Черен петък 2018

• 190 918
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 435
Много благодаря за съветите. Успях и направих 2 поръчки Simple Smile  Някой има ли от тенджерите LF, добри ли са? Поръчах една. Лека нощ Simple Smile

# 436
  • София
1. Знаете ли Зара колко % правят и на всичко, или само избрани артикули?

2. При Пандора каква беше офертата 🤔

3. Аптеки Ремедиум дали участват в Черния петък

4. Humanic - някой да знае дали участват.

Благодаря предварително!

# 437
Humanic са участвали, май само 20 процента беше
Рено и уикенда ще са с 40 процента
Аптеките пускат 20-30 процента на козметика по марки, трябва да се следи

# 438
1.Ikea дали правят Черен петък?
2. Имате ли идея мъжки халат за баня от къде мога да купя на промоция?

# 439
Мъжки халат сме взимали от Еником.
И аз се вълнувам от аптеките, трябва ми инхалатор.

# 440
Аз прерових сутринта аптеките-не виждам някакво кой знае какво намаление. Дори никакво за черния петък де, само обичайни промоции на комплекти тук-таме.
Обаче намерих един лосион на Адерма доста изгодно онлайн, че в реала върви около 45-50 лв.

# 441
Халати има в Yjusk. Те обикновено започват от четвъртък до неделя, по 4 дни са им акциите за черния петък. Предполагам, че и тази година ще е така.

# 442
Обаче намерих един лосион на Адерма доста изгодно онлайн, че в реала върви около 45-50 лв.

Точно такова ми трябва. Би ли споделила къде?

# 443
Най-евтино тук намерих, не знам колко е читав сайта обаче. Рискувах малко, но същият лосион Екзомега от 400 мл. по др.сайтове е 41-42 лв, а тук дори с доставката от 5 лв. ми излезе 37.60 лв.

https://www.apteka24.gr/за-майката-и-детето/а-дерма-екзомега-контрол-мляко-400-мл-a-derma-exomega-control-lait-emollient-lotion-anti-scratching-400ml-detail.html

този вземам от години - А-ДЕРМА ЕКЗОМЕГА КОНТРОЛ МЛЯКО 400 МЛ. / A-DERMA EXOMEGA CONTROL LAIT EMOLLIENT LOTION ANTI-SCRATCHING 400ML

Последна редакция: сб, 17 ное 2018, 09:43 от teta75

# 444
И аз поръчах вчера от Рино, без регистрация. Според мен отстъпката е реална - не чак 50%, но по-евтино от нормалните цени.
Медея рекламират, че ще имат до 70% отстъпка. Не им вярвам много - сигурно две-три неща ще са със 70%, а другите - със значително по-малка отстъпка.
Ремедиум и в момента имат разни добри оферти - примерно 30% отстъпка на продукти Мейбълин. Все пак се надявах на по-разнообразни намаления.

# 445
Търпение, търпение, нали 23-ти трябва да е Черен петък, сигурно ще са тогава останалите.
Аз снощи докато избирах от Рино и то станало вече днес, а днес отстъпката е 40%. Ако се почудя още малко, може да пуснат и отстъпка в понеделник, 60%, примерно.

# 446
Да, вярно - скарата, която поръчах вчера за 35 лв, днес е ок.42 Simple Smile

# 447
Някой случайно купи ли си този телевизор тесла 43 инча и доволен ли е?

# 448
 Спорт депо очаква ли се да се включат в Черния петък?

# 449
  • Варна
Много сте зарибяващи, амаааа! Благодарение на вас и темата, "открих"  Рено-то и десетина минути преди полунощ, без регистрация в сайта, купих офис-стол и две тенджери. С тях, обаче, си беше гърч - никакво инфо за вместимост не са дали, наложи се да копирам модела и да чета по други сайтове. Така открих, че в  Емаг цените са същите като в Рено без намалението, оттам разбрах и литража на тенджерите, столът също го имаше. В Метро пък, в една от брошурите, правят намаление  на същите  тенджери Muhler, цената е като в Рено без отстъпката, но купуваш две - плащаш една. Dруго, обаче, ми направи впечатление в Рено-то, на почти всички стоки, пише произход Китай, и на тенджерите включително. За същите, в Емаг пък  указват произход Турция. А де?!  Разклонителите в Рено снощи също имаха добра цена, ама заради този Китай не купих.

Общи условия

Активация на акаунт