Фермата 4 - Съединение - тема 5 (08.10. - 14.10.)

• 32 184
  • 623
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Ох, поканиха ни да излизаме довечера, не че се оплаквам, ама се бях настроила психически да гледам дуела.  Laughing Мисля, че ще е доста интересен, надявам поне към края да хвана нещо.  Mr. Green

# 511
  • Другата България
В първи сезон имало ли е такъв ХЕнтелЕгент? Не мога да си спомня. Там много любим ми беше Гошко от Пирдоп. Heart Eyes И майорът, разбира се.
newsm78 Thinking И аз не мога да си спомня.

# 512
В първи сезон имало ли е такъв ХЕнтелЕгент? Не мога да си спомня. Там много любим ми беше Гошко от Пирдоп. Heart Eyes И майорът, разбира се.
newsm78 Thinking И аз не мога да си спомня.
В първи сезон нямаше май точно определени типажи.
После продуцентите започнаха да търсят интриги , скандали и започнаха да вкарват разни безобразно- Михо и Стоян, известни, плейбои разни и така

# 513
  • София
Много ми беше неприятен втори сезон... Там беше " говорещото" куче, нали? Много ми беше тъпа тази идея.

# 514
Е те, гномчетата все търсят скандали, но се надявам Лилиту да спъне и изгони любимката им тази вечер.

# 515
  • София
Имам чувството, че ако Христина падне, много ясно ще се усети недоволството по лицата на Иван и Андрей. Laughing

# 516
Е те, гномчетата все търсят скандали, но се надявам Лилиту да спъне и изгони любимката им тази вечер.
Дамо да потърсят нещо лекар за Иво, психолог ли, че ако тая отпадне " тате" ще се поболее.
Като знам как се намуси и развика само щото я плюеха.

# 517
Оо, много са гадни опосумите - много ясно показват пристрастията си към дадени участници, не отсега.

# 518
  • София
За Бети, но все пак:

Скрит текст:
Днес видях Бети на едно благотворително събитие в Южния парк. Много мила и симпатична изглеждаше, само деца я бяха наобиколили Simple Smile

# 519
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Оо, много са гадни опосумите - много ясно показват пристрастията си към дадени участници, не отсега.
Да,аз затова и прескачам коментарите им в дневните епизоди.Не е професионално,водещи да заемат толкова явна страна,било то на дуелите,било то по време на коментиране на някоя случка/скандал.

О,Майора ми е един от любимите персонажи.Жалко,че хората там не го оцениха,а тръгнаха срещу него и чак накрая се усетиха,че точно дисциплината е ключа към свършените задачи и спечелени награди.

# 520
Стискам палци за Лили.
Според мен, на хора като Христина не трябва да им се дава ефир въобще. Жена, разказваща за самонаправени аборти, гордостта и с баща рецедивист, натискането на 60-годишен мъж, агресията и спрямо околните, изблиците и, лицемериеъо... За мен това не трябва да се излъчва и да оставя впечатление, че хора с такова поведение имат място в обществото, че и още повече да стават популярни. Не искам да я сравнявам с психично болни хора, защото те са болни и не заслужават такава подигравка. Нямам търпение да гледам, но чак утре, че качват късно епизодите онлайн.

# 521
няма ли спойлер кой е победил в днешния дуел Simple Smile
За Лили съм. Вярно, на моменти ми идва сладникаво, но изобщо не може да се сравни с врескалото Христина-

# 522
Има, има, малко по назад в темата. Без да искам го отворих в един цитат.
Айде, почна! Приятно гледане! Animal Bear

# 523
Милена се осъзна, браво!

# 524
  • София
На линия съм и аз, мощно за Лили тази вечер, искам Хриса да истеряса от безсилие! 😀

Общи условия

Активация на акаунт