Черен петък 2018

• 190 511
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 080
Здравейте, някой има ли информация за този сайт дали са читави нещата?
https://www.timberlandeshoes.online

фалшив.. регистриран преди 2 дни

# 1 081
В eMAG примерно айфон 5s беше за 349лв на нормална цена, сега са пуснали същия айфон на 320лв от обявени 480... Еми намалението е реално 29лв, а не 100+.

# 1 082
# 1 083
Здравейте, някой има ли информация за този сайт дали са читави нещата?
https://www.timberlandeshoes.online

фалшив.. регистриран преди 2 дни
Благодаря!

# 1 084
Techno-shop участват ли в Черен петък?
Уредът, който съм харесала не е наличен във физическите магазини в града и гледам, че там го има.

# 1 085
zarahome и oysho 20% онлайн

# 1 086
Петък 23.11.2018г в Аптеки Детелина - всички продукти на AVENE и KLORANE с 30 % отстъпка. Биодерма също с 30%.

# 1 087
Момичета, меко казано съм бясна! Седмица след като направих поръчка в Sportvision, днес получих мейл, че е анулирана поради изчерпани наличности. Това за мен не е нормално... Само си правят реклама с тези намаления и накрая едно голямо НИЩО!
Има ли и други, поръчали от там?

Не, но редовно в разни сайтове поръчвам и ви анулират... в един от сайтовете вече година отгоре седи изчерпаниа артикул...

# 1 088
Да, проверих в сайта току що и трите неща, които ги поръчах с 40% намаление са си налични на редовна цена... Confused

# 1 089
Споделете някой сайт за грим и парфюми. Без нотино и парфимо.  Simple Smile

# 1 090

Български ли?

# 1 091

Български ли?

Предпочитам, но може и чужбински. Благодаря!

# 1 092
Уж чета темата и пак не разбрах. Сега се чудя хубави боти , ботуши къде ще има намалени?
обувки.бг. Обувките за бала ми бяха от там. Хем класически, хем никъде не видях такива. Стария ми шеф беше много доволен от обувките от там, само тях признаваше.
Понеже и аз се оглеждам за хубави боти, виждам, че ще имат черен петък само за чанти и аксесоари. Аз ли недовиждам или наистина за обувки/боти не важи?

# 1 093
  • Варна
Обувки.бг от три дни пускат всеки ден промо код, за различни неща. Вчера и оня ден беше за обувки - единия ден спортни, другия ден детски. Днес е за чанти и аксесоари. Утре ще е друго сигурно. Отделно от миналата седмица май тече някаква Midseason Sale, до -30% за избрани модели, още си е валидна.

# 1 094
Уж чета темата и пак не разбрах. Сега се чудя хубави боти , ботуши къде ще има намалени?
обувки.бг. Обувките за бала ми бяха от там. Хем класически, хем никъде не видях такива. Стария ми шеф беше много доволен от обувките от там, само тях признаваше.
Понеже и аз се оглеждам за хубави боти, виждам, че ще имат черен петък само за чанти и аксесоари. Аз ли недовиждам или наистина за обувки/боти не важи?
вчера имаше намаление на детски обувки
днес е на чанти
и предполагам утре на обувки

Общи условия

Активация на акаунт