Кауфланд - тема 32

• 68 973
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
Добре, че подсетихте, да регистрирам кода...

мъжките слипове в брошурата от миналата години ги пускат по 2,99 нормална цена

сега са намалени на 1,99 от 3,99 лв...хмм

# 706
Благодаря. Нищо кой знае какво не харесах, освен кимбото с чашка, но пък съм заредила Лаваца до второ пришествие.
Кодовете не ги регистрирам, хвърлях картите, а май трябваше да ги въведа. От играта на ЛИДЪЛ са ме изтеглили, съвсем неочаквано.
Регистрирайте си, може да спечелите. Peace

# 707
И аз не съм впечатлена от Коледната брошура!
Браво,So Lucky! Поздравления!😊

# 708
Благодаря. Нищо кой знае какво не харесах, освен кимбото с чашка, но пък съм заредила Лаваца до второ пришествие.
Кодовете не ги регистрирам, хвърлях картите, а май трябваше да ги въведа. От играта на ЛИДЪЛ са ме изтеглили, съвсем неочаквано.
Регистрирайте си, може да спечелите. Peace

С покупка ли беше регистрацията?

# 709

С покупка ли беше регистрацията?

В К. дават талонче, което се трие и ако нямаш печалба регистрираш кода. За покупка над 25лв.
В Лидъл само си регистрираш касов бон с покупки над 20лв.

# 710
Някой видя ли дамските пижами от 15лв? Каква материя са, стават ли за зимата?

# 711
В брошурата от тази седмица има намалено Ирландско краве масло.Някой ползвал ли е,добро ли е за Коледни сладки?

# 712
  • shumen
Брилянт,сякаш за сега са по добре.За зимата са много тънки според мен.

# 713
  • Русе
So Lucky*, ти пила ли си кафе Kimbo? Гложди ме отвътре да си купя. Дали се доближава до Lavazza като вкус? И аз имам резерв, ама пусто любопитство Joy

# 714
Кимбо вече се предлага почти навсякъде по заведенията.

# 715
И няма нищо общо с Лавацата...

# 716
  • Русе
И няма нищо общо с Лавацата...
 По заведения на кафе не ходя. Пък и като знам по заведенията какви кафета купуват...
Гледах му състава на Кимбо и много се доближава до Лаваца Крема е густо и Куалита роса, та за това реших да го пробвам. Ако пък не е хубаво, не знам какво ще ги правя 2 пакета. Ценово погледнато струва, колкото Лаваца, когато не е на промоция.

# 717
So Lucky*, ти пила ли си кафе Kimbo? Гложди ме отвътре да си купя. Дали се доближава до Lavazza като вкус? И аз имам резерв, ама пусто любопитство Joy
Да, купувала съм от синьото. Хубаво е, италианско, силно кафе е.
По заведения не знам дали съм го пила, но там и машините са различни и кафето го пускат по късичко, това променя вкуса.
Лавацата е кафе което се пие в Северна Италия а Кимбото е типично в Южна Италия. Според мен си приличат.  Peace

# 718
Кимбото е типичното неаполитанско кафе и най-популярно кафе от Южна Италия, но там всеки голям град си има отделна марка, която преобладава в местните кафенета. Повечето обаче не са популярни в чужбина, има едно сицилианско МОАК, което се появи в някои заведения в София, друго не се сещам, на мене много ми харесва Куарта от Лече.
Лаваца е от Торино, но не знам дали  е най-популярната марка на север, защото има доста разнообразие, Илли има също голям дял.

# 719
Кимбото е типичното неаполитанско кафе и най-популярно кафе от Южна Италия, но там всеки голям град си има отделна марка, която преобладава в местните кафенета. Повечето обаче не са популярни в чужбина, има едно сицилианско МОАК, което се появи в някои заведения в София, друго не се сещам, на мене много ми харесва Куарта от Лече.
Лаваца е от Торино, но не знам дали  е най-популярната марка на север, защото има доста разнообразие, Илли има също голям дял.
Лаваца е доста популярна, пила съм в щатите чак, но виж Кимбо не съм срещала там.
Всички италиански кафета си приличат, силни и ароматни са.

Общи условия

Активация на акаунт