Черен петък 2018

• 190 387
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 440
Привет, момичета.

В Емаг има намалени часовници с 85%. Това не е ли просто нереално?От 550 лв на 80лв.  SO%CO марката, има и хубави на Just Cavalli.
Някой знае ли дали може да е така наистина (би било чудесен подарък за мъжете вкъщи). Simple Smile

цената на SO&CO преди намаление не е реална - в Амазон са по 50-60 долара.. леко са поизлъгали, освен ако не са някаква много лимитирана серия с кристали и диаманти Simple Smile

# 1 441
А знаете ли някой онлайн магазин за здлавословна храна дали има намаления?

LifeStore имат намаления  : https://lifestore.bg/ 

# 1 442
  • София
Много от хората използват черния петък за да напазаруват подаръци за Коледа...Преднамерено са направили петъка на 23, за да не може да се спази едномесечния срок за връщане и замяна... Би трябвало да е последния петък т.е. на 30.11 ама това отново е българския му вариант.. Rolling Eyes

Черен петък (на английски: Black Friday) в съвременната битова култура на САЩ е денят след Деня на благодарността - В САЩ Денят на благодарността се празнува на 4-ия четвъртък на ноември. (Wikipedia)

# 1 443
Някой знае ли дали в hoummax  за градината има наистина 50% намаление, по точно ме интересува мотофреза

# 1 444
емаг пуснаха и промо лизинг с 0% лихва от Уникредит, почнах да се чудя за някой голям телевизор Simple Smile

# 1 445
Вече получавате смс-и с потвърждение ли , аз все още нямам . Поръчах 4 неща в първите секунди и нямам никакво развитие от тогава.

Да. Получих SMS за единият телефон. Него го поръчах заедно с хладилната кутия, но тя е от друг търговец и ще дойде отделно. За нея по-рано получих мейл, че е дадена на куриер.

# 1 446
Вече получавате смс-и с потвърждение ли , аз все още нямам . Поръчах 4 неща в първите секунди и нямам никакво развитие от тогава.

Да. Получих SMS за единият телефон. Него го поръчах заедно с хладилната кутия, но тя е от друг търговец и ще дойде отделно. За нея по-рано получих мейл, че е дадена на куриер.

А емаг ли ги предлага, звучи ми като да са от други търговци?

# 1 447
  • София
Намаленията в златна рибка във физическия магазин същите ли са, или само онлайн?

# 1 448
  • София
Намаленията в златна рибка във физическия магазин същите ли са, или само онлайн?

Същите са и във физическите магазини.

# 1 449
  • На брега на реката
Много съм доволна от черния петък в русенския мол. Взех си портмоне от Арт с 20% намаление, взех си лещи с 30% намаление, взех дрехи от уайкики 4 за 3 и още вече не помня какво.
Онлайн забърсахме от онлайн сайт ховърборд за щерката със 70€ намален и довечера пускам в бюти бей.
Мислех и подаръците за децата за Коледа да заредя, но ще си ги гледам на живо, не ми се рискуваше ОН лайн

# 1 450
  • Ловеч

Здравейте! Исках да закупя този TV от Емаг намален на тази цена,но още сутринта,на 20-тата секунда вече беше разпродаден и нямаше наличност.Сега съвсем случайно си влизам в приложението,и “о чудо”, TV си го има отново с намалението.Поръчах го,влизам пак няма го вече😄 Та дали може да са пуснали още бройки?🤔 Ще чакам да видим дали ще ми потвърдят.

# 1 451
Аз исках нови ръкавици, но не видях да има намаление на сайта на Арт 93, цените са си същите, както винаги...
Утре ще ходя до Хоум макс, днес бях заета.
Сега бях до Медея - има намаление, обаче няма нещата, които харесах на сайта...

# 1 452
Скрит текст:

Здравейте! Исках да закупя този TV от Емаг намален на тази цена,но още сутринта,на 20-тата секунда вече беше разпродаден и нямаше наличност.Сега съвсем случайно си влизам в приложението,и “о чудо”, TV си го има отново с намалението.Поръчах го,влизам пак няма го вече😄 Та дали може да са пуснали още бройки?🤔 Ще чакам да видим дали ще ми потвърдят.

Може някой да си го е бил пъхнал в количката, но да се е отказал по някое време и затова да се е появил. Имала си късмет просто.  Grinning

# 1 453
  • Ловеч
Скрит текст:

Може някой да си го е бил пъхнал в количката, но да се е отказал по някое време и затова да се е появил. Имала си късмет просто.  Grinning
Е и аз от снощи си го бях пъхнала в количката,но днес почти веднага и в количката си ми изписа,че не мога да поръчам.Както и да е де,дано потвърдят.Не знам защо,дълбоко се съмнявам ама😄😄

# 1 454
  • Стара Загора
Много съм доволна от черния петък в русенския мол. Взех си портмоне от Арт с 20% намаление, взех си лещи с 30% намаление, взех дрехи от уайкики 4 за 3 и още вече не помня какво.
Онлайн забърсахме от онлайн сайт ховърборд за щерката със 70€ намален и довечера пускам в бюти бей.
Мислех и подаръците за децата за Коледа да заредя, но ще си ги гледам на живо, не ми се рискуваше ОН лайн

Относно BeautyBay - не чакайте до довечера, защото всичко свършва много бързо. Миналата година едва се вредих да поръчам, каквото искам.. то не беше чакане - сайта пускаше след определено време и даваше 10-15мин на разположение. Сега си поръчах нещата още миналата седмица. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт