Кауфланд - тема 32

• 69 576
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Купих парочистачката на Айко и на първо четене/ползване съм доволна😊 Не ми направи локви по паркета. Малко тежичка ми идва, но ще свикна. Има доста опции за чистене и дори успях да я тествам за гладене на сако. Показа приличен резултат предвид, че няма как да държа вертикален резервоара на такава височина

# 106
А може ли да се върне закупена стока и в какъв срок

# 107
  • оттам, откъдето започва България
Няма проблем с връщането, просто си носи касовия бон, с който е закупена стоката.

# 108
Мнение за фритюрниците? Забравих марката, но ми трябва да върши работа, на вила, в лятна кухня. Мисля мин. година пускаха някакви такива евтини и четох мнения, но не помня дали е било в Кауфандската тема.

# 109
  • София
Дами, взех си една тавичка от мраморните. Но ми се вижда грапава, та се чудя дали няма да залепва яденето и после да е трудно миенето... Как мислите?
Преди време закупих две бели тави с жълти цветя. Бяха много евтини, но останах изненадана колко лесно се мият дори и най-загорялото... Изключително съм доволна, но сега незнам какво да очаквам...

# 110
  • shumen
И при нас вчера беше ужас в Кауфланд.Аз взех тостера,ябълки,шоколади,кафе и покрай тях още доста неща и на касата оставих 50 лева.

# 111
И в нашия магазин беше лудница.
Отидох за ютията, нямаше я, уви. Уж казаха утре след десет да проверя пак. Ще видим.
Някой има ли я, става ли?
За резервна ми трябва и за пътуване.

# 112
  • София
Дами, взех си една тавичка от мраморните. Но ми се вижда грапава, та се чудя дали няма да залепва яденето и после да е трудно миенето... Как мислите?
Преди време закупих две бели тави с жълти цветя. Бяха много евтини, но останах изненадана колко лесно се мият дори и най-загорялото... Изключително съм доволна, но сега незнам какво да очаквам...
Ауу, белите тавички с жълтите цветя са страхотни. Децата ме подиграваха, че били бабешки и старовремски, а те се оказаха чудна покупка.

# 113
  • София
Не знам дали е останал в нашия, но дали някой е взел керамичния котлон и какъв му е диаметъра?

https://zora.bg/product/cs-1151x

# 114
И в нашия магазин беше лудница.
Отидох за ютията, нямаше я, уви. Уж казаха утре след десет да проверя пак. Ще видим.
Някой има ли я, става ли?
За резервна ми трябва и за пътуване.
В Русе Липник имаше във вторник. Не знам имат ли услуга препращане между магазините. Друго решние е някоя "мама" да я купи и да я прати по куриер. Спидит-о май имаха нещо за 3 лева, но дали беше до врата или до техен офис не помня.

# 115
Няма проблем с връщането, просто си носи касовия бон, с който е закупена стоката.
Благодаря!Явно днес ще отивам пак до магазина.Вчера взех един хенди хийтър но не ми върши никаква работа

# 116
Никой ли не си купи фритюрник?

# 117
  • Тополовград
Някъде в София има ли останал крик за кола.

# 118
Никой ли не си купи фритюрник?
Аз го имам и съм го взимала на редовна цена, тогава не го пускаха още на 50%. Фритюрника е супер, за тези пари - още повече. Много лесно се поддържа, а не като онези кръглите, които не се разглобяват.

# 119
Взех ютията. Явно зареждат в сряда сутрин. Дано е читава и става.
И една термо кана взех, имам ама не пречи да имам резервна.

Общи условия

Активация на акаунт