Кауфланд - тема 32

• 69 599
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
Някой с отзиви за фитнес гривната?

# 151
  • 1st floor
Някой с отзиви за фитнес гривната?
И аз чакам.  Mr. Green Вчера доста й се чудих...

# 152
Някой пробва ли ютията? Имам Филипс за сто и кусур лева, но нещо й стана и не излиза пара. Съответно ми къса нервите при гладене, колкото и мощна да е. А точно й мина гаранцията от три години. Пробвах да я оправя с препарат за котлен камък - нищо не става. И вече не ми се дават пари за скъпи боклуци. Tired Видях, че е много малка и пластмасата е много зле  Mr. Green, но ако глади, хич не ми пука как изглежда. Crossing Arms Умори се с красавицата у нас.
Флашки не видях, нито парочистачки при нас. Чудех се за кутията за хляб, но няма къде да я сложа. Както и за фитнес гривните. Предполагам, че и от тях нищо не става, ама ми привлякоха погледа. Mr. Green
Пробвах я тази сутрин. Става, глади;).
За цената си е чудесна. По-малка е и обхваща по-малка площ, но ще е удобна за пътуване. Предишната по-си я харесвам, но и тя беше 100+, не десет:)

# 153
Купих страхотна замразена Мерлуза от К.Довечера ще си я приготвя с доматен сок,боб,грах и кисели краставички Simple Smile

# 154
  • Пловдив
Купих страхотна замразена Мерлуза от К.Довечера ще си я приготвя с доматен сок,боб,грах и кисели краставички Simple Smile
Каква разфасофка е?

# 155
Дано и довечера да е страхотна. След едно замразено филе от хек, се зарекох повече риба от К. никога да не купувам.

# 156
  • Карлово
Дано и довечера да е страхотна. След едно замразено филе от хек, се зарекох повече риба от К. никога да не купувам.
И аз. Много вода и безвкусно. Ама ако обещавате мерлузата да е ОК и аз ще взема.

# 157
  • Пловдив
И аз съм предубедена...
Ама то и за "прясната" риба също.

# 158
Ще пиша непременно!Размразих я,хубава си е.Произход-Испания,5.99/кг,мойта излезе малко над килограм,няколко парчета са.

# 159
  • оттам, откъдето започва България
Чудо! Рано тази сутрин си имам хартиена брошура. https://www.promooferti.com/кауфланд-каталог-брошура-вестник-вку-2/

# 160
  • 1st floor
След дълго 24-часово чудене накрая взех и ютията, и гривната.  Mr. Green Първата още не съм пробвала, но вчера сложих гривната веднага.  Laughing Като на първо четене е супер, но признавам, че нямам база за сравнение с друга. Ще видим в дългосрочен план как ще е.  Grinning

# 161
  • София
НеПоКоРнА, гривната от магнитните ли е?

# 162
  • 1st floor
НеПоКоРнА, гривната от магнитните ли е?
В смисъл?  newsm78
Това е гривната:
https://www.youtube.com/watch?v=6r839AIBnXw&fbclid=IwAR3fzB0 … rmMxX7Zd-jMstt3dY

# 163
  • София

Ясно! Благодаря! Мислех си,че е от магнитните за кръвно и др.....Не ходя често в Кауфланд, затова нямам актуална информация за промоциите. Дори и брошурата не я следя. От темата разбирам за някои добри предложения. Simple Smile

# 164
  • под тепетата
В брошурата, която изтича утре, има тостер на Сапир. В брошурата за следващата седмица пак има тостер - по-скъп, почти същата  мощност. Кой бихте ме посъветвали да купя, парите не са фактор.

Последна редакция: сб, 20 окт 2018, 11:12 от bilqna_69

Общи условия

Активация на акаунт