Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 52 💄

• 76 098
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, да дам един бърз отзив за скраба за лице на Балея с кафява захар и чия - плътен и мазен, много мазен. При отмиване мазнее и имаш чувството, че си се намазал с дебел слой плътно масло, което аха - аха да не се отмие. Малко ми е странен, но пък ухае страхотно и макар захарните частички да са едри, не са прекалено агресивни. Крем-пяната от същата серия е мека и нежна, но пък не мирише много приятно за разлика от скраба. Това на първо ползване.
ПП Пробвах малко от скраба върху тялото, без да съобразя мазния ефект и резултата беше, че душ гела ми не се разпени заради мазния филм, който скраба оставя върху кожата.

# 571
Пфу, жалко, че не съм го видяла, защото аз пък се излъгах да взема новия с кафе. Ми не ме кефи, пуска някаква вода, като отворя тубичката, а после някак си няма добра консистенция... все едно частичките залепват по кожата:flushed:, вместо да се плъзгат и да ексфолират.

# 572
Joy  Joy
Аз пък съм отвратена от този с червената капачка, дали няма да се спогодя с този?
С каква кожа си, суха ли?

Не, по-скоро смесена. Може пък да се спогодиш Grinning

# 573
  • Варна
В ДМ има ли вече заредени неща на Балеа с коледни картинки? (душ гелове, лосиони и т.п.)

# 574
Отзиви за този продукт, така и не се наканих да си го купя, отдавна не съм го виждала...

# 575
  • София, България
Някой ме пита за кокосовия парфюм - Victoria's Secret, Coconut Passion

# 576
Предложението на Лили за Черния петък:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2664399646920566& … d=298255063535048

# 577
Отстъпка рожденик съчетава ли се утре с Черен петък ?

# 578
  • Пловдив
Момичета,продуктите на Алверде подходящи ли са за тийнове и пъпчици и черни точки Thinking

# 579
  • Стара Загора
Някой пробвал ли е скраба с кафе и карамел от новата серия на Балеа?
Иначе онзи с кафаява захар и чия го грабнах вчера да чета описанието и мислех да го взимам с намаление утре, но пишеше, че е за суха кожа, и се отказах. Може би затова е толкова мазен.

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 15:12 от ❇Sisi_91❇

# 580
# 581
Момичета,продуктите на Алверде подходящи ли са за тийнове и пъпчици и черни точки Thinking

Не помня да имат нещо за проблемна кожа. Виж, Балеа имат доста неща и добри в борбата с пъпките, на супер изгодни цени.

# 582

Ейй прекарах се (направих поръчка преди 2 дена), но да похваля новата палитра на есенс Но!Но!Но! Страхотна е, пигментация издръжливост, цветове всичко е 6

# 583
  • Варна
За колко я взе, да проверим утре има ли намаление и реално ли е? Grinning

# 584
За колко я взе, да проверим утре има ли намаление и реално ли е? Grinning

16.59лв

Общи условия

Активация на акаунт