Черен петък 2018

• 190 878
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Бяха 3 продавачки и трите не можаха нищо да ми кажат... за управител не се сетих. Първо ми казаха, че ще пристигнат след 1 седмица, после смениха на до 1,2 дни. Мислих си и аз за този вариант направо в Петък да ги платя на намалената цена, ако става.
Вземи си ги от физическия магазин и в зависимост от политиката им за връщане- ги смени с другия номер. Все едно си взела грешния?

# 721
  • Beyond the stars
Виврето ще правят ли намаление?

По тв върви реклама за до 90%.

# 722
Виврето ще правят ли намаление?
По тв върви реклама за до 90%.
Чудесно.

# 723
И аз съм с Gorenje вече от няколко години. МОделът, който ползвам, има една кръгла решетка вътре, на гърба на фурната. Препоръчва се да се сваля, когато се пече хляб. В началото го правех, но вече не. Нямам проблеми.

Някой да знае къде ще има намалени мастила за принтери? Мисля да се пробвам в емаг...

# 724
А аз умишлено не поръчах от Комсед /нищо,че беше по-голямо намалението/, понеже пишеше срок 1 месец, а в Хиполенд не видях никъде да има срок и реших, че ще са по-бързи.
В baby.bg ще има много сериозни намаления на 22 и 23 ноември.
Има срок и Хиполенд, началото на декември. Peace

Поръчката ми в комсед все още непотвърдена, и без отговор на съобщенията ми към тях.

# 725
  • Варна
Тия ботуши няма ли възможност да се платят с карта още при закупуването, т.е. в петък? Тогава си ги взимаш с намалението. А кога ще дойдат няма значение, защото вече са платени.

# 726
Исках да поръчам играчка на малкия с цена 90 лв. в Хиполенд на черния петък. 1 ден преди това сложиха надпис: "изчерпана наличност". Отварям вчера да видя .... пак е налична.
Ядосана съм ....  Rage

# 727
  • Варна
Това си плаче за КЗП.

# 728
Исках да поръчам играчка на малкия с цена 90 лв. в Хиполенд на черния петък. 1 ден преди това сложиха надпис: "изчерпана наличност". Отварям вчера да видя .... пак е налична.
Ядосана съм ....  Rage
Същото ми се случи миналата година с Комсед. Исках количка от там, mutsy evo. Преди уикенда имаха всички цветове и всички аксесоари, идва черния петък, влизам -25%, но повечето цветове ги няма, или само кош за новородено или само седалка, невъзможно да се комплектоват. В понеделник, всичко беше отново налично. Laughing

# 729
Така само губят. Поръчах играчката от чужбина. От сега виждам щастливите очички на детенцето ми Hug .

# 730
Така само губят. Поръчах играчката от чужбина. От сега виждам щастливите очички на детенцето ми Hug .
И сигурно и по-евтино сте я поръчали...
Аз поръчах стол за колата за голямото дете на Cybex за 90 паунда. Тук е между 300 и 500лв...

# 731
  • София, България
Аз имам лоши спомени от черния петък. Една година, бях по майчинство и си бях в къщи, реших да отида в Парадайза. Задръстването по Черни връх започваше от Околовръстното, и след повече от час висене за да вляза с колата в мола, намаленията не бяха кой знае какво. В повечето магазини имаше намалени отделни артикули, а там където намалението беше на всичко беше около 20 процента. Само в Никелс обувките бяха на 50 процента и си заслужаваше разкарването ... Ринга и парадайса са ми най-удобни, но се чудя има ли смисъл да се разкарвам ... В Манго съм харесала едни панталони. А, много ми трябва официална рокля, че ще ходим на сватба, имате ли идея в Ринга дали има някъде по-така рокли?

# 732
В Парадайс като знам какво беше за едните намаления в Комсед и Хипо, не ми се мисли какво ще е по черните петъци. Имаше клипове във ФБ, задръствания, ужасииии.

# 733
А аз умишлено не поръчах от Комсед /нищо,че беше по-голямо намалението/, понеже пишеше срок 1 месец, а в Хиполенд не видях никъде да има срок и реших, че ще са по-бързи.
В baby.bg ще има много сериозни намаления на 22 и 23 ноември.
Има срок и Хиполенд, началото на декември. Peace

Поръчката ми в комсед все още непотвърдена, и без отговор на съобщенията ми към тях.

От Комсед току що си получих моята поръчка.

# 734
  • Варна
Мацки знаете ли нещо за спортни магазини? Тип Nike, Adidas, Intersport, Sportdepot и каквито там се сетите? Също за Oysho се интересувам, че съм хвърлила око на едно халатче.
Аз имам информация ,но за Гърция . Надявам се да се отнасят и датите за България и да Ви е в полза. Adidas/Nike започват промоциите за черен петък от 21 ноември и ще преключат в петък 23 . Намаленията ще бъдат от 30/50 и включително 70% минус редовната цена .
Магазините на адидас в БГ ще имат черен уикенд -25% на всичко Grinning
Проверена информация.

Общи условия

Активация на акаунт