Черен петък 2018

• 190 377
  • 2 189
  •   2
Отговори
# 1 200
  • Пловдив
Здравейте, може ли мнение за Vivre, ако някой е пазарувал. Много ме изкушават, но цените им ми изглеждат доста нереални.
Купувала съм 2е неща, един комплект от преносими съдове за обяд, доста скъп, но страхотен и едно огледало на стойка - не беше много скъпо, съмнително качество, но върши работа за сега. Купувани на оферта извън черен петък.

# 1 201
Момичета, меко казано съм бясна! Седмица след като направих поръчка в Sportvision, днес получих мейл, че е анулирана поради изчерпани наличности. Това за мен не е нормално... Само си правят реклама с тези намаления и накрая едно голямо НИЩО!
Има ли и други, поръчали от там?

Аз поръчах оттам и супер бързо ми доставиха едни зимни боти на Найк за тийна вкъщи.
И аз поръчах зимни обувки и днес ги взех. От 180 на 108 лв.

# 1 202
Здравейте, може ли мнение за Vivre, ако някой е пазарувал. Много ме изкушават, но цените им ми изглеждат доста нереални.
Комплект тенджери менте Блауман беше последната ми покупка от тях.

# 1 203

И аз съм купувала голям сервиз за хранене, разкошен е, нямам оплаквания. Сега заглеждам намаленията в сайта, има добри оферти Simple Smile

# 1 204
Не знам за сайта, ама щом противовирусната реагира... И аз го издирвах. Тук https://stilni.info/index.php?route=product/product&product_id=1869е с най-голяма отстъпка. Не знам колко е точен сайтът.
Още едни ментета.
Не се лъжете.

# 1 205
  • София
Оф, много са им качествени нещата на Инглиш ала бала ама все в едни такива пастелни, промити цветове. А аз по шаренкото си падам ама няма. Кво да ги правиш, бозави англичани Simple Smile
Спалното бельо, което съм купувала от там, си е турско. Не съм виждала английско.

# 1 206
Аз си бях харесала едни плажни хавлии, до вчера бяха 25 лв., сега са - 24 лв. Подобно е и с едни памучни кувертюри, цената им днес е с 2-5 лв. по-ниска от тази до вчера. На някои артикули цените са по-високи от същите в други сайтове.

# 1 207
  • Пловдив
Някой питаше за мъжка мода - костюми, ризи:
Big Friday в Andrews/ 23.11.2018 - 40 %

Имат и за жени, но не знам дали там ще има оферта.

# 1 208
Килимите от Вивре са с най-хубавите цветове (за мен) и са качествени за тези пари 150-300 лв. Доста от нещата им са с надути цени и трябва да се сравнява.

Да се похваля от хубавите продукти, които дойдоха от Reno: хубави нещица Brabantia и хубави дискове и лост на супер цени! Много съм доволна!

# 1 209
# 1 210
Благодаря

# 1 211
Mymall са пълен блокаж!

# 1 212
Имам много неща купени от там като по-едрите са дървен скрин, кресло със сертификат, вълнен килим на английска фирма, бар столове, табуретки, масичка и един куп дребни неща за декорация. Задължително проверявам производителя за едрите и по-скъпи неща. Излизат цени в други държави, мнения, производител... все полезна информация. Доволна съм от качеството.
За пример- миналото лято поръчах да ми изработят от български производител, Тедива кресло за 421 лв. Първо ми го забавиха, после като го донесоха се оказа, че единия крак е по-къс, Подлепих го с подложки да го изравня, че не ми се занимаваше с връщане. След второто сядане дамаската се набръчка и го върнах за рекламация. След поправката беше още по-зле.Върнах им го нацяло. От Вивре си купих кресло за 380 лв, на френска фирма. Изпипано до милиметър.
Така че зависи какво търсиш, за мен си струва определено сайта.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 00:37 от deivi

# 1 213
Така правят преди намаления. Спират страницата.

# 1 214
  • Варна
Подозирах. Благодаря....как ги познавате обаче?
Някъде евтини тестери на парфюми? В нотино го няма намален на Ланком...

https://fragrances.bg/?gclid=EAIaIQobChMI3OX58b_o3gIVkkMYCh2qFwF … AYASAAEgJpW_D_BwE
Не знам дали ще има черен петък,но и без това цените са много добри,миналата година май участваха.

Имат - сега  видях, до петък в полунощ ще са намаленията

Общи условия

Активация на акаунт