Черен петък 2018

• 190 284
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 500
И аз Мол-ствах днес, стигна ми енергията само за Парадайз. Едвам паркирах, 30 минути излизах от паркинга. Беше лудница, най-много в Дъглас и Сефора. Бях си набелязала някои неща да си взема, ама се отказах за чакам километрични опашки.
Но все пак съм доволна от себе си. Оставих в Медея до нас една шапка пари и си накупих анти ейдж кремове и серуми на Liearac и  Galenic с 30% отстъпка, което си е бая при техните цени. Накупих и разни колагени и хранителни добавки до второ пришествие.
Никс също го отбелязах подобаващо! Simple Smile - 30% , не е кой знае какво, но все е нещо.
Сутрината напоръчах 4 чифта обувки: сини, сребърни, и 2 разноцветни, на по 70-80 лева намалени от много.... За пръв път пазарувам обувки онлайн, нямам идея дали ще ви стана въобще.
[/quote)
Браво, кефя са на такива съфорумки. Чета аз на моя мъж и той казва, че има по-зле от мен. Пък аз да взема само един сервиз за хранене на Луминарк за 55лв. Имам си 2 в нас и си ги ползвам, но и този ми хареса. И пак мъжа ми, за какво съм ги взела, нали имаме, дрън-дрън. Абе, аз да не взема да обикалям цял ден по магазините и моловете, а до стоя пред лаптопа с приоожението на Емаг и аз съм човек, пък за мен нищо. Ама за друг път ще си знам. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пт, 23 ное 2018, 22:13 от Jozepha

# 1 501
Нищо не купих аз. Само ботуши на детето от Дайхман и кремове за мен от Фитоесенс.

# 1 502
  • Стара Загора
Моливите за устни на NYX по колко са в Лилито?

# 1 503
  • при моите любими
И аз днес голям пазар направих, някои неща онлайн, други на място. 2  ученически раници и разни джунджурии от Плесио. За цените си са страхотни. Мъжка самобръсначка и кукла от амазон. Колони за компютър и прахосмукачка от Емаг. ЕОС балсами за устни от Beauty zone. В Парадайз не влязох изобщо. От 10 сутринта бул. Черни връх беше задръстен. Утре мисля да посетя ДМ.

# 1 504
Имам нескромен в-с - някой има ли промокод от Fashion days?

# 1 505
А на Медея цял ден не им загрява сайта; сега тръгна и всичко на промоция е изчерпано. Отвратително некоректно. Не съм опряла до тях, но се чудя защо си губя времето - повече няма да направя тази грешка.

На Медея сайта се отваряше само през телефон. Аз успях да поръчам разни неща сутринта към 10. Другите реших да ги взема от физическа аптека, но нямаха нищо от това, което бях харесала.

# 1 506
След като миналата година пропуснахме черния петък, тази си наваксахме. 2 смартфона, прахосмукачка-робот, компоненти за РС, всякакви дребни джаджи, за мен яке и сувенир. Доволна съм, сега остана само да дойдат.

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 07:35 от Sonnenlicht

# 1 507
Да ви попитам от емаг колко време отнема доставката на продуктите от черния петък ? пише ми от 24 Ноември до 8 Декември,което ми се струва адски много ..

аз си поръчах днес камера от емаг звъннаха ми след час -два даже изпратиха вече получих и съобщение от еконт утре ще ходя да си я взимам

# 1 508
  • София
Хората да не за започнали да пазаруват масово сутринта. ММ вечер като се прибира минава през Парадайс и каза, че било  спокойно движението.  Laughing

# 1 509
Хората да не за започнали да пазаруват масово сутринта. ММ вечер като се прибира минава през Парадайс и каза, че било  спокойно движението.  Laughing
Към обяд в самия мол беше лудница...чак изнервящо, иначе движението около него беше ок.

# 1 510
  • София
https://www.shopsector.com/products/shopsector-friday    Simple Smile ОТТУК напазарувах кецове и маратонки ест.кожа и велур, също и от Фешън дейс пак обувки, има и добри предложения в секцията "За дома", декориране.

Инглиш хоум - да, турски, но добри! Имам доста хавлии и т.н. оттам, така че, моля по- разумно с обобщенията. Тач развалиха качеството- преди месец бях в аутлета/магазина към фабриката им и в момента спя с техен спален к-т. Не е като да нямам впечатления и не говоря наизуст.
Имам и на KARACA HOME спални к-кти и хавлии-пак турски и хубави.

Благодаря за споделения сайт www.shopsector.com, поръчах на девойките маратонки от естествена кожа на половин цена! Разговарях по телефона с много любезна дама, увери ме, че днес ще ги изпратят, утре ще са при нас. При  проблем с номера, връщането е за тяхна сметка.

Мацки в момента Пума имат 50%. Преди малко си забърсах едни маратонки за 60 лв.

И аз Simple Smile

Благодаря
Аз също благодаря, взехме за мъжа ми и щерката Simple Smile

В 19 ч. в Мол Сердика, който ни е най-близо, имаше доста народ. Отвисяхме с детето до десет, накупихме основно за нея неща. Забърсах едни очила Julbo, че за парка нямам свестни:
https://www.julbo.com/en_nl/sunglasses/galway

Последна редакция: сб, 24 ное 2018, 00:11 от Tаис

# 1 511
  • София
Към обяд в самия мол беше лудница...чак изнервящо, иначе движението около него беше ок.

Знам, знам и аз бях там  до обяд.  Laughing

# 1 512
  • Зеленият рай в сърцето на България
В Технополис има обявена нова промоция "Супер уикенд" (24 и 25) за 150 избрани артикули.

# 1 513
Аз си взех чанта от Хуманик, реални са намаленията.

# 1 514
  • Sofia
https://www.shopsector.com/products/shopsector-friday    Simple Smile ОТТУК напазарувах кецове и маратонки ест.кожа и велур, също и от Фешън дейс пак обувки, има и добри предложения в секцията "За дома", декориране.

Според мен, всички обувки в този онлайн магазин са ментета.

Общи условия

Активация на акаунт