Черен петък 2018

• 191 082
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 1 680

Бягай...що ли ми трябваше и на мен да питам тук, че ме препратиха в другата тема, та уж да разгледам, и накрая цъкнах и поръчах....и сега тръпна да го получа. Парфюма де...
За Коледа подаръче, какво лошо има. Wink

# 1 681
Няма лошо...на мен не ми е лошо. На портфейла ми само...Simple Smile

# 1 682
Привет! Има ли някоя от вас поръчала онлан от Зара на черния петък? Чудя се защо след като поръчах в първите минути на намалението и до ден днешен поръчката ми стои със статус "Подготвя се". От всички други сайтове вече са ми изпратени и от ХМ ще я доставят в понеделник...

# 1 683

Купих робот и блендер от Лидл в Ринг мол на промоция. Бях подготвена за липсващи части, но не и за уреди втора употреба. С малко зор успях да ги върна.

# 1 684
Аз днес хванах паследния влак с намаление в Ив Рошето - две страхотни на цвят червила. Не съм си купувала от тях до сега.

# 1 685
Ракета за тенис Head/Wilson търся. Да сте попадали на добри предложения ?

https://tennismall.bg/

# 1 686
Първоначалните цен на тези завивки в Юск наистина ли са такива или и те са изкуствено завишени преди черния петък?

https://jysk.bg/spalnya/zavivki/estestven-plnezh/miks/zavivka-13 … 5x200#store_stock
https://jysk.bg/spalnya/zavivki/poliesteren-plnezh/gold/zavivka- … tharina-135x200sm

# 1 687
Добра цена за завивките, но тези изкуствени материи не спарват ли?

# 1 688
Честно казано не знам. Едната е с 50% вълна и тя ме блазни повече, но май е късно вече, защото промоцията изтича след малко. Ще трябва да дебна следващата. Иначе преди няколко години си бях взела двойна завивка с пълнеж 100% вълна и топли доста, но вече не намирам такива

# 1 689
Като гледам, още са си намалени. Мисля, че е реално намалението.
Аз ползвам само олекотени завивки и не ми спарват. 

# 1 690
Здравейте, много от вас казаха, че са доволни от Techmart. Никога не съм пазарувала от тях. Купих си онлайн пералня в петък, пишеше че ще се свърже служител с мен, да се уговори време на доставка. 2 дни никакво движение по тази поръчка, пробвам аз да ги набера на номера даден на сайта им - не мога да се свържа. Наистина се притеснявам да не изтърва промоциите на пералнята в другите магазини и да чакам писмо от умрял с Techmart. Отстъпката навсякъде по магазините е 200лв за този модел, не е малко. Моля ви да кажете каква им е политиката. Могат ли след 3 дни и минаване на промоциите да откажат поръчката поради неналичност, при положение, че пратиха имейл "успешна поръчка"
Може ли да споделиш модела. В спешно издирване на пералня съм.

Не знам доколко ще съм полезна, защото е за вграждане - Пералня за вграждане Whirlpool AWOC 0714

# 1 691
Привет! Има ли някоя от вас поръчала онлан от Зара на черния петък? Чудя се защо след като поръчах в първите минути на намалението и до ден днешен поръчката ми стои със статус "Подготвя се". От всички други сайтове вече са ми изпратени и от ХМ ще я доставят в понеделник...

Аз поръчвах, не съм гледала статуса на поръчката, но нямам смс още за доставка. В мейла пише срок на доставка - сряда-петък тази седмица, предполагам, че е по-дълъг заради промоциите.

Миналата година също поръчвах на черния петък, нямаше никакви проблеми.

# 1 692
  • София
Поръчах пъзели на детето по 3-4лв от Озон. Имат Кибер понеделник.

# 1 693
Ако на някой са му останали излишни пари в yoox са пуснали днес 20% на всичко (включително на намалените им неща, някои са достатъчно намалени). А и доставката им в момента е безплатна. Сърбят ме ръцете, но купих вече всичко.

# 1 694
Относно завивките на Jusk - имам две: тази с вълна и вчера си купих една синтетична, от тези които се захващат с копчета една за друга (водят се всезезонни). Доволна съм и от двете. Вълнената е малко по тежка, синтетичната е по обемна (като облак е Wink ) Никоя не запарява, топлят и са добри като качество. Регулярно ги намаляват на тези цени - не е само на черния петък.

Общи условия

Активация на акаунт