Черен петък 2018

• 192 764
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 170
Сори за спама, но Тас не могат да се сравнят със сатинирания памук на зарахоум. Няма такъв плат! Недостатък е, че 40 лв. им е доставката от онлайн магазина, но пък май скоро ще откриват и реален магазин тук тъй че...да знаете.
Колко да са по хубави на зара чаршафите, и кой знае каква цифра са.

По темата сайта на Зора умря, реанимират го. Tired

# 1 171
Ами имам на тас и мога да сравня, по-точно няма сравнение. 300 лв. излиза долен чаршаф, торба за завивка и 2 калъфки, размер за спалня.
На намаленията и по-малко.

# 1 172
Ами имам на тас и мога да сравня, по-точно няма сравнение. 300 лв. излиза долен чаршаф, торба за завивка и 2 калъфки, размер за спалня.
Ами ние ползваме 4 възглавници, чаршаф 220 на 240 и калъф 200 на 220. Такъв комплект на ТАС в момента е около 200лв.
На Зара комплектите имат ли с повече калъфки, и от Испания ли са?

# 1 173
Додис ще имат разпродажба от полунощ - писали са на страницата си във Фб. Продават дрогерийни марки (основно Есенс и Катрис, но има и други неща). Аз ги харесвам, правят и дребни подаръци, а имат и безплатна доставка при определени условия. https://www.dodis.bg/

# 1 174
# 1 175
Ами ние ползваме 4 възглавници, чаршаф 220 на 240 и калъф 200 на 220. Такъв комплект на ТАС в момента е около 200лв.
На Зара комплектите имат ли с повече калъфки, и от Испания ли са?

Всичко си купуваш отделно т.е. сам си правиш комплекта. От Испания идват, да.

# 1 176

Май във всички молове има черен петък, понаучиха се вече....трябва да пообиколя утре, друго си е да мериш, макар че онлайн избора е по-голям...

# 1 177
-30% в онлайн магазина на Forever 21, включително и на намалените стоки.
Zara са обявили - 20% на избрани артикули от 00:00ч. в приложението и от утре в магазините.
Pull n bear и Stradivarius, - 20%, вече активно в приложенията, Bershka - 50 на избрани артикули, но са доста.
Fashion days стартираха в 19,30, аз не си харесах нищо.

# 1 178
Споделете някой сайт за грим и парфюми. Без нотино и парфимо.  Simple Smile

Български ли?

Предпочитам, но може и чужбински. Благодаря!

Pinkpanda.bg тъкмо пуснаха намаленията

# 1 179
  • Sofia
Teстерите не са предназначени за продажба. От тях магазина (продавача) си прави допълнителни пари.

Да, де, и аз същото казвам, но търговецът няма да се прецака и да сложи много по-ниска цена на тестера, защото ..., ами, просто защото няма изгода да го прави. Той, така или иначе, може да си го продаде на хубава цена и ще има хора, които да го купят.
Иначе, не мисля, че има разлика между тестерите и редовните продукти. Това, че първите са по-интензивни и дълготрайни, е по-скоро мит.

Sorry за off-a.

# 1 180
Някой да е чул нещо за orsay?

# 1 181
  • Mostly in my mind
Много от хората използват черния петък за да напазаруват подаръци за Коледа...Преднамерено са направили петъка на 23, за да не може да се спази едномесечния срок за връщане и замяна... Би трябвало да е последния петък т.е. на 30.11 ама това отново е българския му вариант.. Rolling Eyes
Не е българският вариант! И в САЩ е утре. От една позната, която живее там, разбрах, че е в петъка след 4я четвъртък от месец ноември. Simple Smile

# 1 182
  • София
Някой да е чул нещо за orsay?
25%

# 1 183
Зара пък направо се “оляха”... Само 20% намаление... Преди 2 седмици във физически магазин си купих яке, намалено с 50%... То малко тъпо така на черен петък по-малък процент намаление, отколкото попринцип когато пускат намаления.

# 1 184
  • София
Зара пък направо се “оляха”... Само 20% намаление... Преди 2 седмици във физически магазин си купих яке, намалено с 50%... То малко тъпо така на черен петък по-малък процент намаление, отколкото попринцип когато пускат намаления.

Обаче тези 20% не са ли за избрани артикули?

Общи условия

Активация на акаунт