Черен петък 2018

• 190 314
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 485
Здравейте,

Поръчах една еспресо машина Breville Prima Latte,
която не е за мен, а по-късно човека за който беше се отказа от нея. eMAG вмомента не ми позволява да откажа поръчката, а сърце не ми дава да я зарежа в офиса на тази цена, затова предлагам: Ако някой има желание на същата цена (129.00 лв) да я пренасоча до желан от тях офис, като гаранцията все още ще важи, дори не на моето име. Вече са изчерпани (от 8:00 още) и ако има някой, който я иска - да ми пише Simple Smile
Скрит текст:
Поръчката ще бъде пренасочена до Вас. Аз няма да съм виждал дори кутията, тъй като се сменя получателя (и съответно адреса/офиса) преди да пристигне в офиса, до който аз съм я поръчал. Еспресо машината ще бъде директно доставена до Вас от eMAG, като аз няма да получа нищо от това, което Вие заплатите.

# 1 486
  • Mostly in my mind
аз поръчах елха от емаг. супер доволна останах...след известно време отново я гледам и видях, че пише, че диаметърът й е 132 см. та това е адски много. https://www.emag.bg/koledna-elha-kring-washington-180-sm-s-kryst … 039/pd/DBJPVFBBM/
според вас възможно ли е да е техническа грешка? не ми се струва реално да е толкова диаметърът най-долу?

# 1 487
  • София
Аз се чудя друго, не че е моя работа, но хората не работят ли? В работно време да са пълни моловете. Просто се зачудих. Вероятно са в отпуска.
Бгмамите не работят, те харчат милионите на мъжете си. :Д

Аз почти нищо не си взех от физическите магазини. В златната рибка за 5 неща ми казаха, че ги няма. В Ив роше бяха възможно най- скапаните намаления. На неща, които аз изобщо не ползвам.
В Дм си набавих ежедневните неща, които си ми трябваха така или иначе. А в Лили бях набелязала едно червило онзи ден, викам си утре ще го взема, ама точно тази серия не беше намалена. Отказах се, бях се настроила.
Обувки се отказах да взимам от намаленията. Нищо не ми допадна онлайн. Не знам тоя сайт обувки.бг как се издържа, но боти на Тамарис по близо 200лв е смехотворно. За 200 лв ще си взема извън сезона доста по- добри.
В оптиките бяха намалени само от формите, които не търся. Рейбанките и големите+ авиаторски чат- пат.

Сервизът го нямаше още сутринта, така че не съм отваряла емаг. Сега ще го направя. Миналата година взех блендер на Тефал на половин цена реално намаление. Дано сега има нещо изгодно.
С един парфюм от нотино/елинор ще се разпиша и това е.

А, пропуснах- Инглот -20% Накупих си сенки и една пудра, която ползвам за много неща.

# 1 488
и в онлайн магазина на  Orsay  има 25% намаление на всичко

# 1 489
Лолита, според мен не е много, от средата в 2-те посоки има по 66 см., т.е. вярно е.

# 1 490
Кой беше кода за намаление в store.bg?

# 1 491
Забърсах Daisy комплекта от EnglishHome с маргаритки-двулицев (отделно плик и две калъфки за 38лв), играчка от ХипоЛенд и боти от Тенденз. Много хора, много нещо имаше в Парадайс, ужас😁

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 21:38 от blondyberry

# 1 492
От Ozone си поръчах много готина книга - Потребителското поведение (120 лв. на 25 лв.)
Друго не ми трябва, купих си го преди черния петък, иначе си харесах Note 9, но има да му се почудя още.

# 1 493
English home бяха истинска изненада за мен. Много съм доволна!!!

# 1 494
Продължаваме с покупките - обувки Levis от Emag. И във Fashion days са намалени, но от emag e повече.

https://www.emag.bg/levi-s-kozheni-sportni-obuvki-kafjav-11-5-22 … 1-5/pd/D4KW24BBM/

https://www.fashiondays.bg/p/%D0%9A%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B … evi-s-p1595088-2/

# 1 495
  • Mostly in my mind
Аз на Инглиш хоум изобщо им нямам вяра. Хубави, качествени турски неща, но...нереалистично увеличени първоначални цени, та да си стигнат накрая реалната. В Турция сигурно са и по-евтини.

# 1 496
Аз се чудя друго, не че е моя работа, но хората не работят ли? В работно време да са пълни моловете. Просто се зачудих. Вероятно са в отпуска.

Болнични, хоум офис, петък някой въобще не се вясват по работните места, някой са на смени, някой наистина не работят, плюс хора от провинцията дошли на "черен петък".
Аз щях да ходя след работа в седем, но като видях бутаницата в метрото се отказах от тази глупост

# 1 497
забележете, в секцията мъжки, има и дамски. Някоя булка , ще се облажи от грешна поръчка.

# 1 498
  • София
Този телевизор е взел ММ днес от Плезио за спалнята 32 инча за 230 лв. Стойка за закачване на стената - 20 лв.
https://plesio.bg/televizori-c-69980053/turbo-x-led-tv-txv-3250d … tYmctfC0yNzI2MDMz

# 1 499
Да ви попитам от емаг колко време отнема доставката на продуктите от черния петък ? пише ми от 24 Ноември до 8 Декември,което ми се струва адски много ..

Общи условия

Активация на акаунт