Черен петък 2018

• 190 382
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 290
Технополис няма да отвори сайта си , всяка година са така . Имат 10% на всичко в сайта си . Сякаш от тези магазини най добре са техмарт в момента .
Иначе приложението на емаг всяка година стартира 1-2 минути преди сайта . Аз все още очаквам да видя дали ще ми пратят нещата или ще кажат , че нямат наличност . Ако е второто значи въобще не вярвам да е имало някаква наличност , защото завърших поръчката си макс 15 секунди след започването на черния им петък .
Сега видях , че и на стари поръчки пак има в емайла съобщение за наличност , явно е автоматично , защото тогава дори не е било на промоция .
Т.е. да не се надявам да отворят сайта?
Не , днес със сигурност няма да бъде отворен . Иначе намалението им е реално но е само за физическите им магазини . До колко те устройват 10% незнам , но ако все пак е нещо определено , най добре отиди на място , със сигурност ще е намалено с 10% .

# 1 291
  • Русе
Аз отново да попитам за електронните цигари IQOS дали на всеки обект ще им важи промоцията?
Аз съм от Русе и имат щанд в единствения ни МОЛ.

# 1 292
Някой, с повечко мнения и по-отдавна регистрирал се, да е успял да поръча от емаг нещо с реално намаление?

Да, аз. Две неща, като едното е особено изгодно – от 38 лв. намалено на 7, плюс подарък, чиято стойност е колкото нещото плюс доставката. Simple Smile
Сигурна съм за реалността на намалението, защото нещата ги имам в Любими от доста време и следя кога ще бъдат намалени значително, за да си ги взема. Други "любими" продукти не бяха намалени или съвсем малко – съответно не съм ги поръчвала.
Има неща, които наистина излизат много изгодно, но просто трябва да се следят. И да се сравнява с цените по другите сайтове.

# 1 293
Здравейте момичета и момчета.
Има ли тема за куриози на черен петък Laughing
Ей сега разглеждам Вивре и ми прави впечатление следната мистерия. Продукт с печат черен петък е по-скъп от същият не участващ в черен петък :
Скрит текст:
и
Скрит текст:

Направила съм скриншот на няколко продукта. Защото и при спалното бельо има същото недоразумение други секции не съм разглеждала все още.
Обадих им се и операторката беше искрено учудена защо е така и не можа да ми даде обяснение. Пускам и линкове към продуктите, за да видим дали ще направят нещо по въпроса и дали ще коригират цените и как точно :
https://www.vivre.bg/p-649934/%D0%BA%D1%8A%D1%80%D0%BF%D0%B0_%D0 … 219&ch_type=3

https://www.vivre.bg/p-649933/%D0%BA%D1%8A%D1%80%D0%BF%D0%B0_%D0 … 219&ch_type=3

Ако има подобна тема само за некоректни и куриозни сайтове, насочете ме, моля.

# 1 294
аз съм супер разочарована от ЕМАГ, артикулите им са скъпи, дори и на черния петък!

# 1 295
Аз поръчах памперси от Е-маг, намалението е по-добро от миналогодишното.

# 1 296
  • Beyond the stars
За емаг, винаги приложението отваря преди сайта. Когато съм успявала да се вредя за много намалени неща е било от там, после в сайта са изчерпани.
Аз май само за книжки ще следя.

Практикер са обявили 10% на всичко.

# 1 297
  • Русе
Направо съм бясна. Дебна клавиатура. В понеделник, в Емаг, беше 85 лв, вчера стана 89 а днес вече е намалена от 119 лв на 95.  #2gunfire Ей, не се научиха някой търговци  #Cussing out

# 1 298
  • София
Някой, с повечко мнения и по-отдавна регистрирал се, да е успял да поръча от емаг нещо с реално намаление?

Да, аз. Две неща, като едното е особено изгодно – от 38 лв. намалено на 7, плюс подарък, чиято стойност е колкото нещото плюс доставката. Simple Smile
Сигурна съм за реалността на намалението, защото нещата ги имам в Любими от доста време и следя кога ще бъдат намалени значително, за да си ги взема. Други "любими" продукти не бяха намалени или съвсем малко – съответно не съм ги поръчвала.
Има неща, които наистина излизат много изгодно, но просто трябва да се следят. И да се сравнява с цените по другите сайтове.

Не се съмнявам, че има намалени с 30 лв стоки.
Но аз се целя в електроника за над 1000 лв и на тези с 50% отстъпка, и или цената е завишена, или се оказва, че няма наличност.
Всъщност, ако нещо е намалено и го има, то реалната отстъпка е 10%, каквато предлагат и Технополис и Техмарт, а техните сервизи са местни.

# 1 299
Аз отново да попитам за електронните цигари IQOS дали на всеки обект ще им важи промоцията?
Аз съм от Русе и имат щанд в единствения ни МОЛ.

Аз си поръчах от сайта,там също е на половин цена,ако не Ви пречи да си поръчате онлайн!

# 1 300
  • Варна
Имам молба към тези, които са успяли да поръчат фотоепилатора от еМАг - кажете, дали са ви го изпратили.
Аз за съжаление не успях и си мислех, че още от самото начало на промоцията са го пуснали с "изчерпана наличност", т.е. изобщо не е имало такива бройки. Бях бясна...

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 11:44 от Invisible_

# 1 301
В емаг вчера една количка струваше 890лв, днес е 849лв, ок, има намаление, но пише, че е 15% от 1018лв...

В badu.bg има намаления, но четох, че не били качествени стоките, някакви впечатления?

# 1 302
Само при мен ли сайтът на аптека Медея е изключително бавен и забива от време на време? И какво ще кажете за намалението на продукти Буржоа - изглежда добре, но дали не са с изтекъл срок?

# 1 303
Пак голям рев във facebook с тоя Емаг Grinning Чудят се хората как няколко минути след старта вече всичко е изчерпано... ами ей така, 200-300 бройки заминават за секунди.
Аз си взех сокоизтисквачка, нов блендер и bluetooth слушалки за телефона. Много се надявах да си подменя и безжичните слушалки на компютъра, че вече станаха на 3 години, но няма оферти. Много слаби предложения тази година за този вид техника. Да не кажа никакви.

# 1 304
Пуснах си поръчка в емаг, но продължавам да разглеждам. Срока е 10.12, което е добре.
Комсед все още непотвърден, не отговарят на и мейлите, в месинджър - непрочетено, а телефона е робот. Разочарована съм, доста.
В емаг телефони и епилатори се изчерпаха още в 8ч. Tired

Общи условия

Активация на акаунт