Черен петък 2018

• 190 511
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Варна
За обувки.бг са го написали вече, кодът е BLACK и има поле за въвеждане, когато сложиш нещо в количката и започнеш плащането.

# 1 126
  • Някъде там
Здравейте! За бебешки дрешки ще има ли някъдв голямо намаление, освен baby.bg

# 1 127
Някой по-назад питаше за Iqos. Ще се включат и те в Черния петък. Устройството за 45 лв и аксесоари с до 70% намаление.
къде да видя информацията?
Казаха ми, че имало постер на щанда в мола.

# 1 128
Точно това смятам да направя и сега ще им го и напиша. Ще подам сигнал!

Задължително, като са ти приели поръчката, трябва да я изпълнят!
Не са длъжни да я изпълнят. Нито КЗП, нито КЗК ще направят нещо, защото нарушение няма.

Как да няма нарушение? Поръчката е потвърдена преди седмица. А в момента всички стоки отново са налични в сайта на редовна цена. За мен това е вид измама, подлъгване на хората. Фалшива реклама с намаления...

# 1 129
От КЗП ще направят проверка дали рекламата (публикувана в деня на намалението) отговаря на истината и ако са излъгали за изчерпаната наличност, (вероятно) ще наложат глоба на магазина.

# 1 130
Някой знае ли кога започва намалението в еМаг.. дали ще е в полунощ или сутринта?

# 1 131
  • София
Много от хората използват черния петък за да напазаруват подаръци за Коледа...Преднамерено са направили петъка на 23, за да не може да се спази едномесечния срок за връщане и замяна... Би трябвало да е последния петък т.е. на 30.11 ама това отново е българския му вариант.. Rolling Eyes

# 1 132
Здравейте, ще има ли намаление на спално бельо и къде? Интересуват ме детски комплекти с герои.

Днес в Jysk видях, че имаше. Провери и в English home, ако е останало нещо

# 1 133
  • Варна
Оф, много са им качествени нещата на Инглиш ала бала ама все в едни такива пастелни, промити цветове. А аз по шаренкото си падам ама няма. Кво да ги правиш, бозави англичани Simple Smile

# 1 134
Извинявам се ако някой е поствал преди това, ама открих доста хубави намаления в манго - https://www.mangooutlet.com/bg/women

# 1 135
  • Берлин
Elix,пишеш пълни глупости. Черният петък е винаги в деня след Деня на благодарността, който винаги е в 4я четвъртък на ноември.

Последна редакция: чт, 22 ное 2018, 16:53 от PAPURCHE MEHURCHE

# 1 136
Всъщност е четвъртият четвъртък на ноември, но така или иначе няма български вариант и никакъв заговор.

# 1 137
Rolling Eyes
Оф, много са им качествени нещата на Инглиш ала бала ама все в едни такива пастелни, промити цветове. А аз по шаренкото си падам ама няма. Кво да ги правиш, бозави англичани Simple Smile
Аз гледах някои стоки от там и бяха турско производство. Flushed

# 1 138
  • Варна
Не знам какво са и не ми пука, но си взех кърпи за лице миналия месец и наистина са много добро качество. А на турските хавлии и спално бельо също им се носи славата, че са добри. Съжалявам, че нямах време като ходихме до Турция да обиколя и да си купя, но другия път ще наваксам.

# 1 139
Всичко, което получих от тях е турско производство, но ми харесват като качество. Имат и страхотни чаши с морски мотиви, на живо са страшна красота.

Общи условия

Активация на акаунт