Черен петък 2018

• 190 305
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
В Сефора само днес ли е 20% на парфюми?
Не съм сигурна за дните, но процентите са 25%.

# 1 411
  • София
Още по- добре, ама дали е до неделя, или само за днес важи?

# 1 412
  • Варна
https://www.shopsector.com/products/shopsector-friday    Simple Smile ОТТУК напазарувах кецове и маратонки ест.кожа и велур, също и от Фешън дейс пак обувки, има и добри предложения в секцията "За дома", декориране.

Инглиш хоум - да, турски, но добри! Имам доста хавлии и т.н. оттам, така че, моля по- разумно с обобщенията. Тач развалиха качеството- преди месец бях в аутлета/магазина към фабриката им и в момента спя с техен спален к-т. Не е като да нямам впечатления и не говоря наизуст.
Имам и на KARACA HOME спални к-кти и хавлии-пак турски и хубави.

Благодаря за споделения сайт www.shopsector.com, поръчах на девойките маратонки от естествена кожа на половин цена! Разговарях по телефона с много любезна дама, увери ме, че днес ще ги изпратят, утре ще са при нас. При  проблем с номера, връщането е за тяхна сметка.

Мацки в момента Пума имат 50%. Преди малко си забърсах едни маратонки за 60 лв.

# 1 413
  • Варна
За store.bg нямах никакъв код изпратен. Директно на мейла имах писмо, с което ми се казваше, че като лоялен клиент имам днес -15% на всичко. Като влязох с профила и си направих поръчката, при калкулиране на крайната цена ми паднаха 15% и така.

# 1 414
Кой пита за Ив роше

# 1 415
А знаете ли някой онлайн магазин за здлавословна храна дали има намаления?

# 1 416
Айде, вредих се и аз за детски апрески и шалче и шапка от айч енд ем... 20% off и безплатна доставка. Ама свършиха и успях с много презареждане да взема последните. Обаче сайта бъгна, изписва поръчката но не изрежда поръчаните артикули и мейл още нямам за поръчката  Да бъде!

# 1 417
В Сефора намалението е до неделя.

# 1 418
  • Varna
Здравейте, включвам се в темата с въпрос за сайта edrehi.com, някой поръчвал ли е от там и какво е мнението му за сайта ? Simple Smile

# 1 419
Здравейте! Извинявам се, ако въпросът ми се повтаря.

Пуснах поръчка от Емаг и искам да попитам каква им е практиката със срока за доставка - пише ми очаквана дата за доставка 10 декември - това краен срок ли е или фиксирана дата?

# 1 420

Пуснах поръчка от Емаг и искам да попитам каква им е практиката със срока за доставка - пише ми очаквана дата за доставка 10 декември - това краен срок ли е или фиксирана дата?

Краен

# 1 421
Някой ще ми препоръча ли български или чуждестранен сайт, откъдето мога да купя принтер за снимки на най-ниска цена? Погледнах в емаг но намалението е супер малко за тях.

# 1 422
Аз си поръчах един спот с две лампи от емаг и веднага ми дойде потвърждение.

А store.bg ми пуснаха на мейла известие, че ми пускат само днес -15% на всичко.
с код ли се получава отстъпката?

# 1 423
  • варна

Краен
.         Получихте ли потвърждение на поръчката, защото аз още не съм получила и си мисля, че докато няма потвърждение не е сигурно, че ще си получим поръчките.

# 1 424
Скрит текст:
https://www.shopsector.com/products/shopsector-friday    Simple Smile ОТТУК напазарувах кецове и маратонки ест.кожа и велур, също и от Фешън дейс пак обувки, има и добри предложения в секцията "За дома", декориране.

Инглиш хоум - да, турски, но добри! Имам доста хавлии и т.н. оттам, така че, моля по- разумно с обобщенията. Тач развалиха качеството- преди месец бях в аутлета/магазина към фабриката им и в момента спя с техен спален к-т. Не е като да нямам впечатления и не говоря наизуст.
Имам и на KARACA HOME спални к-кти и хавлии-пак турски и хубави.

Благодаря за споделения сайт www.shopsector.com, поръчах на девойките маратонки от естествена кожа на половин цена! Разговарях по телефона с много любезна дама, увери ме, че днес ще ги изпратят, утре ще са при нас. При  проблем с номера, връщането е за тяхна сметка.

Мацки в момента Пума имат 50%. Преди малко си забърсах едни маратонки за 60 лв.

Глухарче, Пума купих и аз : за мъж ми ест.кожа бели маратонки 64 лв., за мен кецове с дебела платформа и ест.велур под 80 лв. май бяха. Чакам ги утре - пратиха ми есемес веднага.

Общи условия

Активация на акаунт