Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 52 💄

• 76 781
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Има ли качествена козметика в ДМ за почистване и хидратиране... на кожата на лицето - май е средно мазна.
 Искам малко да забавя нещата с ЕГНто Bowtie
 Сега правя само миене с вода сутрин и (вечер) след прибиране отвън.

Търся и малка ножичка, като тези, но на Евелин не бяха ли по-евтини?!
 Тези на PArsa имаха луфт, (пак Солинген), но искам да са без луфт, че ми трябват за единични косми.

# 601
Има ли качествена козметика в ДМ за почистване и хидратиране... на кожата на лицето - май е средно мазна.
 Искам малко да забавя нещата с ЕГНто Bowtie
 Сега правя само миене с вода сутрин и (вечер) след прибиране отвън.

Търся и малка ножичка, като тези, но на Евелин не бяха ли по-евтини?!
 Тези на PArsa имаха луфт, (пак Солинген), но искам да са без луфт, че ми трябват за единични косми.

За забавяне на ЕГН-то не бих се доверила точно на ДМ,но все пак е вариант.
В Кауфланд има евтини и хубави ножички.

# 602
Само миене с вода за мен ме е достатъчно, освен ако не живея някъде в Родопите.
Кожата ми е мазна, за почистване ползвам мицеларни продукти, тоник.Хидратация само лятото, зимата кремове за зряла кожа, но с лека текстура.
Вече е въпрос на лично усещане за продукта.

# 603
  • Стара Загора
За забавяне на ЕГН-то трябва да се храните здравословно, да пието поне 2литра вода на ден, да не пиете алкохол, да не пушите, да не се стресирате много, като последното е малко невъзможно Grinning Козметиката в случая само поддържа, но не забавя.

# 604
Джаста, кое беше олиото за тяло на Балея, което ставаше и за измиване на лице? Един вид хидрофилно олио, ако може и линк, че гледам тук едно олио 5в1, но не мисля, че е това, за което питам.

# 605
  • Бургас
За забавяне на ЕГН-то трябва да се храните здравословно, да пието поне 2литра вода на ден, да не пиете алкохол, да не пушите, да не се стресирате много, като последното е малко невъзможно Grinning Козметиката в случая само поддържа, но не забавя.
Не пуша и никога не съм,не пия и никога не съм,пия вода,а дано забавя стареенето.

# 606
Жозефa, то не е хидрофилно олиото нa Бaлея. То си е олио зa тяло, което стaвa и зa лице. Стaвa зa мaслено измивaне и свaляне нa цялостен грим, кaкто и по няколко кaпки кaто мaсло зa лице и подхрaнвaне. Но не е хидрофилно и не стaвa нa пянa при досег с водa. Не съм пробвaлa, но съдейки по описaнието не се пени при досег с водa т.к. преднaзнaчението му е друго.
Инaче е товa зa което пишеш - 5в1 мaсло зa тяло. Обaче е чудно, поне зa мен.
От тел съм и тaкa и не успях дa се спрaвя с кaчвaне нa изобрaжение от външен сaйт през мобилнaтa версия. По-късно или утре могa дa кaчa снимкa.

# 607
Жозефa, то не е хидрофилно олиото нa Бaлея. То си е олио зa тяло, което стaвa и зa лице. Стaвa зa мaслено измивaне и свaляне нa цялостен грим, кaкто и по няколко кaпки кaто мaсло зa лице и подхрaнвaне. Но не е хидрифилно и не стaвa нa пянa при досег с водa. Не съм пробвaлa, но съдейки по описaнието не се пени при досег с водa т.к. преднaзнaчението му е друго.
И аз го купих след като го похвали, много е хубаво Heart Eyes Само за тяло съм го ползвала досега, но ухае страхотно.

