Черен петък 2018

• 191 108
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 575
И аз от ДМ напазарувах неща за домакинството, поне спестих от отстъпката.
Има добър избор за лакове,но за марки и качество не мога да дам мнение.
Обмислям утре да се разходя в Сердика и каквото има,ако не на по кафенце , лафче и разходка,пак е кяр.

# 1 576
  • Mostly in my mind
ДМ до днес ли са?

# 1 577
Аз от Техномаркет взех фризер че беле намален с 130лв. От емаг прахосмукачка с 5% намаление поръчах но предвид реалните цени в другите магазини реално излиза че е с 20%, и памперси поръчах. Дано да ми дойдат нещата

# 1 578
  • София
Да, до днес е ДМ.

А Медея каква точно е далаверата? На кое има намаление и колко?

# 1 579
  • Стара Загора
В Медея има намаления на определени марки. Днес реших да се отбия, тъй като в сайта им крема, който исках беше изчерпан (беше с подарък мицеларна вода за около 21лв). Отивам аз и им казвам какво търся. Момичетата бяха много мили и ми казаха, че не всичко, което е в сайта, го има и по аптеките като промоция. А преди това попитах във фб дали е еднакво навсякъде - отговорът беше положителен.

# 1 580
Някой има ли със статус нова поръчка в хипото. 1 седмица мина и никаква реакция от тяхна страна Sad. Има ли вероятност да не ми изпратят това което съм поръчала
Намери вътрешен и мейл и питай.
Успях да се свържа с комсед, казаха че някои от артикулите може да успеят да ми доставят. Ядосах се честно казано, за 30% намаление си скъсах нервите.
Хиполенд миналата година се забавиха, но в рамките на разумното.

Да попитам, емаг пращат ли имейл че поръчката е потвърдена? Забравила съм, а купувам пампчерси от там доста често (обикновенно след 2 дни са ми пред вратата).

# 1 581
  • София
Тези 20% намаления в ДМ важат ли за артикули в промоция, т.е. промоционалната цена сваля ли се с още 20%?

# 1 582
Ох, цял ден навън и пазарувах. Минах през Ремедиум и СС кремът, който ползвам, беше намален на около 14 лв., ама нали знам че го има много намален в Медея, защо да си го купя Rage.
Това подвеждаща реклама ли е, да се жалвам ли на някой, има ли смисъл?

# 1 583
Тези 20% намаления в ДМ важат ли за артикули в промоция, т.е. промоционалната цена сваля ли се с още 20%?
И на промоционалните се слага отстъпка.
Аз така взех Финиш, който сега е на 22 лв на 18 лв.

# 1 584
Важи и за намалени вече артикули. Но не може да се комбинира с талоните за отстъпка и намаление за рожден ден.

# 1 585
  • София
И на промоционалните се слага отстъпка.
Аз така взех Финиш, който сега е на 22 лв на 18 лв.
Благодаря!

# 1 586
Аз исках дс купя адаптирано мляко, но то не се включва в намалението. Та утре ще ходя да ползвам -15% за рожденик...

# 1 587
Някой да има отзиви от олекотените завивки на Jysk? Търся нещо средно топлещо за единични легла:
https://jysk.bg/spalnya/zavivki/poliesteren-plnezh/plus/zavivka- … dical-135x200sm-0

Или
https://jysk.bg/spalnya/zavivki/poliesteren-plnezh/plus/zavivka- … ntinden-135x200sm

# 1 588
От English home за колко време пристигат поръчките?

# 1 589
Пфуу изпрах телефона на детето днес... Има ли някъде все още намаления?

Общи условия

Активация на акаунт