Черен петък 2018

• 190 319
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 380
https://www.shopsector.com/products/shopsector-friday    Simple Smile ОТТУК напазарувах кецове и маратонки ест.кожа и велур, също и от Фешън дейс пак обувки, има и добри предложения в секцията "За дома", декориране.

Инглиш хоум - да, турски, но добри! Имам доста хавлии и т.н. оттам, така че, моля, по - разумно с обобщенията.
Тач развалиха качеството- преди месец бях в аутлета/магазина към фабриката им и в момента спя с техен спален к-т. Не е като да нямам впечатления и не говоря наизуст.
Имам и на KARACA HOME спални к-кти и хавлии-пак турски и хубави.

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 15:10 от *Камея

# 1 381
На мен сайта на фешън дейс изобщо не ми зарежда.
Там снощи в 20,30 ч започнах да пазарувам и всичко си беше наред- бързо се отваряха страниците

# 1 382
Някъде продукти на Лореал с намаление? Blush

# 1 383
в златна рибка

# 1 384
И в Нотино гледах, ама само на профешънъл серията...

# 1 385
Само в измислените сайтове/марки цените са с 50-70-90 % надолу:) Което си струва-си струва.

# 1 386
  • София
В емаг вчера една количка струваше 890лв, днес е 849лв, ок, има намаление, но пише, че е 15% от 1018лв...
Пак ще получат глоба от КЗК, но тя пак ще е по- малка от чистата им печалба по оборотите от черния петък.
Почти всяка година биват разследвани, веднъж се разминаха само с 750 000.

# 1 387
Ив Роше с черен петък ,намаление онлайн има ли?

# 1 388
Съдейки по куклата за 225лв нещо не им вярвам на емага... дано който е купил е доволен от покупката си и да си струва.

за куклата мисля, че стана ясно, че не е продавана от емаг, а от външна фирма, ползваща само платформата на емаг - външните търговци си определят сами цените и в повечето случаи са доста надути..
Аз се уредих с един тостер сандвич на 50% реално намаление.. да видим дали ще дойде все пак

# 1 389
  • София
Магазин Ред Рок - за планинска екипировка - всичко днес е с 20 % намаление. Заслужава си, планинарите знаят защо. Simple Smile

# 1 390
  • Стара Загора
Разочарована съм от т.нар. "черен петък"! Навсякъде цените са вдигнати изкуствено и след като се използва определен код пак има завишаване! Пример - emag, notino, parfimo, vivre. От Parfimo си бях набелязала няколко парфюма, мислейки че цените ще се запазят, но уви - по-високи са!

# 1 391
Преди малко се прибрах от Мега мол и няма абсолютно нищо интересно. Взех си едно палто от Бос фешън и това е. Сега духвам към Мол София и така по ред на номерата. Но подозирам, че ще е тъпотия навсякъде.

# 1 392
  • Beyond the stars
А дали наистина за 1 час или 1 минута изчезват тези продукти на така примамлива цена в Емаг?
Май май просто изписват, че са разпродадени та да си купим други неща така и така сме тръгнали... нещо не им вярвам.

Преди 2 години се класирахме за смарт тв Lg 49 инча за 500лв, миналата година пак хванах това, което бях набелязала. Правилният момент е ключовото.
Иначе, че има безброй фалшиви проценти - има.
Таз година само памперси и елха класирах. Слаба работа Grinning

# 1 393
  • софия
Момичета -20%в H&M в моловете дали и в събота и неделя ще важи?

# 1 394
  • Пловдив
Аз си поръчах един спот с две лампи от емаг и веднага ми дойде потвърждение.

А store.bg ми пуснаха на мейла известие, че ми пускат само днес -15% на всичко.

В store.bg с някакъв персонален код ли е намалението?

Общи условия

Активация на акаунт