Черен петък 2018

• 190 693
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 810
  • София
До края на месеца в Била има машина Долче Густо за 100 лв. В месечния каталог е на първа страница.

# 811
  • София
За феновете на шоколада - вкусен черен петък Simple Smile

https://www.modica.bg/?fbclid=IwAR1wF3fczMv1Nv-bMh_g-mnfoPpRYwt9 … ByWbqPu0xsrLZ-iN4

# 812
ЧЕРЕН ПЕТЪК в HOMEMAX

През 2018-а традицията продължава... Отбележи си с червено датите 23, 24 и 25 ноември, защото тогава ще може да зарадвате Вас и Вашето семейство със супер намаления!

Космически ниските цени с до 75 % намаление ще бъдат само в рамките на 72 часа и ще обхванат продуктите на над 20 чуждестранни и български марки.

# 813
Някой питаше за Делиманото - 3 в 1. Ползвам го от около година и съм доволна. Не заема много място. Взех и на майка ми - тя го ползва доста по-често и също е доволна.
Съдовете за готвене са пълно разочарование за мен. Надраха се от 1-2 готвения, при положение че ги пазя.

# 814
  • Варна
Някой спомена за Касио, но не видях линк. Някъде ще има ли добри намаления. В касио шоп са по 30-40 лв. на долу, малко ми се види.

# 815
От Комсед са ми потвърдили поръчката, но най-важната ми играчка не могат да я доставят. Чудя се дали да откажа цялата поръчка, много мразя така.
Каква е тя, моля не ме стряскай. Най важно ми е кучето на фишър прайс, както и другите дребни играчки...

Последна редакция: вт, 20 ное 2018, 13:13 от So Lucky*

# 816
Парфимо са ми изпратили някаква реклама - Дни на Черния петък (каквото и да означава това): https://www.parfimo.bg/promociq/
Като че ли има добри отстъпки...

Пазарувам често от тях. Виждам, че сега имат доста намаления, но ще изчакам 23, да видя и тогава какво ще е. Нямам никакви оплаквания, даже напротив.

# 817
  • София, Лагера
Не съм пазарувала от Парфимо, но ми стана любопитно и проверих какво има. Цените преди намалението са супер завишени, така че парфюмите след намалението са си на съвсем стандартните цени на Нотино... селски номерца.

# 818
  • Варна
Ееее, не се научиха бе, все тарикатски изпълнения значи...

# 819
  • София, Лагера
Последно, да не спамя, ама някои цени са доста по-високи СЛЕД намалението, от стандартните на Нотино...

# 820
Предполагах, че може да има нещо такова... Така или иначе, чакам аптеките в петък. Особено Медея с тяхното до -70%. Знам колко струват нещата, които искам, та няма да се излъжа.

# 821
  • София
От Комсед са ми потвърдили поръчката, но най-важната ми играчка не могат да я доставят. Чудя се дали да откажа цялата поръчка, много мразя така.
Каква е тя, моля не ме стряскай. Най важно ми е кучето на фишър прайс, както и другите дребни играчки...

Скрит текст:
Един автобус го няма.

# 822

Скрит текст:
Един автобус го няма.
Във всички складове и магазини ли го няма. Така губят клиенти, догодина ще поръчат от Хипото.
Дано и мен не ме изпързалят.

За фалшивите намаления, човек трябва да е в час какво и за колко купува. Миналата година си поръчах преса за коса, която по принцип е около 70лв. Седмица преди черния петък в емаг вече беше 90лв. КУпих я на -50% за 45.  Проверих и цената на няколко места, вървеше си около 70.

# 823
А спално бельо дал ще има на оферта някъде??
Черен петък в JYSK ,започва от 22.11 до 25.11....С до -70%,такава брошура получих!

# 824
  • ГО
Спам, ама да кажа - Рино излязоха коректен сайт. Препоръчам.

Общи условия

Активация на акаунт