Черен петък 2018

• 192 674
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 570
Е, как така? На мен ми изписа безплатна доставка и като нищо може да откажа поръчката, ако трябва да им дам още пари... Да видим как ще ме накарат да я приема...

# 571
Моята поръчка от Рино, направена в петък дойде в събота. Обаче 1/3 от нея. Днес пак имам пратка. Поръчах три неща и сега на всяко ще плащам доставка. Да сте подготвени.

Аз очаквам днес доставка- 3 бр. пратки, но в цената нямам доставка, поне не пише,че дължа. На каква стойност е пратката, която си получила и общата стойност на поръчката ти надхвърля ли 40лв.?

# 572
  • Сливен
Разглеждам отстъпките на Озон и харесах някои неща. Тези отстъпки само за деня ли са? Т.е. ако днес харесам нещо намалено, утре ще си е на редовна цена? И ако харесам нещо и от утрешните отстъпки, ще трябва да направя нова поръчка??
Тези цени са до 26.11 като всеки ден ще добавят нови неща и на 26.11 ще има най-много намалени неща.

# 573
Благодаря Simple Smile Значи в петък ще правя поръчка от Озон.
Току що дадох инструкции на човека, който ще ми приеме доставката от Рино (че аз съм болна и няма да излизам известно време); казах му категорично да я откаже, ако искат пари за доставка. Да иска куриерът да говори с доставчика по телефона и да го пита защо при самата поръчка изписва безплатна доставка, пък после не било така...

# 574
Моята поръчка от Рино, направена в петък дойде в събота. Обаче 1/3 от нея. Днес пак имам пратка. Поръчах три неща и сега на всяко ще плащам доставка. Да сте подготвени.

Аз очаквам днес доставка- 3 бр. пратки, но в цената нямам доставка, поне не пише,че дължа. На каква стойност е пратката, която си получила и общата стойност на поръчката ти надхвърля ли 40лв.?
Кога сте я направили? Моята я направих в петък, но без регистрация. Получих мейл със статус нова и това беше..

# 575

Кога сте я направили? Моята я направих в петък, но без регистрация. Получих мейл със статус нова и това беше..

Аз също я направих в петък, но си направих регистрация. Ще видя какво ще стане,но ако поискат доставка ще се обадя да проверя защо така се случва!

# 576
Тъкмо получих съобщението във Вайбър. Имам такса доставка, но така или иначе още при поръчката ми генерира, че ще има такса.

# 577
Fashion days на 22.11 след 19ч. Black friday

# 578
23,24 и 25 намаление и в Gianni - онлайн и в магазините. Не са отбелязани проценти.

# 579
  • на последния етаж
За The Body Shop има ли информация какво ще е намалението и кога?

# 580
  • София
Парадйс обявиха, че ще има Черен петък на 23.11.

# 581
Този сайт за прежди има 10% отстъпка на всичко, което не е намалено от преди - рекламират го като Кибер понеделник. Преди бяха писали, че ще правят и Черен петък, не знам дали в такъв случай ще пуснат по-големи отстъпки към края на седмицата: https://www.pleta.bg/

Е кибер понеделника не беше ли точно първия понеделник в седмицата след черния петък?

# 582
Ами, така са го написали в рекламния имейл...
Скрит текст:

# 583
Парадйс обявиха, че ще има Черен петък на 23.11.

Благодаря

# 584
А, ето и Пупа ми изпратиха, че имат 40% намаление на стоките в сайта им, обаче цените са в евро и за нас не е голяма отстъпка... https://www.pupa.it/black-friday/?src=privateblackfriday18&u … content=privatebf

Всъщност, май така излизат по-евтино от бг цените, но пък сигурно доставката е скъпа...

Общи условия

Активация на акаунт