v-evroboks

# 4 089
https://www.vbox7.com/play:ee1060fe6b

Хвалебствията за Кулагин оставям на вас, вие станахте специалисти.

Какво да коментирам....то какво се вижда в туй 5 секундно клипче?
Видях Добринка да тръска телеса в галоп....нещо се набираше. Предполагам тренира...спринтче нещо Joy

# 4 090
Промото гледахте ли?

Явно ще има гласуване да остане или не?

# 4 091
  • София
btw чудех се Калугин след поредните си злобни изяви все още ли има фенки туканка. Обиди Лора по отвратителен начин - за мен е недопустино да обиждаш хора заради лош късмет с генетиката. То поне неговата да беше перфектна, а той въпреки скъпата си козметика пак прилича на карикатура. Папи само с тестерчета изглежда далеч по-добре от тоя клоун. Божанка гледа лошо ама ме кефи как се гаври с гейчето.
Папи на фона на останалите ме кефи, не знам що го недолюбвате.
Joy

Хем е недопустимо да "да обиждаш хора заради лош късмет с генетиката", хем обиждаш на база генетика гейовете, хем пък любиш Папи, който откровено и без натиск си признава, че е гей:

„В продължение на близо 10 месеца бях гей”, без свян разказва настоящата половинка на певицата Дара. „Между 20-ата и 21-ата си година бях интимен и с мъже, станах част от тяхната ъндърграунд култура. Запознах се с много интересни хора и натрупах незаменим социален опит”, твърди Трендафилов.

Съжалявам, но нямаш никакъв късмет със собственaтa си генетика, да ти кажа...  Joy

# 4 092
Леле гледахте ли промото? https://www.vbox7.com/play:ee1060fe6b
Става страшно!
Кулагин,мачкай! Heart

# 4 093
  • София
Промото гледахте ли?

Явно ще има гласуване да остане или не?
Не, не гледам. За Кулагин ли става въпрос. Ако е за него е ясно че ще се гласува с "не"

# 4 094
нз колко кубика е сложила лора, но в спалнята в пиянската вечер на кулинарката й се видя едното зърно изнад сутиена Sweat Smile

Как така К. има специално меню? А отделна стая?
По договор има специално меню и отделна стая. Когато ББ реши, че един участник ще бъде интересен за зрителите и ще вдига рейтинга на шоуто, приема изискванията му за пребиваване в къщата.

Общи условия

Активация на акаунт