Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 52 💄

• 75 926
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте! Да се похваля и аз с покупките. Бях набелязала и други неща, ноо ги оставям за друг път Smiley Heart Eyes:

Измивният гел на Балеа за каква кожа е подходящ и сваля ли грим? А този с грейпфрута дали е спрян? Търся го от много отдавна, но така и не го откривам.
Скрит текст:

# 631
От 30.11 до 03.12 ще има черен петък в Ремедиум.
Какъв % ще е намалението и на какво точно?

# 632
От лимона и битото мляко има и крем за ръце.  Много е хубав, но свършва мнооого бавно, понеже е по-мазничък и поне на мен аромата ми омръзва. Затова, от скоро си вземам само 30-50-75мл кремчета.

# 633
  • София
От 30.11 до 03.12 ще има черен петък в Ремедиум.
Какъв % ще е намалението и на какво точно?
Пишеше само, че ще е на избрано продукти и отстъпката ще бъде отразена на рафт.

# 634
Здравейте! Да се похваля и аз с покупките. Бях набелязала и други неща, ноо ги оставям за друг път Smiley Heart Eyes:

Измивният гел на Балеа за каква кожа е подходящ и сваля ли грим? А този с грейпфрута дали е спрян? Търся го от много отдавна, но така и не го откривам.
Скрит текст:
От тези ми покупки всичко (освен пачовете) чака в шкафа, защото имам за доизхабяване. Този гел не съм го ползвала, но го взех по препоръки във форума.

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 09:24 от bubanka

# 635
Скрит текст:

Аз също от доста време не съм виждала гела с грейпфрут. Този, зеленичкия, е за нормална и смесена кожа,има и дребни частички в съства му, не мисля, че става за сваляне на грима. Ако търсиш гел специално за тази  цел, по-добре се насочи към мицеларният гел на Balea в розова опаковка, той вече със сигурност сваля грима Simple Smile

Ето така изглежда:
https://www.google.com/search?q=balea+micellar+gel&source=ln … c=2vkvSTTW1vYWkM:

Последна редакция: вт, 27 ное 2018, 09:24 от bubanka

# 636
До колкото помня и него го спряха. Оплакваха  се момичетата тук, че вече не го намират. Аз имам две резервни опаковки, които изхабих и не съм го и търсила.

# 637
Да, няма го грейпфрутът. Pensive

Дантелените маски на Балея са много приятни Two Hearts

# 638
Да, няма го грейпфрутът. Pensive

Дантелените маски на Балея са много приятни Two Hearts
Аз съм много доволна от белите дантелени пачове. Исках да взема и от черните, но бяха свършили. Ти тези за цяло лице ли имаш предвид, че и на тях съм хвърлила око. Същите ли са като пачовете Blush

# 639
Момичета какво ви е мнението за сухите шампоани на syoss и dove ?

# 640
Аз днес за първи път използвах сух шампоан - Сайъс зелен. Ами мисля, че съм доволна. Досега не съм ползвала и нямам база за сравнение.  Мисля, че за един ден ще спаси положението. Ще видим дали до довечера ще ме изкара.

# 641
Зеленият измивен гел на Балеа е за нормална и смесена кожа.
Аз съм ползвала сух шампоан на Syoss и не ми допада, за мен не върши нищо. Най-много харесвам този на Batiste.

# 642
Зеленият за мазна коса syoss е чудесен Simple Smile

# 643
Ardenza, да, за цялото лице съм изпозлвала - бялата и черната. Разлика не намирам освен в цвета Smiley За очи само не съм пробвала, може да взема тези дни.

# 644
Аз използвах синият на Syoss и ми хареса, но любимите ми остават на Batiste. На got2b също ми допадат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт