Черен петък 2018

• 190 438
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 335
pandoraukblackfriday.com ...има буквички много красиви с кристалчета и други неща де, аз ще пусна един-два талисмана, пък да видим...

тези не са оригинални за съжалание
хм, дали...не знам ще им пиша имейл, дано да ми отговорят

със сигурност, Пандора няма да направят сайт специално за черния петък, а гривните няма как да струват 10 евро колкото и да са намалени

Сега прочетох в Мирър, че в Щатите имат практика да пускат много фалшиви сайтове на Пандора. Добре, че не си вкарах даннит на картата, по добре да дам 200лв за талисмани и да ми е мирна главата ;д

# 1 336
Марката Belea в ДМ дали ще е намалена?
В ДМ всички продукти са намалени с 20%, намалението се отчита на касата.

# 1 337
pandoraukblackfriday.com ...има буквички много красиви с кристалчета и други неща де, аз ще пусна един-два талисмана, пък да видим...

тези не са оригинални за съжалание
хм, дали...не знам ще им пиша имейл, дано да ми отговорят

Mенте сайт отвсякъде. Ще изгориш. Дори няма опция да се плати с PayPal, няма телефон за връзка, цените са смешни...

# 1 338
Във Вивре намаленията са нереални! Отстъпките са същите и в дневните акции, може с 2-3 лв по-ниски. Да не говорим, че повишиха минималната сума за безплатна доставка, от 40 на 50 лв, но и сложиха такса маневриране, т.е. ако поръчката е повече от 3 кг. слагат допълнителна такса. Има и 3 лв. такса наложен платеж.  Бях им голям фен, но вече не пазарувам от тях!

Да, всъщност безплатната доставка си е просто маркетингов трик - реално си я плащаш, че и отгоре.

# 1 339
Някой има ли информация какво е положението в Икеа? На сайта им нищо не намирам, а си спомням, че се коментираше, че ще има намаления.

# 1 340
  • София, България
Само в физическия магазин е намалението Simple Smile до 60% намаление на избрани продукти и е до 25.11.

# 1 341
Във Вивре намаленията са нереални! Отстъпките са същите и в дневните акции, може с 2-3 лв по-ниски. Да не говорим, че повишиха минималната сума за безплатна доставка, от 40 на 50 лв, но и сложиха такса маневриране, т.е. ако поръчката е повече от 3 кг. слагат допълнителна такса. Има и 3 лв. такса наложен платеж.  Бях им голям фен, но вече не пазарувам от тях!

Да, всъщност безплатната доставка си е просто маркетингов трик - реално си я плащаш, че и отгоре.

Всъщност много време вивре имаха безплатна доставка за поръчки над 140-160 лв. не помня вече. Това е сайт основно за обемни продукти и е нормално да начисляват такива такси.

# 1 342
pandoraukblackfriday.com - пълно менте, открит преди 3 дни, базиран във Франция, собственост Панама Simple Smile

# 1 343
Следи ли някой интернет книжарниците?

# 1 344
Здравейте, имам въпрос с поръчка от Amazon. Преди около половин час и повече направих поръчката, получих потвърждение, но още не са ми дръпнали парите от картата. Освен това ми направи впечатление, че плащането не е на момента, а само въвеждам номера на картата ми. Дали има някакъв проблем, защото последно като поръчвах преди около година и половина доколкото си спомням не беше така.

# 1 345
  • Берлин
При мен дърпат парите след изпращане на поръчката. Амазон ми е като кварталния мсгазин вече 5 години. Не се притеснявай

# 1 346
Здравейте, имам въпрос с поръчка от Amazon. Преди около половин час и повече направих поръчката, получих потвърждение, но още не са ми дръпнали парите от картата. Освен това ми направи впечатление, че плащането не е на момента, а само въвеждам номера на картата ми. Дали има някакъв проблем, защото последно като поръчвах преди около година и половина доколкото си спомням не беше така.

Няма проблем, Амазон често така правят - дърпат парите чак като пратят поръчката. Друг път пък дърпат веднага сумата, като отделно и 1 лира (английския Амазон) за проверка на оторизация на картата.

# 1 347

Няма проблем, Амазон често така правят - дърпат парите чак като пратят поръчката. Друг път пък дърпат веднага сумата, като отделно и 1 лира (английския Амазон) за проверка на оторизация на картата.
Аз точно от английския поръчах и видях, че имам блокирана сума от 2.25 лв., т.е. 1 £.
Много благодаря за инфото.

# 1 348
www.bbw.bg уж 15% отстъпка, а в notino продуктите са по евтини и без отстъпга.. а в сайта от сащ пък са по $12 и ако ку иш 3 ти подаряват 3.. тука всичко е 2 леви джапанки.... bbw.bg продават спрей за тяло за 31лв това е безумие.. но те са явно някакви прекупвачи

# 1 349
тука също иж има намаление  до 40%  на козметични продукти  https://www.ecco-verde.bg/

Общи условия

Активация на акаунт