Черен петък 2018

• 190 430
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 035
в момента в 12 часа започнаха в бейби беге  и ардес черните петъци

# 1 036
www.bbw.bg обявиха днес 15 процента отстъпка от сайта... с код bf18

но дори с този код е скъпо. в notino.bg са още по евтини лосионите и спрейовете...........

# 1 037
Проверих в няколко страници за тази кукла , струва 60 лв. Но в Емаг малка са прекалили... Flushed

# 1 038
Здравейте! Някой има  ли информация дали Parfois ще участват в черния петък?

# 1 039
  • Somewhere in Spacetime
Проверих в няколко страници за тази кукла , струва 60 лв. Но в Емаг малка са прекалили... Flushed

Аз също направих съпоставка на някои продукти в други магазини, цените бяха с до 40% завишени, но това бие рекорда...
Всяка година едни и същи номера, въпреки че са глобявани многократно. Печалбата е по - голяма от глобата явно.

# 1 040

Интресно! Къде е публикувана тази информация? Simple Smile
Всяка година са започвали по различно време. Между 7 и 7.30............

# 1 041
  • Варна
Ардес нещо се излагат. Търся си ссд за лаптопа и конкретно тази секция прегледах. От близо 250 продукта са намалени само 5-6 и единият е от супер евтините (намален с около 7-8 лв), а другите всички са от най-скъпите (вярно, намалени със 100 плюс лева ама аз хилядарка не мога да дам, че то лаптопа не струва толкова). Нищо среден клас, като за нормален потребител. Явно ще ги следя по други сайтове. Очаквах малко повече от тях, при такава здрава реклама...

# 1 042
  • Варна
Petmall.bg до 70 %  . Тече платена реклама по ТВ. Някой пазарувал ли е от тях?
И аз го чакам, пазарувала съм, коректни и бързи са, имат добра бонусна система за клиентите си. Май почва от сегса.

Интересно, но явно намалението е само на определени неща. На птици изобщо не мога да вляза.

# 1 043
# 1 044
Къде ще има най-голямо намаление на телефони?

# 1 045
В https://techmart.bg/ вече има намалени артикули.

# 1 046
и в зора https://zora.bg/ от днес почва черният петък.

# 1 047
В https://techmart.bg/ вече има намалени артикули.

Това, което направиха в Техмарт е, че вдигнаха цените на артикулите и обявиха отстъпки на вдигнатите цени. Ако утре Технополис пуснат 10% ще излязат по-изгодни условията.

Пример - мулти кукър Филипс до оня ден беше на 259лв в Техмарт, сега са обявили, че е намален от 289лв със 17%, а реално нямат и 10% от предишната му цена.

Направиха ми впечатление и други продукти, че са с по-висока цена отколкото имам спомен, но тъй като не мога да коментирам с точни цифри за тях - няма да ги посочвам.

Чудя се КЗП къде спят сега и не се самосезират.

# 1 048
  • Варна
Техмарт и без това непрекъснато блокира, почти няма отваряне сайта, три пъти пробвах и трите пъти не може да зареди. Да си ги държат намаленията.

Обувки.бг имат промо код за намаление на чанти и аксесоари днес, има интересни неща.

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 09:15 от HighSpeed

# 1 049
Знаех си и очаквах намалението в Ив Роше. 50% на всичко, освен на неща със зелена точка на етикета💟 Ризървд са с - 20%.Имат един уникален пуловер на р. ц. е 50лв,много му се чудех преди време...

Общи условия

Активация на акаунт