Черен петък 2018

• 190 356
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 425
Много съм доволна от ДМ.
Взех боти от тенденз
Кърпи от Инглиш хоум
И А Дерма продукти от Субра с -30%

# 1 426
Момичета -20%в H&M в моловете дали и в събота и неделя ще важи?

Само в събота и днес мисля. Без неделя.

Пийкок, моят крем лосион на А дерма днес дойде - докладвам само, че се чудех дали е читав сайта. Май от гръцко ги вземат директно нещата и за това са по-евтини..

# 1 427
Някой има ли идея защо от h&m не ми пратиха мейл за направената поръчка? В архива с поръчки е регистрирана, но не са изброени артикулите ми. Явно бъгват.

# 1 428
Аз успях да грабна Samsung S8 и токущо получих SMS от Емаг, че доставката ще бъде между 24 и 27 ноември. В мейла пише курерска фирма Rapido. Очаквам една хладилна кутия, която си беше намалена на същата цена и до вчера, както и и един външен хард диск. Имам още една поръчка за Samsung S8, но дали ще я изпълнят, не зная.

# 1 429
Скрит текст:
Здравейте! Извинявам се, ако въпросът ми се повтаря.

Пуснах поръчка от Емаг и искам да попитам каква им е практиката със срока за доставка - пише ми очаквана дата за доставка 10 декември - това краен срок ли е или фиксирана дата?

Краен
.         Получихте ли потвърждение на поръчката, защото аз още не съм получила и си мисля, че докато няма потвърждение не е сигурно, че ще си получим поръчките.
[/spoiler]

Не съм получила потвърждение. Сега видях, че имам автоматичен мейл за регистрирана поръчка - там вече пише срок за доставка 24.11 - 10.12

# 1 430
https://www.shopsector.com/products/shopsector-friday    Simple Smile ОТТУК напазарувах кецове и маратонки ест.кожа и велур, също и от Фешън дейс пак обувки, има и добри предложения в секцията "За дома", декориране.

Инглиш хоум - да, турски, но добри! Имам доста хавлии и т.н. оттам, така че, моля по- разумно с обобщенията. Тач развалиха качеството- преди месец бях в аутлета/магазина към фабриката им и в момента спя с техен спален к-т. Не е като да нямам впечатления и не говоря наизуст.
Имам и на KARACA HOME спални к-кти и хавлии-пак турски и хубави.

Благодаря за споделения сайт www.shopsector.com, поръчах на девойките маратонки от естествена кожа на половин цена! Разговарях по телефона с много любезна дама, увери ме, че днес ще ги изпратят, утре ще са при нас. При  проблем с номера, връщането е за тяхна сметка.

Мацки в момента Пума имат 50%. Преди малко си забърсах едни маратонки за 60 лв.

И аз Simple Smile

Благодаря

# 1 431
Скрит текст:
А дали наистина за 1 час или 1 минута изчезват тези продукти на така примамлива цена в Емаг?
Май май просто изписват, че са разпродадени та да си купим други неща така и така сме тръгнали... нещо не им вярвам.

Преди 2 години се класирахме за смарт тв Lg 49 инча за 500лв, миналата година пак хванах това, което бях набелязала. Правилният момент е ключовото.
Иначе, че има безброй фалшиви проценти - има.
Таз година само памперси и елха класирах. Слаба работа Grinning

Здравейте, за ЕМАГ ако нещо ви е изчезнало от полезрението- отидете на началната страница и от категориите си намерете продукта, както нормално бихте направили. Аз така си мислех, че едно ТВ е изчезнало, но то изчезва само от страницата им с намаленията.
Тези, които вече ги няма имат етикет "изчерпано".Flowers Hibiscus

# 1 432
Привет ,някой с отзиви от Ринг Мол и по-специално Нотос ? Нещо така интересно да са пуснали?

# 1 433
Привет, момичета.

В Емаг има намалени часовници с 85%. Това не е ли просто нереално?От 550 лв на 80лв.  SO%CO марката, има и хубави на Just Cavalli.
Някой знае ли дали може да е така наистина (би било чудесен подарък за мъжете вкъщи). Simple Smile

# 1 434
Аз успях да грабна Samsung S8 и токущо получих SMS от Емаг, че доставката ще бъде между 24 и 27 ноември. В мейла пише курерска фирма Rapido. Очаквам една хладилна кутия, която си беше намалена на същата цена и до вчера, както и и един външен хард диск. Имам още една поръчка за Samsung S8, но дали ще я изпълнят, не зная.
Вече получавате смс-и с потвърждение ли , аз все още нямам . Поръчах 4 неща в първите секунди и нямам никакво развитие от тогава.

# 1 435
Мол Варна ранен след обед, пълна скръб. Купих си боти от естесвена кожа от Пауло Ботичели (много смотана марка са, знам) за 59лв.
Гранд мол пълно с хора, но нямаше народ по касите. Намаления от 20 и 30%.
в ДМ беше лудница, там поне намалението е реално.
Бершка, Страдивариус само деца се разхождаха, но на каса беше спокойно.

# 1 436
Хип и аз се Записвам, тъй като миналата година не бях го предвидила тоя черен петък и нямах пари точно тогава за целта.

Сега си обзавеждаме новия дом и ми трябва техника и мебели.

# 1 437
Привет, момичета.

В Емаг има намалени часовници с 85%. Това не е ли просто нереално?От 550 лв на 80лв.  SO%CO марката, има и хубави на Just Cavalli.
Някой знае ли дали може да е така наистина (би било чудесен подарък за мъжете вкъщи). Simple Smile

Аз имам So&Co от Фешън дейс , пак за някаква такава сума купуван. На доста места ги има и много промоции им правят. Марката е Американска, японски механизъм , не че при автоматични часовници има голяма значени.Правят хоумич на Хай марки часовници, моят е много красив на живо, вече 1 година го ползвам без забележки , чудесен е много хора даже са ме питали за него ,забелязва се.

# 1 438
Малко глупав въпрос (предвид, че чак сета се сещам да попитам),отстъпките на аптеки Медея само на сайта ли са, или и в реалните магазини?

# 1 439
Малко глупав въпрос (предвид, че чак сета се сещам да попитам),отстъпките на аптеки Медея само на сайта ли са, или и в реалните магазини?
Предполагам, че и във физическите аптеки.

Общи условия

Активация на акаунт