Черен петък 2018

• 190 322
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 470
Взех лимитирано издани на монополи с Манчестър Юнайтед на ММ. Доволна съм, 40% реално намаление, дебнех го от месеци. От емаг, но от търговец Игривко, нещо такова.

# 1 471
  • София
Добре, всички разбрахме вече кога е Черният петък...

# 1 472
  • София, Лагера
И аз Мол-ствах днес, стигна ми енергията само за Парадайз. Едвам паркирах, 30 минути излизах от паркинга. Беше лудница, най-много в Дъглас и Сефора. Бях си набелязала някои неща да си взема, ама се отказах за чакам километрични опашки.
Но все пак съм доволна от себе си. Оставих в Медея до нас една шапка пари и си накупих анти ейдж кремове и серуми на Liearac и  Galenic с 30% отстъпка, което си е бая при техните цени. Накупих и разни колагени и хранителни добавки до второ пришествие.
Никс също го отбелязах подобаващо! Simple Smile - 30% , не е кой знае какво, но все е нещо.
Сутрината напоръчах 4 чифта обувки: сини, сребърни, и 2 разноцветни, на по 70-80 лева намалени от много.... За пръв път пазарувам обувки онлайн, нямам идея дали ще ви стана въобще.

# 1 473
Да, дааа...ама да изчакаме Черния петък викам....нали не е почнал, така разбрах аз Rolling Eyes

Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 474
Аз се чудя друго, не че е моя работа, но хората не работят ли? В работно време да са пълни моловете. Просто се зачудих. Вероятно са в отпуска.

# 1 475
Взех лимитирано издани на монополи с Манчестър Юнайтед на ММ. Доволна съм, 40% реално намаление, дебнех го от месеци. От емаг, но от търговец Игривко, нещо такова.

Ambrosia и аз взех на ММ, само че на Арсенал Joy

Също така взехме и кафемашина от емаг и парфюм от parfimo - все подаръци за родителите Simple Smile

# 1 476
  • Beyond the stars

Много благодаря за идеята Heart

# 1 477
Някой срещал ли е намален черният мултикукър на Филипс?

# 1 478
Някой срещал ли е намален черният мултикукър на Филипс?

Това е най-ниската цена, която намерих днес за мултикукър Philips.
Аз го взех за 160лв , когато беше намален в Кауфланд.

https://www.tehnomix.bg/ured-za-gotvene-philips-hd-4731-70?fbcli … SwUdgNR9uw6yGBzWU

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 20:37 от deska90

# 1 479
  • София
Аз се чудя друго, не че е моя работа, но хората не работят ли? В работно време да са пълни моловете. Просто се зачудих. Вероятно са в отпуска.
Аз конкретно наистина съм в отпуска Grinning Иначе като бях сутринта в Парадайс имаше много чужденци и ученици.

# 1 480
Работим. Обработваме и изпращаме поръчки Wink

# 1 481

Беше фраш с тийнеждър(ки). Едвам успях да изляза от Парадайс. Ще каже човек, че не -20, а -50% е промоцията.

# 1 482

Беше фраш с тийнеждър(ки). Едвам успях да изляза от Парадайс. Ще каже човек, че не -20, а -50% е промоцията.

То затова им викат крейзи дейс Simple SmileGrinning

# 1 483
  • Буркина Фасо
що бре ... от челният петък аз си "купих" 50 % намалено работно време.  hahaha

# 1 484
  • У дома !
Мислите ли, че магазините на Swarovski в София ще се включат в Black Friday?
Засега май няма никакво намаление, освен на единични артикули, но то, това си е целогодишно.
Харесала съм си едно бижу и следя цената му от няколко месеца насам, но засега не са го пускали на промоция. Чудя се дали да си го взема тези дни или, все пак, да изчакам до Черния Петък. Вие какво мислите? Simple Smile
И втори въпрос, всъщност – имате ли наблюдения как се движат цените на бижутата на Swarovski в чуждестранните им онлайн магазини? По-изгодно ли е да се пазарува оттам? И ако "да", от кой точно онлайн магазин – английския ли? Peace
Благодаря!
На морските гари в Бургас и Варна има free shop магазини и там съм забелязала,че нещата на Сваровски са на доста по–ниски цени отколкото по моловете.

Общи условия

Активация на акаунт