Кауфланд - тема 32

• 69 620
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
  • shumen
Аз купих тостера и съм доволна.Страхотни филийки прави.
Аз като човек,който работи в цех за Бекембоксове за вино,не бих купила от това в картонените кутии.

# 181
  • Варна
Искам да попитам от тези вина,които са 3 литра в картонените кутии,кои са хубави?
Мерло,Каберне обичаме!

На Карнобат са много хубави. Имам от пролетта една кутия, бях я забравила и наскоро се сетих за нея. Налях си една чаша и не е мръднало, въпреки, че е отворено. Според мен спокойно става и за пиене, не само за готвене.

# 182
Влизам да се оплача от един пластилин К-класик- много е твърд, уж е в срок на годност, а консистенцията му е нещо което наподобява.....гумени тебешири #Cussing out Преди няколко дни го видях в друг Кауфланд за 1,99лв, но аз като че ли преди 3-4 седмици го купих на по-висока цена. Бих го върнала, но в нашия Кауфланд не продават такъв пластилин, а там откъдето го купих няма да ходя скоро- далече ми е. Продават също и един български пластилин (който харесваме)- струваше 1,39лв, но го направиха 1,59лв- а каква беше изненадата ми когато в друг квартален магазин абсолютно същият бг пластилин струва.....60 стотинки!  #2gunfire  Crossing Arms
Иначе незнайно как много ученически артикули "на промоция" около учебната година изведнъж дстанаха на редовна цена, много по-ниска от "промоционалната"! Crazy Когато заглеждах кутиите за храна за училище струваха към 6лв, когато я купих беше около 3лв. Същото и с шишето за вода, моливи, тефтерчета, тетрадки и какво ли не. Wink
Мнения за тиганите, тенджерите, тавите Брио? newsm78 Някой изпробва ли ги вече? Много харесах тиганите за палачинки и уока- те обаче свършиха още на третия ден от рпомоцията. Интересува ме и формата за мъфини- как е покритието, незалепващо ли е наистина- доста грапавко ми се стори...? Party
Купих на Брио ножове- сантоку и за обезкостяване- харесаха ми. Peace
Другата седмица си харесах тостера за сандвичи Simple Smile - доста компактна е кутията. В понеделник ходих за тостер за сандвичи- но не бях разбрала, че е с плочи тип грил и не взех. Пожелах си тостера с триъгълни плочи да го намалят скоро и ето Grinning Laughing Друго нищо май не харесах което да е извън обичайните неща които купувам... newsm78

# 183
  • Пловдив
Пижамите как са? Памук ли са или смес?

Горната част е 100% памук, а долната е от вискоза. Това е според етикета на мъжките пижами. От дамските нямаше останали вчера в нашия Кауфланд.

# 184
Аз взех касерола на Брио. Вчера я пробвах и нямам забележка. Правих домашен крем и не е залепвало нищо. Накиснах го за една минута с вода и се почисти лесно. Дори се чудя дали да не отида за един тиган Thinking

# 185
Иначе незнайно как много ученически артикули "на промоция" около учебната година изведнъж дстанаха на редовна цена, много по-ниска от "промоционалната"! Crazy Когато заглеждах кутиите за храна за училище струваха към 6лв, когато я купих беше около 3лв. Същото и с шишето за вода, моливи, тефтерчета, тетрадки и какво ли не. Wink

Логиката е, че в началото на учебната година родителите искат, не искат купуват каквато трябва на високата цена в Кауфланд. А сега като няма такова търсене, ги намаляват. Предните 2 години даже имаше и много драстични намаления.

# 186
  • София
dolce miele можеш да върнеш стока във всеки един магазин от веригата. Няма значение дали имат от този артикул и от кой клон е купен.

# 187
vanian, мога...но не знам дали ми се занимава с връщане.... newsm78 Ще проверя все пак на каква цена съм го купила.
anichka_21 , учудвам се, че при вас има останали тигани newsm78 При нас първо тиганите свършиха.....после касеролите. И ножовете сантоку доста се купуваха от нещата на Брио.
 Hrisi , така е. Но интересното е, че когато кутията за храна беше 5.99лв етикетът и беше оранжев и "Промоция" Mr. Green , а сега на редовна цена, с нормален бял етикет цената е 2.99лв. Crazy На мен затова ми стана смешно....но си заредих доста намалени ученически неща де  Laughing
Мнения за сандвич тостера с триъгълни плочи от другата седмица? Някой има ли го, покритието става ли? newsm78 Каня се да го купувам, но реално нямам мнение за марката- доколкото разбирам, марка на Кауфланд е.... Thinking

# 188
  • Варна
Чудя се за тенджерата Брио, която е с диаметър 22 см. Защото хем се води плитка, хем котлонът ми е 18 см. Кое е по-добре - тенждерата да стърчи с широкото си дъно или да си търся друга, по-тясна - 18 см, но по-дълбока?

# 189
Повечето ми тенджери са по широки от котлона. Размера на тенджерата е вече според количеството необходима храна, която трябва да бъде приготвена.

# 190
Hrisi , така е. Но интересното е, че когато кутията за храна беше 5.99лв етикетът и беше оранжев и "Промоция" Mr. Green , а сега на редовна цена, с нормален бял етикет цената е 2.99лв. Crazy На мен затова ми стана смешно....но си заредих доста намалени ученически неща де  Laughing

Оранжевите етикети не са винаги за намалена цена, а за да привлекат внимание. Белият етикет не винаги означава редовна цена. Пример сега при нас има гланцови блокчета с бял етикет 0,19 лв или коректор имаше преди с бял етикет 0,25 лв.

6 лв за обикновена кутия за храна с модерни анимационни герои за мен е прекалена.

# 191
  • Пловдив
Не сте обсъждали хлебопекарните май ,а им е последен ден .Да отскоча ли да взема ?На изгодна цена са.

# 192
Dolche miele, сутринта ходих за тиган , но за съжаление бяха останали само тип уок, но не ми върши работа. Това на Пещ.шосе.

# 193
Искам да попитам от тези вина,които са 3 литра в картонените кутии,кои са хубави?
Мерло,Каберне обичаме!
Въпрос на вкус е, но мисля, че виното на Сухиндол от 3л, които ще са на промоция другата седмица, не са лоши, и цената е добра. Мерлото не съм го пробвала, аз харесвам сира, мавруд.

# 194
Dolche miele, сутринта ходих за тиган , но за съжаление бяха останали само тип уок, но не ми върши работа. Това на Пещ.шосе.
Явно са заредили допълнителни уок бройки newsm78, в четвъртък нямаше, мисля в сряда вечерта също....
Хриси, и за мен 6лв. са прекалено много за подобна кутия за храна (въпреки че кутията е хубава), затова на 6лв. само ги заглеждах, а купих чак когато станаха 3лв. Grinning Все пак си е явно, че преди учебната година цените бяха изкуствено надути- оранжев етикет+ "промоция" или "до изчерпване на количествата".... Crazy
 Didi168, на мен ми хареса повече тенджерата която беше по-тясна и висока. Мисля, че точно тя беше 22 см... newsm78 Доколкото помня, 24см беше по-широка и плитка- стори ми се по-непрактична някак....

Общи условия

Активация на акаунт