Черен петък 2018

• 190 571
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 915
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз имам чопъра на Делимано, доволна съм. И да, не е намален, преди 1г го взех за 60лв и не беше черен петък

# 916
Някой знае ли за колко време идват поръчани продукти от Tехномаркет?

# 917
намалени матраци има в mattro
Мерси, видях ги одеве, но марката ми е непозната, моля ако има мнение за тях, да бъде споделено. Между тези и Тед матраци се чудя.
Мисля, че става въпрос за сайта www.mattro.net, в който предлагат различни марки матраци.
Аз до колкото видях имат и своя марка.

Да, за сайта става въпрос.
по принцит имат целогодишно намаления. Преди година и половина купих от тях матрак на Тед с 60% намаление.

# 918
Off- за пореден път, темата е "Черен петък", не е доставки и прочие!
Темата е Черен петък и всичко свързано с пазаруването, поръчките, цените ако щеш и доставките на закупените артикули.

# 919
Aутлета на манго пуснаха черен петък Simple Smile до 70% до утре ще са свършили доста неща
Извинявам се, но къде се намира магазина?

# 920
  • Русе
Здравейте! Дали Сиела правят черен петък?
И само да споделя, че статусът на поръчката ми в Хиполенд е "Нова"

# 921
И може ли да се плаща с карта, че е трудно да се носят повече пари кеш.

# 922
 В златна рибка шампоана на Recoffee (май така беше) против косопад е на много добра цена и то за 400мл.

# 923
намалени матраци има в mattro
Мерси, видях ги одеве, но марката ми е непозната, моля ако има мнение за тях, да бъде споделено. Между тези и Тед матраци се чудя.

Ако имаш предвид, че Магнифлекс са ти непозната марка, качествени са, италиански и няма да сбъркаш. Но всичко е много индивидуално при матраците и става с много пробване, даже по няколко пъти на един и същ.
Погледни и тази тема: http://bg-mamma.com/?topic=1049482;topicrefid=3

Последна редакция: ср, 21 ное 2018, 12:02 от Tatti

# 924
  • ГО
Off- за пореден път, темата е "Черен петък", не е доставки и прочие!
Темата е Черен петък и всичко свързано с пазаруването, поръчките, цените ако щеш и доставките на закупените артикули.
Именно! И в първия пост е написано, че се пита за намаления, отзиви за магазини и продукти.
Как да разберем отзивите за даден сайт/магазин/, ако не се опише всичко - продукт, доставка, удовлетвореност...
На мен ми е полезно всичко. Ако не бяха писали добрите отзиви за Рино, например, нямаше и аз да поръчам. А така поръчах, получих и съм доволна.

# 925
  • Somewhere in Spacetime
Преди 2 - 3 години участваха, но последните - не. Правят намаления на националните празници. Последното имаше на 01.11.
Хермес ще участват, но само на определени заглавия.

# 926
Здравейте в Технополис ще има ли черен петък?

# 927
  • Русе
Преди 2 - 3 години участваха, но последните - не. Правят намаления на националните празници. Последното имаше на 01.11.
Хермес ще участват, но само на определени заглавия.

Благодаря! Значи няма значение кога ще отидем. Мислим да купим за подарък книгата на Бербатов за племенника и на 30.11 да вземем автограф.

# 928
И може ли да се плаща с карта, че е трудно да се носят повече пари кеш.

Бързо идват, на другия ден обикновено, но сега може малко да се забавят. Мисля, че доставят със спиди, а куриерите им имат портативни пос устройства.

# 929
  • На брега на реката
Здравейте в Технополис ще има ли черен петък?
Следите ли темата изобщо? На предната страница е коментирано! И на по-предната и Т.н.
Черен петък не забърсах тази година, в Уай кики обаче имаше такива ниски цени, че ми беше достатъчно за як шопинг. В събота се прибираме към ирландско, там ще е вече големият лов.

Общи условия

Активация на акаунт