Черен петък 2018

• 190 588
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Дали Tendenz правят отстъпки на черния петък, миналата година попадал ли ви е в полезрението? Simple Smile

На сайта им си правят намаления целогодишно на стари колекции.

# 256
  • София
Дали Tendenz правят отстъпки на черния петък, миналата година попадал ли ви е в полезрението? Simple Smile

Да, със сигурност правят, мисля, че и до 50 % стигат. Всяка година съм поръчвала от тях. Но всеки път големи разправии със СПИДИ.  ooooh!

# 257
Здравейте искам да питам някой знае ли на коя дата ще е черния петък в Хиполенд?

# 258
Здравейте искам да питам някой знае ли на коя дата ще е черния петък в Хиполенд?

Няколко пъти се спомена 16. 11

# 259
Този петък, събота и неделя ще е. Намалението ще е 30%.

Някой има ли информация за Happy weеkend на Комсед? Само рекламират, но без дати. Искам да поръчам Playmobil, но се чудя да ги чакам ли или да пускам от амазоните....

# 260
Във фб имат кампания през месинджър за кодове. Касаят този уикенд. Интересно - съвпадат с общо намаление ли...

# 261
  • софия
Още от днес, сайтът на Комсед е блокирал.....опитвам се от сутринта да поглердна артикулите,които ме интересуват, но без успех....представям си в петък как ще е .....                                                                                                                                         

# 262

Да, със сигурност правят, мисля, че и до 50 % стигат. Всяка година съм поръчвала от тях. Но всеки път големи разправии със СПИДИ.  ooooh!

Мерси, а на новите колекции има ли намаление или само на по-стари. Харесала съм обувки от новата колекция и се чудя да чакам ли

# 263
  • софия
Във фб имат кампания през месинджър за кодове. Касаят този уикенд. Интересно - съвпадат с общо намаление ли...
Талоните са от 30%,изпращат ги на мейл и служат именно за този петък,събота и неделя, това дефакто е намалението

# 264

Мерси, а на новите колекции има ли намаление или само на по-стари. Харесала съм обувки от новата колекция и се чудя да чакам ли
Извинявай, но кога ще им е? Питах ги - казаха, че нямат информация за намаление.

# 265
  • София
Имах предвид, че по принцип правят. За тази година не знам, правили са намаления на новата колекция, да.

# 266
  • Варна, България
Здравейте,
видях, че в онлайн магазин Рино - стоки за дома, на 16.11 ще има Черен Петък - 50% на всичко. Предлагат много неща за дома и кухнята на Тескома, Брабантия, Луминарк и др.  https://reno.bg

# 267
Още от днес, сайтът на Комсед е блокирал.....опитвам се от сутринта да поглердна артикулите,които ме интересуват, но без успех....представям си в петък как ще е .....                                                                                                                                         

Дам... аз поразгледах малко и започна да забива, но все пак не е напълно блокирал.

# 268
Някой знае ли кога ще е черният петък в ТЕХНОПОЛИС?

# 269
Добавям и
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт