Черен петък 2018

• 190 522
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Варна
Инглиш хоум си имат постоянна секция Разпродажби, или Намаления, не помня как беше озаглавена. Не е тя за черния петък.

Четох темата от началото, но вече всичко ми се слива. Декатлон участват ли в намаленията?

# 1 021
  • Sofia
Четох темата от началото, но вече всичко ми се слива. Декатлон участват ли в намаленията?

Писаха по-назад, че не вземали участие в кампанията. Peace

# 1 022
Тази вечер питах в Лили, казаха, че ще участват в черния петък, но намалението нямало да бъде на всичко.

ДМ официално обявиха, че петък и събота във всички техни магазини ще има 20% намаление на абсолютно всички продукти.

# 1 023
Тази вечер питах в Лили, казаха, че ще участват в черния петък, но намалението нямало да бъде на всичко.

ДМ официално обявиха, че петък и събота във всички техни магазини ще има 20% намаление на абсолютно всички продукти.
20% отстъпка в ДМ, в това число влизат ли промоционалните продукти?

# 1 024
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Не, не влизат.

# 1 025
Здравейте в Технополис ще има ли черен петък?

Да, намаленията им ще бъдат на 23,24 и 25 - 10% на всички стоки.

# 1 026
  • Пловдив

20% отстъпка в ДМ, в това число влизат ли промоционалните продукти?
"*Отстъпката, няма да бъде отразена на рафт и ще се получава на каса. Отстъпката няма да се съчетава с други талони, отстъпки и промоции на цялата покупка, като няма да важи при покупката на dm карта за подарък и мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца, формули 1 и 2."

# 1 027
Изчетох цялата тема, и на мен всичко ми се слива вече. Трябват ми прахосмукачка (не съм се ориентирала към някоя конкретна марка, но да е по-мощна и, желателно, не скъпа), комбиниран уред - пералня+сушилня (Електролукс или Самсунг), голямо кол-во шампоан Ducray, касети с мастило за принтер... Това е общо взето, не че не искам да купя половин свят, но имам доста харчове покрай ремонта. А и ЧП в ДМ ще уважа Simple Smile

# 1 028
Някъде обявиха ли в колко часа ще започне намалението в Емаг?

# 1 029
# 1 030
Смс от магазин ТАИС, Варна:

“Black Friday в магазин ТАИС -20% наLaPrairie Colistar Shiseido,Juvena и аромати😊.  От 23-25.11.2018”

Предвид цените на Ла Прери, -20% не е лошо намаление 🙂

# 1 031
Petmall.bg до 70 %  . Тече платена реклама по ТВ. Някой пазарувал ли е от тях?

# 1 032
  • София

Да, купувам основно храна за котките. Коректни са.

И аз се оглеждам за лаптоп, че на моя се появи черно петънце на монитора, което бавно се разширява. Cry

# 1 033
Търся хубава чанта естествена кожа и зимно дамско кожено яке. Препоръчайте.

https://www.francoferucci.eu/ - 40% на всичко

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 00:56 от yasmina

# 1 034
  • София
И аз го чакам, пазарувала съм, коректни и бързи са, имат добра бонусна система за клиентите си. Май почва от сегса.

Общи условия

Активация на акаунт