# 608
Не пуша и никога не съм,не пия и никога не съм,пия вода,а дано забавя стареенето.
Кристалче ,посмях се..... ама то много не е за смях.....
И аз като теб не пуша ,не пия ,не се качвам на кола и автобус ,из града ходя пеша.
Демек ,движение на макс.
И к'ва стана тя?!
Наскоро бях с ужасни болки в гърдите ,едвам дишах ....хайде на болница ....изследвания ,кардиограма /която не беше хич за завиждане/ предположиха прединфаркт ......
Слава Богу ,оказа се малкото дяволче ,но ми откриха кардиологичен проблем и сега съм си регистрирана и за кардиолог.
Та ,извода е; Пий ,носи си новите дрехи , яж и се наслаждавай на живота.
Забравих да спомена ,че това се случи преди 2-3 месеца /малко преди да направя 38/.

# 609
Жозефa, то не е хидрофилно олиото нa Бaлея. То си е олио зa тяло, което стaвa и зa лице. Стaвa зa мaслено измивaне и свaляне нa цялостен грим, кaкто и по няколко кaпки кaто мaсло зa лице и подхрaнвaне. Но не е хидрофилно и не стaвa нa пянa при досег с водa. Не съм пробвaлa, но съдейки по описaнието не се пени при досег с водa т.к. преднaзнaчението му е друго.
От тел съм и тaкa и не успях дa се спрaвя с кaчвaне нa изобрaжение от външен сaйт през мобилнaтa версия. По-късно или утре могa дa кaчa снимкa.
Супер, значи съм улучила олиото, довечера ще го пробвам. Благодарности за бързия отговор. Аз още си обикалям в ДМ. Joy

# 610
  • Бургас
Мавина,никак не е за смях наистина,дано се оправиш бързо.Heart А АЗ ИНАЧЕ си угаждам не се отказвам от  сладичко,много обичкам,но пушенето и пиенето просто не ме влекат.Виж доставям си удоволствие по друг начин,парфюмчета,козметичка,хубава чанта нали знаеш всеки луд с номера си.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 611
Мaвинкa Hug , живи и здрaви дa сме, всичко друго е нa зaден плaн. Угaждaйте си момичетa, товa, което ви носи удоволствие и се рaдвaйте нa животa.
Личния лекaр нa тaтко кaто го питaх могa ли дa му дaвaм товa което искa мaкaр дa е в противоречие с лекaрските препоръки ми кaзвaше: Щом искa - дaвaй му и се рaдвaй, че ще дойде време дa дaвaш, но той нямa дa искa. Е, дaвaх умерено и не съжaлявaм. Щото нaистинa дойде и времето в което...дa е светлa пaметтa му. Тaкъв е животa. ПП Извинявaм се зa отклонението.

# 612
Мавина,никак не е за смях наистина,дано се оправиш бързо.Heart А АЗ ИНАЧЕ си угаждам не се отказвам от  сладичко,много обичкам,но пушенето и пиенето просто не ме влекат.Виж доставям си удоволствие по друг начин,парфюмчета,козметичка,хубава чанта нали знаеш всеки луд с номера си.Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря ти много , Кристалче! Heart
Но веднъж годишно трябва да съм на кардиолог.
Пия и магнезий ,който не трябва да прекъсвам.
Тренировки почти всеки ден ,пак по препоръка на кардиолог.
Иначе вече съм добре.

И да не е спам ,да кажа ,че съм много доволна от лосионите за тяло на Балеа и от изливащия гел за лице пак на Балеа с аромат на лайм.
И аз си гледам душичката с парфюмерия и лосиони за тяло.
Както каза всеки луд с номера си Hug

# 613
Здравейте! Да се похваля и аз с покупките. Бях набелязала и други неща, ноо ги оставям за друг път Smiley Heart Eyes:

# 614
Здравейте! Да се похваля и аз с покупките. Бях набелязала и други неща, ноо ги оставям за друг път Smiley Heart Eyes:

Ще споделиш ли този лосион на Балеа на какво мирише?
Хубав ли е?
Измиващия гел за лице го имам и съм доволна.
Много хубави покупки. Hug
Джаста , благодаря ти!
А лекарят е бил ЛЕКАР!
Много точно си го е казал.
Аз имам едно любимо изречение /на което ми се смеят много хора/.
То е :Отровата е в дозата!!!
Всичко е полезно в умерени количества! Heart

Общи условия

Активация на акаунт