Черен петък 2018

• 190 407
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Sofia
За следене на цените
http://ceni.aktivnipotrebiteli.bg/

# 1 231
  • Ланкър, планините Овнерог
Уффф, къде сега тепърва да дебна за евтини кубинки Dr. Martens? За голямата щерка, 8 дупки, бордо. За сега във Fashiondays най-евтино ги виждам, но пак ми е множко.

Schuh.co.uk
Благодаря, но там са 140 лири, а във Фешъндейс сега са 237лв. Май от там все пак ще поръчам.

# 1 232
  • София
Идея в колко часа “отваря” емаг сутринта?
7 или 8 ч? По спомен беше едно от двете
Даже си мислех за 9 аз

7-7:30 предни години.

Доброютро, работи ли Ф5 Grinning

# 1 233
Момичета чета ви от самото начало. И аз съм голям фен на онлайн пазаруването, а тия промоции ги чакам дълго време. Търся екнига и фотоепилатор.
А за тези които питаха за играчки, имам реклама че Комсед пак ще пускат намаления за уикенда, но този път 25%

# 1 234
  • ГО
Момичета чета ви от самото начало. И аз съм голям фен на онлайн пазаруването, а тия промоции ги чакам дълго време. Търся екнига и фотоепилатор.
А за тези които питаха за играчки, имам реклама че Комсед пак ще пускат намаления за уикенда, но този път 25%
Колкото и да не ми се иска да им правя реклама, фотоепилаторът на Филипс, в Емаг е намален с 58%.

# 1 235
Камъче, и аз го заглеждам. Бюджетът ми беше до 200лв но май ще прежаля още малко. До сега ползвах на силк енд глайд, и съм доволна. Просто му свършиха импулсите.

# 1 236
Намаленията в eMAG започнаха.

# 1 237
  • София
Лъжци, започна в 07:09, докато рефрешвах, директно отидох в кошницата и поръчах, изписа, че е изчерпан смотания фотоепилатор. Няма шанс, просто гъбаркат.
Не повече от 2-3 секунди ми отне, бях си подготвила директно кошницата.

# 1 238
При мен в 7:08 беше изчерпан...
И моят беше в кошницата. Като отворих ми даваше изчерпана наличност

# 1 239
Лъжци, започна в 07:09, докато рефрешвах, директно отидох в кошницата и поръчах, изписа, че е изчерпан смотания фотоепилатор. Няма шанс, просто гъбаркат.
Не повече от 2-3 секунди ми отне, бях си подготвила директно кошницата.

Абсолютно! Същата ситуация!

# 1 240
1 минута след старта, рекламираната прахосмукачка беше изчерпана...да бе, да

# 1 241
Аз успях да регистрирам поръчка, но дали ще го пратят или анулират не знам. Приложението започна да работи минута-две преди сайта.

# 1 242
При мен в 7:08 беше изчерпан...
И моят беше в кошницата. Като отворих ми даваше изчерпана наличност

И при мен същото. Да не би намалението да е тръгнало по-рано в приложението и от там да са го изкупили?

# 1 243
лаптопа за 199 също беше изчерпан 1-2 минути след старта.. Да видим дали някой ще се похвали с покупка или леко са поизлъгали от емаг..

# 1 244
Бях в на ЕМАГ кошницата с фотоепилатора, дойде известие че е започнал, поръчах за 3 секунди точно. Прие ми поръчката, имам потвърждение на мейла, да видим сега дали ще я анулират.

Общи условия

Активация на акаунт