Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 52 💄

• 76 245
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
Момичетa, похвaлвaм много мaскaтa нa Бaлеa - Pearl and Glow. Стрaхотнa е, кожaтa стaнa глaдкa и кaто полирaнa нa допир, че и нa вид, изглеждa и се усещa чистa, стегнaтa, нaпомпaнa. Опънa ми бръчиците и сви порите. Дa не и се нaдявaш нa пустaтa мaскa. Обaче, в укaзaнието пише - без отмивaне. Без отмивaне, aмa друг път. Уж се свaля с козметичнa кърпa или тaмпон, но при опит товa дa се нaпрaви мaскaтa стaвa нa трици, кир, с еднa думa опитa е нaпълно неуспешен. Трябвa си отмивaне с водa, тaкa се отмивa лесно. Товa е всъщност кусурa и, но ефектa лично мен ме изненaдa, много, много добър.
Пробвaх и серумa нa Мaрион - интензивно хидрaтирaщия, отзиви зa него до няколко дни. Нa първо четене - приличен, лесно рaзнaсяне, бързо попивaне. Мисля, че ще се спогодим с него.
Здравейте, за каква кожа е маската на Балеа ?
Аз да похваля на Гарниер ( синята с нар) за лице - озари се кожата, не знам дали изглади бръчките 😁

# 136
Здравейте, за каква кожа е маската на Балеа ?
Нa опaковкaтa пише: Зa всеки тип кожa.

# 137
А тези сладурски гелчета, дали сте ги засичали?

# 138
Виждала съм ги, но не съм сигурна, че точно такъв. Май син видях

# 139
А тези сладурски гелчета, дали сте ги засичали?

Засичила съм 3-4 цвята,стояха на рафт под дезодорантите!

# 140
Здравейте дами! Тука бяхте споделяли много добри отзиви за марката Revuele. Кои околоочен крем бяхте препоръчали за подпухнали и тъмни кръгове. Благодаря! Simple Smile

# 141
Здравейте дами! Тука бяхте споделяли много добри отзиви за марката Revuele. Кои околоочен крем бяхте препоръчали за подпухнали и тъмни кръгове. Благодаря! Simple Smile
Скрит текст:

Бях се зарекла да не ги хваля, но....Уникални са. Много, много добри.
Гелове са, почти течни, и сякаш няма да свършат работа. Дайте им няколко дни шанс,
 вършат всичко, което обещават. ПП Поне при мен.

# 142
Виждала съм ги, но не съм сигурна, че точно такъв. Май син видях

Мерси. аз точно този цвят си търся Simple Smile, допада ми цветът.

# 143
  • вкъщи
Тези гелове на Revuele къде ги предлагата?В Бургас в Елитис и Лили ги няма...За другаде не знам, не съм срещала марката.

# 144
  • Пловдив
Тези гелове на Revuele къде ги предлагата?В Бургас в Елитис и Лили ги няма...За другаде не знам, не съм срещала марката.

От Елитис в Бургас си взех първия показан крем - Хидралифт. Но беше през лятото. Мезодрем си взех от Пловдив като част от комплект, но през лятото и в Бургас имаше същия комплект, беше на друг щендер, не при кремовете. Сега не знам, може да се се изчерпали. Аз още не съм започнала Хидралифт, но Мезодерм ползвам редовно и е много хубав околоочен прозрачен гелообразен крем.

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 10:48 от marzeliva

# 145
Ето този течен сапун е разкош, но в БГ е 3 лв. Има и 300 мл. с помпа, той не помня колко струваше.
https://www.dm.de/balea-med-waschlotion-ph-5-5-hautneutral-seife … 010355090706.html

Коригирам се - вчера май го гледах, че вече е на 2.50. Пробвайте, няма да съжалявате.

# 146
Здравейте! Откъде мога да си купя продукти на Евелин в Пловдив?

# 147
  • Бургас

Преди около месец-месец и половина си взех дневния и нощния крем, от Лили на тройката. Сега ще търса и този околоочния.

# 148
Здравейте! Откъде мога да си купя продукти на Евелин в Пловдив?
В Елитис има и в Лили съм виждала. Общо взето на доста места, също и в Лекси има.

# 149
  • Бургас
Ревюел в Бургас има и в Елитис и Лили,но почти винаги е изчерпан, то Елитис винаги е зле от към подреденост и зареденост. Околоочен съм виждала в Лили на Тройката.

Общи условия

Активация на акаунт